بیخیال الکی باهم بحث نکنید ..ما تو این فروم میایم که یه کم از از بی حوصلگی دربیایم.. دنیا ارزش این چیزا را نداره بیخیال بحث و دعوا بشید
بیخیال الکی باهم بحث نکنید ..ما تو این فروم میایم که یه کم از از بی حوصلگی دربیایم.. دنیا ارزش این چیزا را نداره بیخیال بحث و دعوا بشید
میگم کسی چیزی بهت میگه یا اینا نظرات خودت؟؟؟؟چون اول میای میگی خیلی خوبه.ولی بعد کمتر از چند ساعت نظر خودت برمیگرده. اگر خیلی خوبه پس این نظرات که میدی چیه؟؟؟از کسی حرفی بهت میرسه؟یا حرف کسی نقل وقول میکنی؟؟!!!!!من کاری ندارم که لایو هست یا دائم الخمر.بحثم صرفا نظر تو.اول میگی خیلی خوبه حتی تو کامنت تشویق به تکرار این کار میکنی ولی کمتر از چند ساعت کلا نظر برمیگرده؟!!!حالا نمیدونم از کسی میپرسی.کسی چیزی بهت میگه
آنقدر گفتن اجرای قبلی پلی بک که بیچاره یه اجرای دیگه با دو گام بالاتر خوند تا دیگه کسی حرفی نزنه
ناراحت نشین ولی خوب نمیخونین یا اینکه خوب متوجه منظور من نمیشین ...! در این مورد (به عنوان مثال!) مسعود گفت حس خوبی داره چه دوران خوشی بود و منم گفتم آره خیلی خوبه به جای این خزعبلات اینکارو ادامه بده ... بعدش دیدم که یه یارویی گفته پلی بکه کنجکاو شدم با دقت بیشتری ببینم چون عادتمه هر چیزی رو یه بار بیشتر گوش نمیدم ... چون اهل فن پیج و این مسائل نبودم و نیستم اصلاً خبر نداشتم چی شده ... دوباره ویدئو رو نگاه کردم با دلیل نظرمو گفتم ... هزار بار هم گفتم شخصیه ولی بازم کسی متوجه نمیشه و جرو بحث ادامه دار ...
من دلیل آوردم برای نظرم حالا اگه کسی مخالف نظر منه بیاد با دلیل بگه که نه درست نیست ... دیگه جرو بحث اضافی نداریم که ...
در مورد معتاد بودن و دائم الخمر بودن که من بارها گفتم ... مطمئن هم هستم و قضاوت الکی نمیکنم چون منبع من مطمئنه ( حداقل برای خودم ) ... نه بچه س که الکی حرف دربیاره نه پدرکشتگی با شادمهر داره ...
در مورد نظر دادن ... دیگه همه شاهدن که نظرهای من در مورد آهنگا باعث چه دعواهایی و بحث های طولانی و دلخوری های عجیب غریب شد ... یعنی من برم از یکی دیگه بپرسم نظرت چیه و عیناً بیام اینجا بازگو کنم ...؟!
مشکل اینجاست که کسی طاقت نظر مخالف رو نداره حتی در انجمنی که تبدیل به خانه ارواح شده ...
ویدئو جدید رو نگاه کنین ... فقط صدای لیوان رو دقت کنین ... همین ...!
خرزوخان همه چیزو بهم گفت ... فقط بدونین که طرف ایرانه و تو کارش حرفه ای ... تمیز درمیاره صافکاری بدون رنگ ... بیشتر از این جلو نمیرم (محاله ) ...
اصن دقت کردین شادمهری که بیزار بود از گذشته و آهنگای قدیمی چرا دو تا دو تا گام برمیداره خودش جر میده ...؟!
چقدر چسبید این اجرای کاملا لایو جدید به جرئت به نظرم یکی از بهترین اجرا های زنده ای بود که از شادمهر دیدم ،اصلا فکرش رو نمی کردم تو این سن بتونه همچین گام های بالایی رو بخونه ،فقط تو اون قسمت اوجش تو پارت اول یه کم صداش یاری نکرد که اون هم شاید تعمدی باشه ،چون تو پارت دوم خیلی مسلط تر اجرا کرد .اجرای کامل و بدون نقص بذاره مثل یکاری کن ،بعضی ها میگن پلی بکه ،اگر مثل این اجرا یه کم نقصان داشته باشه ،میگن چرا صدات خروسک داره ،چرا پیانوت کوک نیست چرا کلاهت کجه و از این قبیل ایرادات بنی اسرائیلی .تابلو بود داره تو این اجرا با آلارم هایی که عمدا میده مثل سرفه کردن اولش و یک میزان اضافه خوندن بعضی قسمت ها ،میگه که من دارم لایو میخونم .از طرفی بعد تجاری ماجرا رو هم نگاه کنیم ،شادمهر برای جلب اعتماد دوباره هوادارانش برای کنسرت رفتن مجبور به چنین اعاده حیثیتی بود به نظرم .امیدوارم یک روزی هم آهنگ هزار و یک شب رو واسمون همین جور بخونه
خیلی پیچیده س ... داستانش مثل همون نسخه های لایو کنسرت هاست که اوایل کی اومد همه به به چه چه میکردن و بعدش مشخص شد که لایو استودیویی بوده نه کنسرتی ... اتفاقاً خالق اون هم شادمهر بود و بعدش همه نسخه های لایو کنسرت دادن ...
مطمئن باش از این به بعد بقیه خواننده ها هم با کشف فناوری و گفتن ما هم میتوانیم همچین کاری رو میکنن ...
فقط میگم به صدای لیوان توجه کن که تنها سوتی طرف بوده ...
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 153 مهمان ها)