همه این آتیشا از اون رفیق میمونت که تو آمریکا گه زیادی میخوره بلند میشه تو فقط قرقره کن اون دیوزی یک سره چرت میگی ببند دیگه دهنت را
همه این آتیشا از اون رفیق میمونت که تو آمریکا گه زیادی میخوره بلند میشه تو فقط قرقره کن اون دیوزی یک سره چرت میگی ببند دیگه دهنت را
طرف وردست یا پیشکار اون مردتیکه چپ و چوله آرمین هاشمی حروم زاده ست بعد میره از قول اون این لاطلاعات را ورمیداره تلفنی به این یارو بی سواده احسان مثل این خاله زنکی ها هر روز گزارش میده جمع کنین هر دو تون وگرنه آفتابه را جوری میگیرم روتون که دیگه برای همیشه خفه بشین ... خفه خون
هر چی ما هیچی نمیگیم هر روز این یارو میاد اینجا کرسی شعر تازه میگه برو گهه تو بخور پفیوز
کام داون پیمان
ارزش نداره اینجوری اعصابتو بهم بریزی و به کسی که حداقل چندین ساله باهاش هم کلامی سر این مسخره بازیا فحش بدی
کسی که زیاد ویسکی میخوره ... اصن کسی که زیاد الکل میخوره ... گردن ویسکی یه اصطلاح متداوله ... حالا من بگم میگی ار این و اون داره میگه ولی حقیقته برو بپرس ... برو مقالات خارجی در موردش بخون که چرا گردن اینهمه چین و چروک برمیداره و سرخه اونم تو 50 سالگی ... کسی که معتاده و کسی که دائم الخمره اینجوری میشه ...
در مورد ویدئو نظر من هیچی ... اصن برو بشین پشت پیانو موبایلتو بزار الکی بزن یه چیزی بخون ... بعد ببین که صدای پیانو کجاست و صدای تو کجا ... غیرممکنه صدای پیانویی که شادمهر میزنه اینقد هماهنگ باشه و اصن تعظیم کنه در برابر صداش ... اصن زیر صداشه ...
ویدئو رو ببین چقد شسته رفته ترو تمیزه ... مگه میشه اینقد تمیز و شیک ...؟! انگار میکس و مستر کرده ... از این تابلوتر دیگه ...
واقعیت تلخه ... منم میگم از کسی ابایی ندارم ... نه میترسم نه میگم ولش کن به من چه ... اهل فن پیج و هزار قر و قمپز هم نیستم که از صبح تا شب به به چه چه کنم ...
در ضمن آقای پیمان خان داغ میکنی بکن ولی دیگه کنترل رو فحش داشته باش ...
پفیوز ... دیگه نبینم ...
صلوات ختم کنید تموم شه بره
مهم نیست در مورد این چیزا بحث کنید
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)