من عضو هیئت مدیره ام میتونم همین الان دستور بدم دیگه با در کیونی بندازنت بیرون
عزیز اکثر دوستان در این فروم اخبار شما رو قبول دارن پس برای اونها هم که شده ادامه بده .. ولی این حق هم برای معدود نفراتی مثل من باقی بزار که نسبت به اخبارت شک داشته باشن..قرار نیست همه مثل هم باشن .. ناراحت شدن نداره که ..
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
خب تا اونجایی که من از دیگران شنیدم فرمت flac تفاوتش فقط تو اسپیکرا و هدفونای حرفه ای و خفن مشخص میشه
حس خوبیه با فرمت flac رو من با ساندباری که قابلیت پخش فرمتهایی مثل Dolby TrueHD و DTS HD Master داشت تست کردم تقریبا با mp3 320 هیچ فرقی نداشت
اما بالاخره mp3 320 در مقایسه با 256 هم باید یه فرقی بکنه چه برسه به 128! نمیدونم لابد گوشای من ایراد داره
نه پیمان جان با اسپیکر صد هزارتومنی هم دقیقا مشخصه تفاوت
آلبوم تقدیر 8 تا ترک داشت . 4 تاش قبلا پخش شده بود . یه کاری کن لو رفت با تنظیم جدید تو آلبوم قرار گرفت . فقط سه تا ترک جدید داشت .
آخه کجای این حرکت معقوله
آره منم طبیعتا با این وضع آلبوم بیرون دادن را نمیپسندم
تقدیر اصلا حس یه آلبوم واقعی را نداشت
به مینی آلبوم بیشتر شبیه بود
عزیز اکثر دوستان در این فروم اخبار شما رو قبول دارن پس برای اونها هم که شده ادامه بده .. ولی این حق هم برای معدود نفراتی مثل من باقی بزار که نسبت به اخبارت شک داشته باشن..قرار نیست همه مثل هم باشن .. ناراحت شدن نداره که ..
شما مختارید قربان و میتونید از منابع موثق موجود اخبار رو دنبال کنید
نه من خسته شدم . هستم اگه دوستان سوالی داشته باشن ولی دیگه خبر نمیزنم