صفحه 660 از 4119 نخستنخست ... 16056061065065865966066166267071076011601660 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,591 به 6,600 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    داداش میشه لینک این صفحه که صندلی های پر و خالی رو نشون میده بدی
    این لینک همین کنسرت با سامی بیگی هست :

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اینم لینک کلی خرید بلیط کنسرتای شادمهر ( رو هر کنسرتی که خواستی see tickets بزنی وضعیت سالن رو نشون میده ) :

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

2. 2 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    شادمهر آدمی نیست که برا ریمیکس ویدیو بسازه
    همین ریمیکسم که داره میده برا اجراهای کنسرتش هست به نظرم ...
    آهنگ جدید هست با ویدیو . بیا2 هم همینو گفت . به جز ریمیکس ، قبل از تور کنسرتا یه اهنگ جدید میاد
    احتمال زیاد هم آهنگ و ویدیو با هم بیاد نه با فاصله ی 10 روزه
    چون تمام مزه ی ویدیو به اینه که اولین بار با اهنگ همزمان ببینی و گوش بدی . بعد از 10 روز فایده نداره ویدیو دادن
    تجربه هم نشون داده انقدر صبر میکنه شادمهر تا ویدیو اماده شه بعد بده بیرون کارو
    بعید میدونم به خاطر شروع کنسرتا و عجله کاری بخواد این کارو کنه
    آخه مشکل اینجاست موزیک ویدئو تا قبل کنسرت آماده نمیشه واسه همین میخوان آهنگو زودتر پخش کنن . میخوان قبل از تور حتماً پخش بشه . مهم واسشون اینه که صندلی ها پر بشه
    ادمینای بیا تو هیچی بارشون نیست فقط دارن از اسم شادمهر سوء استفاده میکنن

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آخه مشکل اینجاست موزیک ویدئو تا قبل کنسرت آماده نمیشه واسه همین میخوان آهنگو زودتر پخش کنن . میخوان قبل از تور حتماً پخش بشه . مهم واسشون اینه که صندلی ها پر بشه
    ادمینای بیا تو هیچی بارشون نیست فقط دارن از اسم شادمهر سوء استفاده میکنن
    معلوم نیست برسه یا نرسه صد در صد . هنوز نزدیک یه ماه وقت هست تا اون کنسرت بزرگ لس آنجلس
    کنسرتش با باران و اونی که خودش تکی هست تقریبا سالن پر شده و چنتایی هم که خالیه پر میشه حتما تا دو هفته دیگه
    برا اون کنسرت شاید برسه ویدیو . و احتمال زیاد هم میدم که هرجور هست برسونن به اون موقع کار رو
    اگه مشکل این ده روز هست یکم تلاششون رو بیشتر کنن میرسونن دیگه
    از اون طرف اگه اهنگ خالی هم بیاد اون تاثیر گذاری رو نداره مخصوصا برا ایرانی های اونور آب . اگه ویدیو داشته باشه و از شبکه های ماهواره ای و سایتا پخش شه صد در صد اون تاثیرگذاری که دنبالش هستن رو میذاره و شاید چند نفری رو هم بیشتر بکشه به سالن !!!!
    کلا اینا و بحث کنسرت رو در نظر نگیریم به نظر من تمام لذت ویدیو دیدن به اینه که همزمان بیاد با آهنگ
    من تو مارکت ایرانی فقط موزیک ویدیوهای شادمهر رو نگاه میکنم و فقط اونه که ارزش دیدن داره ( آرش هم هست تقریبا ) و حیفم میاد حالا که قراره بعد از چند ماه ویدیوی جدید ازش ببینم به بهانه کنسرت و این چیزا لذتش ازم گرفته شه :)))))

قبول دارم که ادمین های بیا2 هم هیچی نمیدونن از برنامه شادمهر ولی فعلا جزو معدود منابع رسمی هستن . الانم که حرفی زدن حتما یه چیزایی شنیدن وگرنه مثل قبل هیچ جوابی به کسی نمیدادن . ولی چند روز پیش نوشتن که اهنگ جدید قراره بیاد غیر از اون ریمیکس و اگه یه نگاه به شادمهرم بندازیم میبینیم درسته و شادمهر کسی نیست که برا ریمیکس بیاد ویدیو بسازه بعد ویدیو هم ده روز بعد از پخش کار بیاد . تازه همین اغوش خودش ویدیو داشته . اگه مثلا "یه کاری کن " رو ریمیکس میکرد که ویدیو نداشت شاید میشد یکم روش فکر کرد و مشکوک شد...

فعال
    شادمهر برا ریمیکس تره هم خورد نمیکنه چه برسه ویدئو بسازه قبلا هم دوتا ریمیکس براش زدن محمد ناهیدی و مهران عباسی که فقط گذاشت تو فیسبوک اما اگه وکال جدید براش گرفته باشن یه احتمالایی میشه داد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    معلوم نیست برسه یا نرسه صد در صد . هنوز نزدیک یه ماه وقت هست تا اون کنسرت بزرگ لس آنجلس
    کنسرتش با باران و اونی که خودش تکی هست تقریبا سالن پر شده و چنتایی هم که خالیه پر میشه حتما تا دو هفته دیگه
    برا اون کنسرت شاید برسه ویدیو . و احتمال زیاد هم میدم که هرجور هست برسونن به اون موقع کار رو
    اگه مشکل این ده روز هست یکم تلاششون رو بیشتر کنن میرسونن دیگه
    از اون طرف اگه اهنگ خالی هم بیاد اون تاثیر گذاری رو نداره مخصوصا برا ایرانی های اونور آب . اگه ویدیو داشته باشه و از شبکه های ماهواره ای و سایتا پخش شه صد در صد اون تاثیرگذاری که دنبالش هستن رو میذاره و شاید چند نفری رو هم بیشتر بکشه به سالن !!!!
    کلا اینا و بحث کنسرت رو در نظر نگیریم به نظر من تمام لذت ویدیو دیدن به اینه که همزمان بیاد با آهنگ
    من تو مارکت ایرانی فقط موزیک ویدیوهای شادمهر رو نگاه میکنم و فقط اونه که ارزش دیدن داره ( آرش هم هست تقریبا ) و حیفم میاد حالا که قراره بعد از چند ماه ویدیوی جدید ازش ببینم به بهانه کنسرت و این چیزا لذتش ازم گرفته شه :)))))

قبول دارم که ادمین های بیا2 هم هیچی نمیدونن از برنامه شادمهر ولی فعلا جزو معدود منابع رسمی هستن . الانم که حرفی زدن حتما یه چیزایی شنیدن وگرنه مثل قبل هیچ جوابی به کسی نمیدادن . ولی چند روز پیش نوشتن که اهنگ جدید قراره بیاد غیر از اون ریمیکس و اگه یه نگاه به شادمهرم بندازیم میبینیم درسته و شادمهر کسی نیست که برا ریمیکس بیاد ویدیو بسازه بعد ویدیو هم ده روز بعد از پخش کار بیاد . تازه همین اغوش خودش ویدیو داشته . اگه مثلا "یه کاری کن " رو ریمیکس میکرد که ویدیو نداشت شاید میشد یکم روش فکر کرد و مشکوک شد...
    والا آخرین خبری که من داشتم این بود که دارن رو ادیت موزیک ویدئو کار کن تا برسونن . دیدی که خود آرمین هاشمی هم گفته تو اینستا که برنامه اینجوریه . فک نکنم برنامه رو تغییر بدن و وسط کنسرتا بیان موزیک ویدئو پخش کنن . شادمهر که در مورد زمان پخش تصمیم نمیگیره مگر اینکه تهیه کننده کار باشه که نیست و بهداد و آرمین تصمیم میگیرن . باید منتظر موند

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهر برا ریمیکس تره هم خورد نمیکنه چه برسه ویدئو بسازه قبلا هم دوتا ریمیکس براش زدن محمد ناهیدی و مهران عباسی که فقط گذاشت تو فیسبوک اما اگه وکال جدید براش گرفته باشن یه احتمالایی میشه داد
    وکال جدید که حتماً گرفتن شک نکن آخه چجوری میتونن با اون ریتم ریمیکس بسازن !!!
    به جان خودم اگه بخوان مسخره بازی در بیارن و ریمیکسو به جای سینگل بدن به خورد ملت ، 24 ساعت قبل ریلیز آهنگو همینجا آپ میکنم الانم به بهنود و آرمین ایمیل میزنم شاید اینجوری نم پس بدن که سینگل جدیده یا ریمیکس

نیمه فعال
    مصاحبه محمدرضا چراغعلی با سایت موسیقی ما :

• سوال پایانی من برخلاف ایدئولوی کلی شما درباره چهره‌ها و اشخاص است؛ ولی دوست دارم درباره آن صحبت کنید. شادمهر عقیلی یکی از چهره‌هایی بود که شما همکاری‌های مهم و بزرگی مثل آلبوم «پر پرواز» با هم داشتید و قطعاً نقش شما در موفقیت این اثر غیرقابل انکار است. ولی اگر قرار باشد شادمهر قبل و بعد از رفتن از ایران را در موقعیت کنونی قضاوت کنید، کدام کاراکتر این خواننده را بیشتر می‌پسندید؟

ایشان مسلماً یکی از خواننده‌ها و موزیسین‌های بسیار بااستعداد این مملکت هستند. رفتن شادمهر باعث شد او خودش و آثارش را با موسیقی روز دنیا هماهنگ کند. یعنی به نظر من جنس موسیقی‌ای که ارائه می‌دهد، روز به روز تغییر می‌کند. این در صنعت و بیزنس امروز جهان هم رخ داده است. ولی من به‌شخصه موسیقی و آثار قدیمی‌تر این خواننده را بیشتر می‌پسندیدم. هرچند که این اتفاق ناگزیر رخ داده که شادمهر باید خودش را با موسیقی روز جهان جلو ببرد. شادمهر در حال حاضر بیش از 40 سال دارد و جنس موسیقی‌اش هم موسیقی‌ای است که برای مخاطب «تین‌ایج» می‌سازد. شادمهر باید خودش را هم آپدیت کند و تفکرش را با حفظ استاندارهای موسیقی، به تفکر مخاطب 13 تا 18 سال نزدیک‌تر کند. اما در کل شادمهر قطعاً مسیر بدی را انتخاب نکرده است. اگر سیاستی به جز این را انتخاب کرده بود، نمی‌توانست بماند.

http://www.musicema.com/node/251810

فوق حرفه ای
    و گل و گل و گل و گل برای داماش گیلان افشین چاوشی دقیقه 25 دروازه رو باز میکنه
    100 میگیرم خبرشو میزنم

فوق حرفه ای

اختصاصی

و تمام و تمام و تمام

آهنگ جدید و فوق احساسی شادمهر با نام احتمالی " حسادت " >> بزودی ...

اول آهنگ میاد بعد موزیک ویدئو ( احتمالاً همون دوشنبه 25 آبان و پنجشنبه 5 آذر )

12. 7 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 660 از 4119 نخستنخست ... 16056061065065865966066166267071076011601660 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 174 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 174 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع