اشتباه نکن
نه زیبایی تو
نه محبوبیت تو
مرا مجذوب خود نکرد
تنها،
آن هنگام که
روح زخمی مرا بوسیدی ، من عاشقت شدم....
بابا شادمهر مارو به فاک دادی
یه اهنگ به سبک علامت سوال یا فال قهوه بخون
چرا نمیخونی اخه![]()
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
برای من چیزی مشخص نبود با اون کیفیت صدای پایین اما به هر حال جریان فقط محدود به این آهنگ نمیشه .بنده هم نگفتم میلاد هاشمی تنظیم کننده بدیه شخصا تنظیم های عشق شیرین و زندگی با تو که برای امیر فرجام انجام داده بود را دوست دارم اما ملاک تنظیم خوب واسه من نوعی شادمهری تنظیم های حرفه ای و عمدتا بی نقص خود شادمهره .من تعجب میکنم از شما همیشه میگفتن طرفدارای شادمهر عقیلی سختگیر هستند و انتظارشون از موسیقی خوب بالاست ولی شما عملا دارید این مساله را زیر سوال میبرید . من اصلا توجیح نمیشم که چرا شادمهری که خودش تنظیم کننده نامبر 1 و الگوی خیلی از موزیسینها تو این مملکته بیاد تنظیم آهنگ خودشو بده بسپره به افرادی که 10 درصد توانایی خود شادمهرو ندارن و با این حرکتش سبب بشه اسم 2 نفر دیگه که تا به حال برای بخشی از مردم ناشناس بودن سر زبان ها بیافته .خب نتیجه اش چی میشه جز اینکه سطح و لول موسیقی کاراشو میاره پایین .شما یه مورد به من نشون بدید که موقعیتش مثل شادمهر خواننده و موزیسین تاپ باشه و بیاد موسیقی آهنگاشو بده بقیه براش بسازن . آیا سیروان هم کار شادمهر را میکنه؟ تصور کنید مثلا سیروان بیاد تنظیم آهنگشو بده بسپره به کسی که چندین درجه از خودش پایین تره. حداقل اگر شادمهر تنظیم را به فردی میداد که کم و بیش مثل خودش مهارت و قابلیت و سابقه زیادی در تنظیم آهنگ داشت باز تا حدی انسان قانع میشد اما وقتی میره سراغ تنظیم کننده های جوان و ناپخته چجوری میشه این کارشو توجیح کرد و هیچ انتقاد و حرفی نزد . واقعیتی که ظاهرا به نظر میرسه اینه که یا شادمهر با بالا رفتن سنش کم حوصله شده و خیلی مثل همیشه نمیخواد برای تنظیم آهنگاش وقت صرف کنه یا هم با سپردن تنظیم به دیگران قصد داره تنوعی تو فضای موسیقی کاراش ایجاد کنه و هدفش همکاری و استفاده از سلایق گوناگون در جهت ساخت موسیقیه ...
اهنگ جالبی باید باشه ... شیش ماه پیش قرار بود بیاد ... گذاشتن با نزدیک شدن آلبومش پخشش کنن
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)