مزخرف که هست ...البته بعضیاش ...
کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...
احسانو چه ...؟مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...
نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...
پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...
تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...![]()
من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...![]()
دوباره بهش گفتم میگه ویدئو ضبط شده مطمئن هم میگه ... حالا چی هست و کجا رو نمیدونه ...
البته ویدئو آنپلاگد هم در ترکیه ضبط شد 6 ماه بعد پخش شد ... ویدئوهای شادمهر سابقه تاخیر یک ساله هم داره پس هنوز دیر نشده ...
فقط سوالی که تو ذهنمه چرا شادمهر میخواد ویدئو بده ...؟! موزیک ویدئو تو این شرایط دلیلی نداره ...
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...
من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات
تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستیاین حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی
نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم
اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 09-04-2022 در ساعت 03:07 PM
آخه من کی کردم تو چش تو ...بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟
دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...
برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...
دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...
من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...
بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...
![]()
بعدشم میگی مثل من زندگی نکردی ... آخه مگه من چجوری زندگی کردم ؟...ما هم تو ایران بزرگ شدیم به خدا ...
![]()
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 51 مهمان ها)