تا 7 بهمن هیچ خبری نیست چند روز پیشم گفتم کریسمس نمیاد
دقت کردین ؟! هر دفه طرفدارای شادمهر شلوغش کردن و گفتن پس آهنگ چی شد و از این جور حرفا ، پخش تاخیر خورد !!! پارسالم قبل آهنگ رابطه و معروف یادتونه ؟! قبل آهنگ رابطه یادتونه ؟ از شادمهر خبری نبود ! ( البته من برای اولین بار اینجا حدس زدم که کریسمس میاد) چقد طرفدارای شادمهر شلوغش کردن و همش پخش تاخیر میخورد !! آهنگ معروفم همینطور ( البته من اینبار باز هم برای اولین بار حدس زدم بهمن میاد و کریسمس اومد
)
خلاصه اینکه تقصیر خودمونه که الکی شلوغش میکنیم که آی کِی میاد پس چی شد و ... همه ریختن بیا تو و آونگ که چی بشه ؟! بابا یه تک آهنگه میاد دیگه اینهمه شلوغ کردن نداره . مگه بار اوله شادمهر تاخیر خورده ؟!!!! تجربه نشون داده ملتو باید گذاشت تو خماری !! حالا همش بگن ویدئو مشکل داره و فلان و بهمان ... بابا گفت ویدئو آمادس و میخواد سورپرایز کنه تو یه تاریخ معین . حالا هی برین بیا تو شلوغش کنین . بیا تو نقش هویج رو داره با مدرک ثابت میکنم
گور سیاه
پیمان فقط بگو من با تو چه مشکلی داشتم ؟! یه بار شد جواب پخ رو ندم ؟! نه میخوام بدونم حداقل پخ بده بگو
پیمان داری بیانیه مینویسی ؟
خوب بگو دیگه
آره خود احمقم بودم اگر زودتر این شخصیت بینظیرت رو شناخته بودم صد سال سیاه هم بهت پیغام نمیدادم
شورشو مدتهاست که در آوردی
چند ماهه هی جلو خودمو میگیرم چیزی بهت نگم باز میبینم روز از نو روزی نو
اصلا درست بشو نیستی تو
این فروم محلی شده که دائم بیای به بهانه دادن 4 تا خبر کامینگ سون که نصفشم بعدا تاخیر میخوره و کنسل میشه این جا عقده هاتو سر دیگران خالی کنی و به این و اون بپری و به شعور کاربرا توهین بکنی
تو هر فرومی بود نهایتا بعد 3 بار تکرار شدن مجدد بن دائمت میکردن میگفتن هری به سلامت
اما اینجا امیر هر دفعه بزرگواری و گذشت میکنه آخرشم شده این
تمومی نداره این رفتار گندت
با 100 نفر دستکم تو این 1 ساله اینجا درگیر شدی و دعوا کردی
شخصیت درستی نداری آقا جون
آدم نرمال که اینطوری نیست
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)