تکذیبیه کمدی و جالب بود ...
خبرنگار حکومتی بابازاده میگیره کاور آلبوم رو نشون مجری حکومتی میده و بعدش ضیا میاد تکذیب میکنه ... الان مشکل اسم پشت کاور بوده ؟ اجازه گرفتن بوده ...
قشنگ ملت رو خر فرض کردن ...
هنوزم برام سواله که رفیقای حیدرزاده چجوری فهمیدن ترانه های آلبوم مهستی کار حیدرزاده بوده که تماس گرفتن اونم شب انتشار آلبوم ... هیچ شبکه ای هم نمیگفت آلبوم مهستی با ترانه های حیدرزاده پخش شده ...
والا اونموقع خبری از آلبوم اورجینال نبود یعنی به سادگی پیدا نمیشد همش کپی بود ... اگرم پیدا میشد با کاورهاش حداقل چند هفته ای طول میکشید ... دیگه اینو به چشم خودم دیدم اصن دست خودم میرسید ...
عقده گشایی تلفیزیون آونگ با شیطنت در تیتر ... پایان سکوت ...؟!!!
دارم براش مطمئن باشید ...
قدرتِ اسی رو خواهید دید ...
همین الان میتونم پیج آونگ استوری بزارم بر علیه تلفیزیون آونگ ... ناسلامتی ما حق آب و گل داریم ...
ولی بدون شوخی نمیزارم از آب گل آلود ماهی بگیرن برای تسویه حساب گذشته ها ...
ببین کاری کردن که منوچهر خوش زبان میگه برای اولین بار در عمرم میام جلو دوربین ...!!!
یعنی واقعاً ارزشش رو داره کسی که نابیناست بیاد به همین راحتی داخل سناریویی بشه که مجری حکومتی ضیا براش طراحی کرده ...؟!
تو که پولت رو گرفتی بیشتر از حقت رو گرفتی ولی به مهستی خدابیامرز هم رحم نمیکنی ...!
این میون مجری حکومتی ضیا هم که میبینیه شادمهر جواب چیزی رو نمیده میاد این سناریو رو می نویسه و اتفاقاً به هدف اصلیش هم میرسه که دیده شدن برنامشه ...
همین مجری حکومتی دو سال برای یه عده آدم ساده لوح شده نماد اپوزوسیون و مبارزه ...! حالا زیر نظر گداسیما برنامه میسازه و به ریش ملت میخنده ...
فرقی هم براش نمیکنه از مهستی که دستش از دنیا کوتاس تا شادمهر رو میاره وسط تا به هدفش برسه ...
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)