شادمهر با حسین قربانپور فک میکنم ۷ الی ۸ آهنگ داره که کاش به صورت آلبوم میومد بیرون
شادمهر با حسین قربانپور فک میکنم ۷ الی ۸ آهنگ داره که کاش به صورت آلبوم میومد بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبی هم رسماً ریده با این آهنگش...اصلا هیچیش هارمونی ندارن باهم
اگه آدم تهه خطی داریم ، خواننده تهه خطی هم داریم ... اگه کارتن خواب داریم ، خواننده ی کارتن خواب هم داریم ... شادمهر الان عملاً تهه خطی و کارتن خوابه ... دلیل اصلیش هم از دست دادن صداشه ( به هر دلیل )
وقتی شادمهر تو کنسرتش گفت به هر حال ما ایرونی هستیم یعنی اینکه دور ایران و ایرونی رو خط کشیده ( به هر دلیل )... دیگه واسش مهم نیست میخواد چه اتفاقی بیفته ... در این زمینه هم تهه خطی شده ... یه ایرونی تهه خطی و کارتن خواب ...
به عنوان هوادار از یه جهت درکت میکنم و از یه جهت درکت نمیکنم ... درکت نمیکنم چون ( متاسفانه یا خوشبختانه ) هیچوقت تعصب و نگاه اینجوری به خواننده ی مورد علاقم نداشتم ... و در درکت میکنم چون قضایا رو سطحی نمیبینی و عمق فاجعه رو درک کردی که چه بلایی سرش اومده ...
اما نکته ای باید گفته بشه ...
درشرایط فعلی جهان ( که پول همه چیزه ) موسیقی یعنی بیزینس به معنای واقعی کلمه ... تمام و کمال ... دیگه نمیشه اسم موسیقی رو گذاشت هنر اول ... نگاه همه خواننده ها و موزیسین های دنیا به موسیقی همین شده متاسفانه ...
اگه در آینده مثلاً امیر قطر اومد یه کمپانی موزیک رو خرید تعجب نکنید ...
تو ایران که وضعیت بدتره ... خواننده داخلی که نوکر حکومت هستن و کنسرت شده ایزار حکومت برای کنترل اوضاع ... اونور آب هم که یه دلار بنداز رو استیج ببین چجوری زیر و دست و پا له میشن ...
پس دیگه انتظاری از موسیقی نداشته باشین ...
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)