صفحه 3997 از 4119 نخستنخست ... 2997349738973947398739953996399739983999400740474097 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,961 به 39,970 از 41181

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    نظرات دیگران خوشبختانه موجوده و من ندیدم تا حالا کسی اگرم دوست نداشته نظر منفی بذاره

آهنگا که سازنده اش من نبودم اما به نظر من کسی که به اون کارایی که قبلا اینجا به اشتراک گذاشتم بگه مزخرف کلا سلیقه اش تباهه چرا چون سلیقه موسیقیایی من تو کارای غیر ایرانی فوق العاده سختگیرانه ست و شخصا هر موسیقی را نمیپسندم و باید حتما ملاک ملودیک بودن را تو آهنگسازی ش داشته باشه در غیر این صورت نمونش مثل آهنگای غیرملودیک Adele و خیلی های دیگه که فقط صدا دارن و آهنگسازی و تنظیماشون تعطیله هیچ جایی در پلی لیست و سابقه 24 ساله به عنوان شنونده موسیقی نداشته و نداره
    مزخرف که هست ...البته بعضیاش ...کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...

بله یادمه چند بار برای آهنگای سبک ترنس یا سای ترنس تگت کرده بودم که بعدا پشیمون شدم با خودم گفتم احسانو چه به این مدل آهنگا اصلا به گروه خونیش نمیخوره بخواد درکی از دنیای بدون کلاما داشته باشه
    احسانو چه ...؟ مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...
    نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...

ته تهش موسیقی از نظر احسان همون سبک گروه مادر فاکینگه که تو دهه هفتاد و هشتاد تو پیکان جوانان گوجه ای پلی میشد و واقعا قشر فرهیخته ای شنونده هاش بودن
    پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟ کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...
    تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...

3. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...

5. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    داداش فکر کنم خورزو خان بازم یه چیزی پرونده واسه ویدئو انگار خبری نیست

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش فکر کنم خورزو خان بازم یه چیزی پرونده واسه ویدئو انگار خبری نیست
    بازم ...؟ نه بابا فک نکنم الکی بگه حتماً یه خبرایی هست عجله نکن ...

فوق حرفه ای
    دوباره بهش گفتم میگه ویدئو ضبط شده مطمئن هم میگه ... حالا چی هست و کجا رو نمیدونه ...

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    البته ویدئو آنپلاگد هم در ترکیه ضبط شد 6 ماه بعد پخش شد ... ویدئوهای شادمهر سابقه تاخیر یک ساله هم داره پس هنوز دیر نشده ...
    فقط سوالی که تو ذهنمه چرا شادمهر میخواد ویدئو بده ...؟! موزیک ویدئو تو این شرایط دلیلی نداره ...
    باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...

11. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مزخرف که هست ...البته بعضیاش ...کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...

احسانو چه ...؟ مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...
    نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...
    پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟ کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...
    تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...

من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
    در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات

تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستی این حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی

نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم

بازم ...؟ نه بابا فک نکنم الکی بگه حتماً یه خبرایی هست عجله نکن ...
    اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست
    ویرایش توسط peyman.2012 : 09-04-2022 در ساعت 03:07 PM

13. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
    در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات
    تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستی این حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی
    نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم
    اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست
    آخه من کی کردم تو چش تو ... بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟
    دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...
    برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟ همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...
    من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...
    بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...

15. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بعدشم میگی مثل من زندگی نکردی ... آخه مگه من چجوری زندگی کردم ؟... ما هم تو ایران بزرگ شدیم به خدا ...

17. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3997 از 4119 نخستنخست ... 2997349738973947398739953996399739983999400740474097 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 51 مهمان ها)

1. farshe22

کلمات کلیدی این موضوع