باید عادت کرد به این شادمهری که واسه ریلیز آهنگ مارکت مدنظرشه و نه دیگه ماندگار شدن آهنگ
از 4 سینگل اخیر میشه فهمید
حیف شد اون شادمهر که آهنگ سختی مثل سبب رو ساخت و حالا با این بچه تازه کارها کار مید ه
ویرایش توسط ebihamed : 01-05-2016 در ساعت 04:05 PM
خدارو شکر میکنم نظر شادمهر با بعضی از دوستان یکی نیست و اینجوری فکر نمیکنه
وگرنه همون ده سال پیش تموم شده بود و الان شادمهری وجود نداشت که برا یه تک اهنگش انقد سر صدا بپا شه
هیچ فرقی نمیکنه ملودی یا تنظیم از کیه وقتی خودش نظر نهایی رو میده
اگه در شان خودش نباشه یا خوشش نیاد هیچوقت پخش نمیکنه کارو و تعارف با کسی نداره تو این زمینه
همونجوری که تنظیم مهران عباسی رو عوض کرد برا اهنگ معروف
خود شادمهر پست میذاره که به خاطر کار زیاد تو استودیو خسته شده ( همون ویدیویی که تو ایسنتا گذاشت چند هفته پیش ) بعد دوستان میگن شادمهر حوصله موسیقی نداره دیگه
نمیگم این کار هم فوق العاده قراره بشه چون نشنیدیم ولی این حرفا هم درست نیست
اگه قراره با این فکرا بریم به استقبال اهنگ همون نیاد بهتره ...
دیگه باید چند سال بگذره . باید چنتا کار خوب بده بیرون که بهش اعتماد کنیم ؟
یکمم خوبه اعتماد کنیم بهش حالا که اینجوری خودمون رو برا اهنگ جدید میکشیم :))
تازه الان همین خشایی که دوستمون چنتا از کارایی که ساخته رو گفت من امیدوارتر هم شدم ، منتها بنده خدا اسم و رسم نداره که همه به به چه چه کنن براش . یا همون میلاد هاشمی که سر تنظیم حس خوبیه جواب همه رو داد و ته تهش هم خود شادمهره که دل ادم رو قرص میکنه ...
بی صبرانه منتظر اهنگ جدیدم ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
به روز موندن و و کار خوب دادن هیچ منافاتی با هم نداره حرفای شما فقط توجیه
شما فکر میکنی اگه همین امروز تقدیر میومد فرق میکرد با چند سال پیش نخیر هیچ فرقی نمیکرد همونقد باز هم محبوب میشد
این حرفایی که میگن برای بروز موندن و موسیقی روز و این حرفا همش الکیه شاید برای شما فرق نکنه ولی خیلیا موسیقی شادمهر و دنبال میکنن
چقد خبرای خوب
اهنگ شادمهر
اخراج بنیتس و اومدن زیدان
و فیلم جدید مونیکا بلوچی Spectre 2015
برا من موسیقی شادمهر چیزیه که میاد بیرون از طرف شادمهر نه صرفا همون اهنگی که فقط خودش تنظیم کرده
چه توجیهی ؟ توجیه برا وقتیه که کار ضعیف اومده باشه . نه اینکه کاری مثل حس خوبیه یا حتی معروف ...
گمت کردم هم کار خود شادمهر بود که نسبت به حس خوبیه که از میلاد هاشمی بود مردم کمتر استقبال کردن
اینده هم کار شادمهر بود که تو البومش ضعیف ترین کارش بود از نظر مردم ( من خودم اینده رو دوس دارم )
موسیقی به روز هم نه ولی برا اینکه رو دور تکرار نیوفتی " باید " از بقیه هم استفاده کنی
همون کاری که یراحی تو البوم اخرش کرد و موفق شد و همون کاری که خواجه امیری تو البوم اخرش نکرد و چیزی جز تکرار نبود
به نظر منم شادمهر خودش بسازه بهتره ولی نه همه اهنگا رو
چنتا کار مگه داشته که بقیه براش ساختن تو این سالها ؟ کدوماش غیر قابل دفاع بوده کارایی که داده بقیه براش ساختن ؟
تازه همین کار جدیدم اهنگسازش خود شادمهره فک میکنم
و خودش هم بالا سر کار هست
شما میگی تقدیر ، من میگم همین حس خوبیه هم کار قابل دفاعی بود
بعدشم ، قرار نیست که شادمهر دیگه اهنگ نسازه و این اخرین اهنگی باشه که ازش میاد
به وقتش اهنگایی که خودش ساخته و تنظیم کرده هم میاد و یه حالی هم به شما میده
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
با سلام به دوستان عزيز، موزيك ويدئو "فقط با تو عشقم" در حال اديت هست اين ويدئو ٩٠٪ ويژوال افكت هست و تلاش ما اينه كه متفاوت ترين كارها رو ارائه بديم كه شما رو خوشحال كنيم و به همين دليل احتياج به زمان داريم تا به اون كيفيتى كه ايده آل هست به ثمر برسه و به محض اينكه ويدئو تموم بشه ما اين كارو بيرون ميديم، در حال حاضر براى پخش ويدئو هيچ زمان و تاريخ مشخصى نميشه داد
از حمايت و صبر شما عزيزان ممنونيم
اشکان خشایی رفیق منه
اهنگی برای شادمهر نساخته
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)