همه چی بستگی به اسپیکرت داره اگه اسپیکر معمولی باشه نه تفاوتی احساس نمیکنی
امیر فرشباف:
بی شک بهترین کنسرت شادمهر تا به امروز کنسرت کلاب نوکیاست که شادمهر مدتها برای این برنامه تمرین کرده و واقعا سنگ تموم گذاشته.شادمهر:در پارت اول برنامه با پیرهن مشکی (به دلیل ناراحتی از اتفاقات اخیر ایران)و دستبند سبز به روی استیج رفتم و برنامه رو با آهنگی از مایکل جکسون به نام Smooth Criminal که با ویلون زده شد شروع کردیم که مردم به شدت استقبال کردن.در پارت دوم با تی شرت و دستبند سبز روی استیج رفتیم به پاس سبزی ایران و مردم ایران.و تمام مردم نزدیک و یکرنگ با ما بودن که اتفاق خیلی خوبی بود.آهنگهایی که اجرا کردیم تا جایی که یادم میاد:آهنگ Smooth Criminal از مایکل جکسون/بی تو/هزار و یک شب/علامت سوال/ژينا/دل دبوونه و اشک من و محال که به صورت میکس این 3آهنگ رو اجرا کردیم/آتیش بازی/عادت(با پیانو)/یکاری کن(با پیانو)/مشکوک/سبب/خیالی نیست/ پاپکرن/گل گلدون(با ویلون)/خیال/آهنگ عزیزم و چشمای عاشق به صورت میکس(آهنگ عزیزم برای اولین بار در این کنسرت اجرا شد)/ترس/تقدیر/باور/ای ایران(با ویلون) و برنامه رو هم با اجرای جدید و متفاوت و به قول معروف جیمز باندی بغض به پایان رسوندیم که در این برنامه دوستان خوبم مهران(به عنوان رهبر ارکست) و مازیار(به عنوان صدا بردار) خیلی به من کمک کردن
کاست سری اول پخش دهاتی رو هم دارم از شرکت دنا کاسته
عادت با پیانو
خیال
بغض
اجرای زنده اینا را ندیدم تا حالا
منم سامان دوستم بهم داد مدیر همون سایت که بهت گفتم
یه کیفیتی از البوم تلافی بهم داد 192 بود انصافا هر جا دانلود کردم مثل اون نبود+ ایتونز البوم سبب
در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 184 مهمان ها)