نوشته اصلی توسط Armila خوبه باز فیلیپینی نزاشته خانومش شبیه مامانش هم هست انگار بیشتر کلا بچه که به دنیا میاد چند روز اول شبیه میمون میمونه بعدا قیافه اصلیش شکل میگیره
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 کلا بچه که به دنیا میاد چند روز اول شبیه میمون میمونه بعدا قیافه اصلیش شکل میگیره اره ولی یکی از بچه های سایت بود که عکس دخترشو بعد تولد گذاشته بود(اسمش یادم نیس) اون ماشالله خیلی خوشگل بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361
نوشته اصلی توسط Betty خاک بر سرت ینی من که 24 سالمه فسیلم؟اصلنم بزرگ نشدی آرههههه بابا اصن حواسم نبود تازه هنوز 20 سالم هم که نشده 19 سال و 6 ماه بچه ای هستیم واسه خودمون
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط mohammad68 با پست فرستادم برات که هنوز نرسیده؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این فیلمو ببین به نظر بچه گونه میاد
نوشته اصلی توسط mohammad68
نوشته اصلی توسط Betty اره ولی یکی از بچه های سایت بود که عکس دخترشو بعد تولد گذاشته بود(اسمش یادم نیس) اون ماشالله خیلی خوشگل بود با اختلاف زیاد قبول ندارم همین آواتار من بدنیا اومده بود من به سختی نیگاش میکردم انقدر بدریخت بود
نوشته اصلی توسط mohammad68 کلا بچه که به دنیا میاد چند روز اول شبیه میمون میمونه بعدا قیافه اصلیش شکل میگیره حالا شبیه فیلیپینی ها نشه با به قیافه همین شادمهر راضی هستیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 176 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 175 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن