صفحه 4047 از 4087 نخستنخست ... 30473547394739974037404540464047404840494057 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,461 به 40,470 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روزی آهنگ شادمهر گو کنم اشکم دربیاد ... یعنی دمش گرم ... همش صدای مهستی تو گوشم بود ... سنگ تموم گذاشت براش ...
    حیف و حیف و بازم حیف که عمرش به دنیا نبود که خودش بخونه ... خدابیامرز بعد آلبومی که شادمهر ساخت براش با یه ذوقی میگفت آلبوم بعدی با بیژن مرتضوی و شادمهر ... خدابیامرز تازه داشت با شادمهر دوباره اوج میگرفت .... روحش شاد ...

2. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اومدم ... کرونا گرفته بودم ... هفته اول رفتیم شمال از تک تک سلولها و سوراخهای وجودم زد بیرون یه هفته خوابیدم با گلودرد و کمر درد و خلاصه همه چی درد ...
    سلام احسان جان.سال نو مبارک.خدا بد نده حالا بهتری داداش؟؟

4. 2 کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روزی آهنگ شادمهر گو کنم اشکم دربیاد ... یعنی دمش گرم ... همش صدای مهستی تو گوشم بود ... سنگ تموم گذاشت براش ... حیف و حیف و بازم حیف که عمرش به دنیا نبود که خودش بخونه ... خدابیامرز بعد آلبومی که شادمهر ساخت براش با یه ذوقی میگفت آلبوم بعدی با بیژن مرتضوی و شادمهر ... خدابیامرز تازه داشت با شادمهر دوباره اوج میگرفت .... روحش شاد ...
    آره خداییش خیلی خوب بود فقط حیف که کوتاه بود .کاش متن ترانش بیشتر بود البته من فکر میکنم خود شادمهر کوتاهش کرده باشه...یادش بخیر هنوز مصاحبه مهستی یادمه که ازش از آلبوم جدیدش پرسیدند و اون گفت من که آمادم فقط مونده شادمهر کارش را شروع کنه
    ویرایش توسط masoud741 : 04-05-2023 در ساعت 08:40 PM

6. 3 کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    سلام احسان جان.سال نو مبارک.خدا بد نده حالا بهتری داداش؟؟
    سلام مسعود جان ...سال نو مبارک ...
    خدا رو شکر یه 10 روزی گذشته بهترم ...

آره خداییش خیلی خوب بود فقط حیف که کوتاه بود .کاش متن ترانش بیشتر بود البته من فکر میکنم خود شادمهر کوتاهش کرده باشه...یادش بخیر هنوز مصاحبه مهستی یادمه که ازش از آلبوم جدیدش پرسیدند و اون گفت من که آمادم فقط مونده شادمهر کارش را شروع کنه
    کوتاهی تایم آهنگ ها تو آلبوم از خداخواسته مهستی هم بود ... به نظرم این هوش بالای شادمهر و شناختش از صدا و آهنگ های مهستی رو نشون میده ... آهنگ های قدیمی مهستی همشون تایم بالای 4 دقیقه داشتن ... اصن اون موقع مد بود تایم های بالا و اورتورهای یک دقیقه ای حوصله سر بر ... شادمهر هم با اینکار مهستی رو وارد فضای جدیدی کرد که فاصله بگیره از گذشته ... ریسک بالایی کرد و خیلی عالی جواب داد ... بدون شک از خداخواسته بهترین آلبوم مهستی بود ...
    خدابیامرز مهستی تازه آهنگسازی که بتونه به روز براش بسازه رو پیدا کرده بود ... اگه این همکاری ادامه پیدا میکرد حداقل دو تا آلبوم موفق دیگه از مهستی میشنیدیم ... حیف ...

8. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سلام مسعود جان ...سال نو مبارک ...خدا رو شکر یه 10 روزی گذشته بهترم ...کوتاهی تایم آهنگ ها تو آلبوم از خداخواسته مهستی هم بود ... به نظرم این هوش بالای شادمهر و شناختش از صدا و آهنگ های مهستی رو نشون میده ... آهنگ های قدیمی مهستی همشون تایم بالای 4 دقیقه داشتن ... اصن اون موقع مد بود تایم های بالا و اورتورهای یک دقیقه ای حوصله سر بر ... شادمهر هم با اینکار مهستی رو وارد فضای جدیدی کرد که فاصله بگیره از گذشته ... ریسک بالایی کرد و خیلی عالی جواب داد ... بدون شک از خداخواسته بهترین آلبوم مهستی بود ...خدابیامرز مهستی تازه آهنگسازی که بتونه به روز براش بسازه رو پیدا کرده بود ... اگه این همکاری ادامه پیدا میکرد حداقل دو تا آلبوم موفق دیگه از مهستی میشنیدیم ... حیف ...
    آره حیف این استعداد که الکی داره حروم میشه و تنبل شده... آره واقعا آلبوم خوبی بود حیف شد این همکاری ادامه دار نشد..کاش اگه بازم کار واسه مهستی داشته بخونه و پخشش کنه
    ویرایش توسط masoud741 : 04-06-2023 در ساعت 07:38 PM

10. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اومدم ... کرونا گرفته بودم ... هفته اول رفتیم شمال از تک تک سلولها و سوراخهای وجودم زد بیرون یه هفته خوابیدم با گلودرد و کمر درد و خلاصه همه چی درد ...

خوش اومدی دلمون تنگ شد بابا ای داد ... امیدوارم الان بهتر شده باشی خیلی بده منم پارسال وسط تابستونی گرفتم از همه بدترم گلو دردش بود که فوق العاده وحشتناک و اصلا تکان دهنده بود یه جورایی تو هم که ظاهرا مشکل دیکس و کمر درد هم از قبل داری پس قوز بالاقوز شده

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خوش اومدی دلمون تنگ شد بابا ای داد ... امیدوارم الان بهتر شده باشی خیلی بده منم پارسال وسط تابستونی گرفتم از همه بدترم گلو دردش بود که فوق العاده وحشتناک و اصلا تکان دهنده بود یه جورایی تو هم که ظاهرا مشکل دیکس و کمر درد هم از قبل داری پس قوز بالاقوز شده

من که بیچاره شدم از درد ... روزای اول کمرم قفل کرده بود نمیتونستم از جام بلند شم درد وحشتناک ... گلودرد که نگم برات حس خفگی داشتم صدا م در نمی اومد ... هنوزم صدا م گرفته ... سه چهار روز اول بی اشتها بودم هیچی نخوردم ... حتی آب هم نمیتونستم بخورم ... بعد از سه چهار روز که آمپول نوروبیون و شرب مولتی ویتامین خوردم تونستم یکمی غذا بخورم همشو بالا می آوردم ... اصن یه وضع وحشتناکی ... سرگیجه که نگم از روز اول ... شب نمیتونستم بخوابم ... یکم میخوابیدم با حس خفگی از خواب بلند میشدم اصن تو این دنیا نبودم ... بعد چشایی رو از دست دادم مزه ها رو تا دو سه روز حس نمیکردم به خصوص مزه شیرینی ... حتی گفتن نوشابه بخور برای گلودرد خوبه مزه نوشابه رو حس نمیکردم ... خلاصه بیچاره شدم ... نمیدونم از کجا گرفتم هر چی فک میکنم شاید از یه مغازه که رفتم گرفتیم ... به محض اینکه برگشتیم به شب نرسید که سرگیجه ها شروع شد ... از اون بدتر میترسیدم بچه ها بگیرن که خوشبختانه نگرفتن ...
    فک کنم ویروس کار حسین بود پخش کرده بود تو شمال ...کاش همون تف مینداخت تو کیون راحت میشدم...
    الانم مجبور شدم بلند شم وگرنه دو هفته استعلاجی داشتم ...

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    من که بیچاره شدم از درد ... روزای اول کمرم قفل کرده بود نمیتونستم از جام بلند شم درد وحشتناک ... گلودرد که نگم برات حس خفگی داشتم صدا م در نمی اومد ... هنوزم صدا م گرفته ... سه چهار روز اول بی اشتها بودم هیچی نخوردم ... حتی آب هم نمیتونستم بخورم ... بعد از سه چهار روز که آمپول نوروبیون و شرب مولتی ویتامین خوردم تونستم یکمی غذا بخورم همشو بالا می آوردم ... اصن یه وضع وحشتناکی ... سرگیجه که نگم از روز اول ... شب نمیتونستم بخوابم ... یکم میخوابیدم با حس خفگی از خواب بلند میشدم اصن تو این دنیا نبودم ... بعد چشایی رو از دست دادم مزه ها رو تا دو سه روز حس نمیکردم به خصوص مزه شیرینی ... حتی گفتن نوشابه بخور برای گلودرد خوبه مزه نوشابه رو حس نمیکردم ... خلاصه بیچاره شدم ... نمیدونم از کجا گرفتم هر چی فک میکنم شاید از یه مغازه که رفتم گرفتیم ... به محض اینکه برگشتیم به شب نرسید که سرگیجه ها شروع شد ... از اون بدتر میترسیدم بچه ها بگیرن که خوشبختانه نگرفتن ... فک کنم ویروس کار حسین بود پخش کرده بود تو شمال ...کاش همون تف مینداخت تو کیون راحت میشدم...الانم مجبور شدم بلند شم وگرنه دو هفته استعلاجی داشتم ...
    انشالله بهبودی کامل احسان جان

16. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

من که بیچاره شدم از درد ... روزای اول کمرم قفل کرده بود نمیتونستم از جام بلند شم درد وحشتناک ... گلودرد که نگم برات حس خفگی داشتم صدا م در نمی اومد ... هنوزم صدا م گرفته ... سه چهار روز اول بی اشتها بودم هیچی نخوردم ... حتی آب هم نمیتونستم بخورم ... بعد از سه چهار روز که آمپول نوروبیون و شرب مولتی ویتامین خوردم تونستم یکمی غذا بخورم همشو بالا می آوردم ... اصن یه وضع وحشتناکی ... سرگیجه که نگم از روز اول ... شب نمیتونستم بخوابم ... یکم میخوابیدم با حس خفگی از خواب بلند میشدم اصن تو این دنیا نبودم ... بعد چشایی رو از دست دادم مزه ها رو تا دو سه روز حس نمیکردم به خصوص مزه شیرینی ... حتی گفتن نوشابه بخور برای گلودرد خوبه مزه نوشابه رو حس نمیکردم ... خلاصه بیچاره شدم ... نمیدونم از کجا گرفتم هر چی فک میکنم شاید از یه مغازه که رفتم گرفتیم ... به محض اینکه برگشتیم به شب نرسید که سرگیجه ها شروع شد ... از اون بدتر میترسیدم بچه ها بگیرن که خوشبختانه نگرفتن ...
    فک کنم ویروس کار حسین بود پخش کرده بود تو شمال ...کاش همون تف مینداخت تو کیون راحت میشدم...
    الانم مجبور شدم بلند شم وگرنه دو هفته استعلاجی داشتم ...
    کرونا گرفتی از ی لحاظ بهتر شد ... میرفتی سرکار ول میچرخیدی استراحت میکردی.. این کرونا باعث شد تو خونه ول بگردی استراحت کنی

18. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    انشالله بهبودی کامل احسان جان
    مرسی عزیزم ...

20. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4047 از 4087 نخستنخست ... 30473547394739974037404540464047404840494057 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع