نوشته اصلی توسط mohammad68 فیلما رو جفتشم دیدم فعلا روزی 1-2 فیلم میبینم این چند روز هم تموم بشه از یکشنبه برم سرکار من دلم چندروز مرخصی از دنیا میخواد :| یه چند روز برم پشت یه کوهی چیزی
نوشته اصلی توسط Betty من دلم چندروز مرخصی از دنیا میخواد :| یه چند روز برم پشت یه کوهی چیزی .........
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Betty خیلی سخته هی میخوام نخورم بچه ها پیشنهاد بی شرمانه میدن مام با کله میریم تو دیگ مشکل منم همینه !!!
محمد منم بیکار شدم اتفاقا
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi محمد منم بیکار شدم اتفاقا ما کار نداریم 1 هفته تعطیل کردیم
نوشته اصلی توسط mohammad68 ما کار نداریم 1 هفته تعطیل کردیم ما کار نداریم 1ماهه تعطیلیم
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi ما کار نداریم 1ماهه تعطیلیم شوما چرا؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 شوما چرا؟ کار نیست دیگه! کار قبلی رو تحویل دادیم تموم شد کسی چیز جدید نداده
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi کار نیست دیگه! کار قبلی رو تحویل دادیم تموم شد کسی چیز جدید نداده بره ما هم این کشورای عربی جنگه ... مشتری های شرکتمون محصولاتشون میره اونجا ... در نتیجه کار نداریم
نوشته اصلی توسط mohammad68 بره ما هم این کشورای عربی جنگه ... مشتری های شرکتمون محصولاتشون میره اونجا ... در نتیجه کار نداریم در فقر کامل ام من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن