سلام
دوستان چند وقت پیش خوندم که یکی گفته بود امسال ی سال پر کار هست واسه شادمهر
ایا درسته
البوم قراره بده ؟
اهنگ بعدیش معلوم نیست کی بیاد ؟
بعد ی سوال کسی که امار میده این امار رو از کجا میاره خداییی انقدر دقیق هم درست درد میاد
سلام
دوستان چند وقت پیش خوندم که یکی گفته بود امسال ی سال پر کار هست واسه شادمهر
ایا درسته
البوم قراره بده ؟
اهنگ بعدیش معلوم نیست کی بیاد ؟
بعد ی سوال کسی که امار میده این امار رو از کجا میاره خداییی انقدر دقیق هم درست درد میاد
پست آخر شادمهر تو اینستا در یک روز ۷میلیون ویوو خورده
سه تا پست آخرش هم بیشترین بازدید و کامنت رو در این چند سال داشته
هر سه تای این پستها از ساخته های خودش بوده و مخصوشا تماشا که مثل بمب همه جا ترکونده و شنیده میشه
امیدوارم خودش به این نکته پی ببره که کارای خودش هنوز یه جوره دیگه میترکونه
به قبلیاش چیکار دارم خب الان عزیز من, منظورم این تک آهنگ چند روز پیشش بود.. ماشالله فراخی کالیبر اینقدر زیاد شده که به جای اینکه اول بری آهنگ رو گوش کنی میای ریپلای میزنی و نظر میدی چی بگم من الان بهت حسین؟ اشکال کار از من نیس والا بحثه کالیبره ضمنا تنظیمش هم سعید زمانیه نگو که باز فلانه و بهمانه
جالبه خیلی ... موقعی که مرتبه اول آنلاین پلی کردم با توجه به ترانه و اسم آهنگ فهمیدم موضوعش اشاره به قضیه از دست دادن بینایی اونایی که تیر ساچمه ای خوردنه ولی همین بودن لیبل شرکت پخش کننده برام حسابی عجیب به نظر اومد تو اینستا هم بحث همین بود که چطور آهنگ با مجوز منتشر شده علیرضا قربانی چون بیشتر سنتی طور میخونه سلیقه من نبوده معمولا آهنگاش حالا اینو میرم گوش میدم ببینم چه جوریاست . ممنونم
یه بار دو بار سه بار چند بار آخه ... ما میایم چار تا شوخی میکنیم فک میکنه خبریه ...
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)