صفحه 4009 از 4087 نخستنخست ... 300935093909395939994007400840094010401140194059 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,081 به 40,090 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    شادمهر از الان برای جام جهانی تیز کرده که با بت مجیکش پول مردم بدبخت را بکشه بالا و یه آبم روش
    نمیخوام از کار شادمهر دفاع کنم و این حرفا که میزنم قطعاً چنین تصوری رو بوجود میاره ولی چاره ای نیست ...! همین سایت های شرط بندی هستن که فوتبال دنیا و اصن ورزش دنیا رو میچرخونن ...!!! لیگ برتر انگلیس رو نگاه کن که آشکار 10 تیم رو میچرخونن ... چنان سرمایه وارد کردن که لیگ های دیگه پشماشون ریخته توان رقابت ندارن به فکر افتادن تا از ورشکستگی نجات پیدا کنن ... چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم شرط بندی تبدیل به یک صنعت بزرگ در جهان شده که بقیه صنایع پشمش هم نیستن ... حالا ما تو ایران کردن تو گوشمون که 1400 سال پیش رو اسب و تیر کمان و شنا شرط میبستن پس فقط همین چیزا رو میتونین بقیه جیزه مشکل ماست ... به هر حال جبر جغرافیایی همینه ... قبح شرط بندی در دنیا ریخته چون پول حرف اول و آخر رو میزنه ...
    شادمهر هم اونور دنیا برای نجات خودش چنگ زد به ریسمان ... پوسیده بودن ریسمان رو کاری ندارم ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    فرهنگ از نظرت یعنی چی ...؟! نه اینو توضیح بده ...؟! بزار کمکت کنم ...! یعنی همرنگ شدن با جماعت ...؟ یعنی حکومتی باشی و هشتگ بزنی آی واویلا دختر مردمو کشتن ...؟ یعنی فیلم بازی کردن برای ملت احمق ...؟
    چرا نمیخوای به اعتقاد شادمهر و اخلاقش احترام بزاری ...؟ دورو باشه خوبه ...؟ دروغ بگه خوبه ...؟

اگر کسی تو این مملکت احمق باشه اون درصد مرفه نشین تهرانیا هستن که هیچ وقت تخم ندارن برای آزادی کشورشون از خونه بیرون بیان و همیشه دنبال عشق و حال و زندگی نکبتی خودشون هستن و حاضر نیستن به هیچ عنوان هزینه بدن .. از بقیه انتظاری نمیره چون همیشه تو هر موقعیتی خودشون را ثابت کردن و هزینه دادن

3. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آره خب اینو خیلی وقته بعضی ها فهمیدن برای پول ایرانی ها ارزش قایله

من نمیدونم اگر این طوره پس چرا نمیره آهنگ انگلیسی بخونه از همون خارجی ها پول دربیاره

شما هنوز فرق بین جمهوری ولایت فقیه و حکومت و ایران را تشخیص نمیدی احسان جان بی خود راجع به سیاست دیگه خواهش میکنم نظر نده فدات شم
    به این نتیجه رسیده چیزی اصلاح پذیر نیست ...
    پول درآوردنش به خودش مربوطه تو این سالها نشون داده برای نظرات ملت اهمیتی قائل نیست ...
    من جمهولی ممهولی نمیشناسم ... به قول ابی سیاسی نیستم ...

احترام که نمیذارم هیچ اغتشاش میکنم بهش. فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم برات؟
    برو تا بلاکت کنه راحت شیم ...

فعال
    نمیخوام از کار شادمهر دفاع کنم و این حرفا که میزنم قطعاً چنین تصوری رو بوجود میاره ولی چاره ای نیست ...! همین سایت های شرط بندی هستن که فوتبال دنیا و اصن ورزش دنیا رو میچرخونن ...!!! لیگ برتر انگلیس رو نگاه کن که آشکار 10 تیم رو میچرخونن ... چنان سرمایه وارد کردن که لیگ های دیگه پشماشون ریخته توان رقابت ندارن به فکر افتادن تا از ورشکستگی نجات پیدا کنن ... چه بخوایم چه نخوایم باید قبول کنیم شرط بندی تبدیل به یک صنعت بزرگ در جهان شده که بقیه صنایع پشمش هم نیستن ... حالا ما تو ایران کردن تو گوشمون که 1400 سال پیش رو اسب و تیر کمان و شنا شرط میبستن پس فقط همین چیزا رو میتونین بقیه جیزه مشکل ماست ... به هر حال جبر جغرافیایی همینه ... قبح شرط بندی در دنیا ریخته چون پول حرف اول و آخر رو میزنه ...
    شادمهر هم اونور دنیا برای نجات خودش چنگ زد به ریسمان ... پوسیده بودن ریسمان رو کاری ندارم ...

وقتی از چیزی اطلاع نداری حرف الکی نزن اون سایت های شرطبندی قانونی هستن و زیر نظر دولت ها اداره میشن با این سایت چسکی بی در و پیکر شادمهر یکی نیستن

بعدم اولین باره میشنوم کسی میگه شرط بندی صنعت به حساب میاد

فوق حرفه ای
    اگر کسی تو این مملکت احمق باشه اون درصد مرفه نشین تهرانیا هستن که هیچ وقت تخم ندارن برای آزادی کشورشون از خونه بیرون بیان و همیشه دنبال عشق و حال و زندگی نکبتی خودشون هستن و حاضر نیستن به هیچ عنوان هزینه بدن .. از بقیه انتظاری نمیره چون همیشه تو هر موقعیتی خودشون را ثابت کردن و هزینه دادن
    اینجور حرفای احساسی فاییده نداره ... تا قبول نکنیم کار از کار گذشته ... بهت پیشنهاد میکنم آهنگ روزای روشن هایده رو تا شب بزار گوش بده ...

فوق حرفه ای
    وقتی از چیزی اطلاع نداری حرف الکی نزن اون سایت های شرطبندی قانونی هستن و زیر نظر دولت ها اداره میشن با این سایت چسکی بی در و پیکر شادمهر یکی نیستن

بعدم اولین باره میشنوم کسی میگه شرط بندی صنعت به حساب میاد
    قانونی ...؟ شرط بندی قانونی تا الان نشنیده بودم ... مثلاً طرف میره بالای سایت زده این سایت تحت قوانین بریتانیای کبیر اداره میشود ...
    بله ... ! پولش از هر صنعتی بیشتره ... وقتی چورن صنعته شرط بندی هم صنعته ...

فعال
    به این نتیجه رسیده چیزی اصلاح پذیر نیست ...
    پول درآوردنش به خودش مربوطه تو این سالها نشون داده برای نظرات ملت اهمیتی قائل نیست ...
    من جمهولی ممهولی نمیشناسم ... به قول ابی سیاسی نیستم ...

برو تا بلاکت کنه راحت شیم ...

این کسایی که الان به هر دلیل تو این سالها کشته شدن یا سر از زندان درآوردن هم بعضی هاشون این حرفا رو میزدن اما الان دیگه زمونه طوری شده تر و خشک با هم میسوزن

یه جوری حرف میزنی احساس میکنم تو دهات زندگی میکنی نه تهران

تو ایران احمقانه ترین طرز فکر همینیه که کسی بگه من سیاسی نیستم راستشش خیلی وقت بودم این حرفو از کسی نشنیده بودم چون دیگه همه فهمیدن چرندی بیش نیست و آبرو خودشون را با این عقیده مزحک نمیبرن

فعال
    قانونی ...؟ شرط بندی قانونی تا الان نشنیده بودم ... مثلاً طرف میره بالای سایت زده این سایت تحت قوانین بریتانیای کبیر اداره میشود ...
    بله ... ! پولش از هر صنعتی بیشتره ... وقتی چورن صنعته شرط بندی هم صنعته ...
    تو نشنیدی به من چه خب وقتی آدمی مثل تو هر زمینه ای که اطلاعات نداره اما نظر میده خب همین میشه داستان

تو همون کنار زمین تبلیغاتشون هست اما شما ظاهرا آشنا نیستی با شرکت ها

بی خیال برادر ول کن وقتی اطلاعات نداری

فعال
    اینا اگر قانونی نیست چیه پس احسان وقتی میگم نظر نده برای اینکه آبرو خودت به باد نره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کسی که فوتبال نگاه میکنه تبلیغات همه اینا رو که کنار زمین دیده تا حالا اما تو رو خبر ندارم

فوق حرفه ای
    این کسایی که الان به هر دلیل تو این سالها کشته شدن یا سر از زندان درآوردن هم بعضی هاشون این حرفا رو میزدن اما الان دیگه زمونه طوری شده تر و خشک با هم میسوزن

یه جوری حرف میزنی احساس میکنم تو دهات زندگی میکنی نه تهران

تو ایران احمقانه ترین طرز فکر همینیه که کسی بگه من سیاسی نیستم راستشش خیلی وقت بودم این حرفو از کسی نشنیده بودم چون دیگه همه فهمیدن چرندی بیش نیست و آبرو خودشون را با این عقیده مزحک نمیبرن
    همین حرفت نشون میده احساسی نظر میدی ... همین بحث تهران و شهرستان نشون میده نگاهت چیز دیگس ... منه بچه تهران که الان تو شهرستان زندگی میکنم فرقی آنچنانی نمیبینم ولی تو انگار فرق زیادی میبینی ...!!! تو ایران احمقانه ترین طرز فکر اینه ...

صفحه 4009 از 4087 نخستنخست ... 300935093909395939994007400840094010401140194059 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع