مصاحبه محمدرضا چراغعلی با سایت موسیقی ما :
- سوال پایانی من برخلاف ایدئولوی کلی شما درباره چهرهها و اشخاص است؛ ولی دوست دارم درباره آن صحبت کنید. شادمهر عقیلی یکی از چهرههایی بود که شما همکاریهای مهم و بزرگی مثل آلبوم «پر پرواز» با هم داشتید و قطعاً نقش شما در موفقیت این اثر غیرقابل انکار است. ولی اگر قرار باشد شادمهر قبل و بعد از رفتن از ایران را در موقعیت کنونی قضاوت کنید، کدام کاراکتر این خواننده را بیشتر میپسندید؟
ایشان مسلماً یکی از خوانندهها و موزیسینهای بسیار بااستعداد این مملکت هستند. رفتن شادمهر باعث شد او خودش و آثارش را با موسیقی روز دنیا هماهنگ کند. یعنی به نظر من جنس موسیقیای که ارائه میدهد، روز به روز تغییر میکند. این در صنعت و بیزنس امروز جهان هم رخ داده است. ولی من بهشخصه موسیقی و آثار قدیمیتر این خواننده را بیشتر میپسندیدم. هرچند که این اتفاق ناگزیر رخ داده که شادمهر باید خودش را با موسیقی روز جهان جلو ببرد. شادمهر در حال حاضر بیش از 40 سال دارد و جنس موسیقیاش هم موسیقیای است که برای مخاطب «تینایج» میسازد. شادمهر باید خودش را هم آپدیت کند و تفکرش را با حفظ استاندارهای موسیقی، به تفکر مخاطب 13 تا 18 سال نزدیکتر کند. اما در کل شادمهر قطعاً مسیر بدی را انتخاب نکرده است. اگر سیاستی به جز این را انتخاب کرده بود، نمیتوانست بماند.
http://www.musicema.com/node/251810