صفحه 659 از 4119 نخستنخست ... 15955960964965765865966066166970975911591659 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,581 به 6,590 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meh23 نمایش پست ها
    ریمیکس آغوش کی میاد پس ؟
    حالا این سینگل و ویدیو جدید همون ریمیکس آغوش نباشه خوبه
    نمیدونم یه چیزی هی داره در گوشم میگه ریمیکس آغوشه که به اسم سینگل جدید میاد
    باید دست به کار شد و یه خبری گرفت ولی اینا نم پس نمیدن

نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    پیری کجا بود هم سن و سالای این تازه دارن ازدواج میکنن خودشو زده به پیری تازه اول جوونیشه سفیدی مو چه ربطی به پیری داره شادمهر حداقل حداقل تا 15 سال دیگه میتونه به راحتی کارای خودشو تنظیم کنه
    والا منم الان احساس پیری میکنم در 33 سالگی نمیدونم چرا بیخیال شدم تا تو این شرایط قرار نگیری متوجه نمیشی
    یهو دیگه تیپ و لباس و ماشین واست مهم نیست و فقط به زن و بچه فک میکنی ! شادمهرم همینجوری شده . باید دل به کار بده و انگیزه داشته باشه واسه تنظیم . انگیزه هم با سینگل و این چیزا بدست نمیاد . یه جور ارضا شدنه دیگه . باید مثه ابی یه کمپانی بزنه و خودش آلبوم رو بده بیرون و بعدش تور برگزار کنه تا انگیزه کار داشته باشه وگرنه از این آرمین آبی گرم نمیشه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    باید مثه ابی یه کمپانی بزنه و خودش آلبوم رو بده بیرون و بعدش تور برگزار کنه تا انگیزه کار داشته باشه وگرنه از این آرمین آبی گرم نمیشه
    شادمهر از پول هم دیگه خستست دیگه چی میخواد ؟ احساس شادمهر مرده . باید یه ماه خانواده و اطرافیان حبسش کنن تو زندانی چیزی تا تنها شه و حس بگیره و کار جدید بسازه .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ya3er نمایش پست ها
    ریمیکس 9 آبان اومده که. لینک
    رسمی نیست ریمیکس اگه رسمی منتشر بشه خود آونگ میزاره
    الان ایمیل زدم منتظر جوابم

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    شادمهر از پول هم دیگه خستست دیگه چی میخواد ؟ احساس شادمهر مرده . باید یه ماه خانواده و اطرافیان حبسش کنن تو زندانی چیزی تا تنها شه و حس بگیره و کار جدید بسازه .
    انگیزه !! فقط انگیزه میخواد همین
    مگه یادتون نیست قبل از اینکه با ابی آشنا بشه چجوری بود . از همه فراری بود ولی ابی باعث شد بیاد رو فرم و انگیزه براش ایجاد بشه و ارتباطش با اطرافیانش بهتر بشه . الانم نیاز به انگیزه داره تا دل بده به کار

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    به این ریمیکس شک دارم اصل باشه

نیمه فعال
    این ریمیکس رو یه ماه پیش شنیدم این نیست.فک کنم واسه ریمیکس اصلی شادمهر دوباره خونده اهنگو یعنی وکال قبلی نیس
    بعید میدونم تو دو هفته هم ریمیکس بیاد هم اهنگ جدید شاید ریمیکس عقب بیفته البته حدسیات منه
    ویرایش توسط entehaa : 11-03-2015 در ساعت 08:39 PM

فعال
    احسان ایمیل بزن بگو ما یک هفته است ریمیکسو گوش دادیم فکر اینکه اینو جای اهنگ جدید قالب کنین از سرتون بیرون کنین

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    احسان ایمیل بزن بگو ما یک هفته است ریمیکسو گوش دادیم فکر اینکه اینو جای اهنگ جدید قالب کنین از سرتون بیرون کنین
    میگه نم پس نمیدن
    فقط تاریخ رو تونسته یه کاریش بکنه احتمالاً دوشنبه 25 آبان آهنگ میاد ، پنجشنبه 5 آذر موزیک ویدئو
    نمیدونم هر چی که داریم به تاریخ ریلیز نزدیک میشیم صدایی که در گوشم میگه ریمیکسه بیشتر میشه
    به هر صورتی هست باید یه اطلاعاتی از این آهنگ دربیارم خیلی کنجکاو شدم ببینم میتونم کاری کنم هر چی رفاقته بر باد بره تازه مثه اینکه تیلفیزیون هم میخواد بزنه آونگ بهنود پول بده مجری بشه منم یه سفر برم مهمون برنامه بشم سلام بر ملت ایران و کاربران شریف سایت وزین موزیک باران لهجه بگیرم the great musicbaran forever

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    این ریمیکس رو یه ماه پیش شنیدم این نیست.فک کنم واسه ریمیکس اصلی شادمهر دوباره خونده اهنگو یعنی وکال قبلی نیس
    بعید میدونم تو دو هفته هم ریمیکس بیاد هم اهنگ جدید شاید ریمیکس عقب بیفته البته حدسیات منه
    ریمیکسش واسه دو سال پیشه فک کنم . اگه ریمیکس بخواد بیاد مثه ریمیکس رابطه خود آونگ میزنه
    اگه ریمیکس رو به اسم سینگل به همراه موزیک ویدیو ندن که البته بعیده ، عقب می افته چون موزیک ویدئو 10 روز بعد آهنگ میاد
    اگه بخوان ریمیکس با لیبل بزنن شاید به مشکل بخورن ! پارسال موزیک ویدئو ریمیکس افشین تصمیم رو آونگ موزیک ویدئو کرد در صورتی که آهنگش لیبل ترانه داشت و میگفتن وارطان ناراحت شده و از این حرفا . افشین با ترانه و پدر وارطان قطع رابطه کرد و اومد طرف آونگ . حالا شانسی که اوردن اینه که نوا مدیا ورشکتس و وجود خارجی نداره
    خلاصه خدا کنه ریمیکس نباشه ضد حال بخوریم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    وضعیت سالن و صندلی های پر شده تا الان ...
    ( قسمت های آبی رنگ صندلی های خالی و در دسترس هستن )

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    داداش میشه لینک این صفحه که صندلی های پر و خالی رو نشون میده بدی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    شادمهر آدمی نیست که برا ریمیکس ویدیو بسازه
    همین ریمیکسم که داره میده برا اجراهای کنسرتش هست به نظرم ...
    آهنگ جدید هست با ویدیو . بیا2 هم همینو گفت . به جز ریمیکس ، قبل از تور کنسرتا یه اهنگ جدید میاد
    احتمال زیاد هم آهنگ و ویدیو با هم بیاد نه با فاصله ی 10 روزه
    چون تمام مزه ی ویدیو به اینه که اولین بار با اهنگ همزمان ببینی و گوش بدی . بعد از 10 روز فایده نداره ویدیو دادن
    تجربه هم نشون داده انقدر صبر میکنه شادمهر تا ویدیو اماده شه بعد بده بیرون کارو
    بعید میدونم به خاطر شروع کنسرتا و عجله کاری بخواد این کارو کنه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

13. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 659 از 4119 نخستنخست ... 15955960964965765865966066166970975911591659 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 53 مهمان ها)

1. biseda

کلمات کلیدی این موضوع