شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم)
شاهرخ جان من رفتم
اگه میخواستی بری کلاس تو تهران آشنا دارم . دو سه تا کاربلد که خودمم قیبولشون دارم ( البته خودمم یه سالی تدریس کردم ولی در این حد نبودم)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ميري کلاس ياد ميگيري
حالا اگه بخوام تو چند خط توضیح بدم ( البته شیوه های تدریس متفاوته )
اول با گيتار آشنا ميشي با 6 تا سيم و از سيم اول که سيم پاييني هست شروع ميشه البته قبلش جلسات اول کامل بهت توضيح ميدن که نت و آکورد چيه . اکورد مينور و ماژور و ... توضيح ميدن . مثلاً آکورد مينور که با حروف کوچيک ميزارن و ... البته آکورد های بی باره و باره دار هم هستن که قشنگ توضیح میدن و یاد میگیری
ياد ميدن چه جوري نت رو از گيتار پيدا کني و نت خواني و ... ..
آريژ نوازي هم در جلسات بعدي
البته اينايي که گفتم رو خودم تو حداقل 25 جلسه ياد ميدادمپس بايد صبر داشته باشي و علاقه داشته باشي
نوک انگشتاتو به خصوص دستي که اکورد ميگيري رو مرتب بکوب به ديوار تا از همين الان گرم بشي انگشتات درد نگيره بعد چند جلسه ( انگشتاتو نا فرم میکنه که طبیعی هست البته نگفتم بترسی ها )
البته من اينو به دخترا ميگفتم که ناز نازي بودن![]()
جالبه کارش ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
ميگم كيفيت موزيك يه حالي نيست؟ همچين بيسشم خيلي قوي نيست تو ماشين فاز نميده باس اكولايزرو دستكاري كني![]()
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)