دوستان یه شبه بیانیه بود مدت ها میخواستم بتایپم ول بدم وقت نمیشد ولی حالا که صبح آدینس و تنبلا هنوز نیومدن فرصت را غینمت میشمرم
ببینین دوستان . الان حدود 5 ماه هست که گفتن موزیک ویدئو جدید شادمهر داره آماده میشه که همون فقط با تو عشقم هست و 4 ماه هم میشه که میگن داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . نه واقعاً آماده نشده ؟ مگه پارک ژوراسیک میخوان بسازن ؟؟؟ بعد موزیک ویدئو وارث حدود 3 ماه پیش گفتن با ویدئویی مثلاً ساده داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . ادیت یه ویدئوی ساده 3 ماه طول میکشه ؟؟!!!
خوب این در مورد ویدئوها که دوست عزیزمون گفت منطقی باشید و احساسی نشین !!!!
خوب حالا بریم سراغ بحث و کل کل و این حرفا در این تاپیک و اصن همه جا !!
ببینین ما یه عادت بدی که داریم اینه که دنبال این هستیم یه سوژه گیر بیارم یه حرفی ببینیم و همدیگه رو بکوبیم !! ینی بکوبیما !! نت و تل و ... فرقی نداره ! اخلاق ما ایرانی هاست و کاریش نمیشه کرد .
اما در مورد زمان پخش : آقا اصن ول کنین هر موقع که اومد خوش آمد . اینقد حساسیت الکی همه جا که کِی میاد و از این حرفا !!! اون بهداد و آرمین نشستن دارن پیک میرن به افتخار هم اونوقت هوادار اینجا هویجه !!! اون آرمین چند بار قول داد تا 10 روز دیگه ، کریسمس و تا عید !!! مشکل اصلی اینجاست نمیان حقیقت رو بگن و ملتو از الافی در بیارن . البته حق هم دارن به خاطر یه مسائلی میترسن و دروغ میگن
در پایان بگم : این کل کل ها بحث ها گذراست . حالا اینجا یا هر جای دیگه . مهم شادمهره که البته هوادار رو درک نمیکنه و لج و لجبازی کِی میخواد تموم بشه معلوم نیست
و باز هم در پایان بگم : همه با شادمهر خاطره دارن . خودم از سوم دبیرستان که آلبوم مسافر اومد تا الان ، بقیه هم همینطور . مهم اون خاطرات و شادمهره . تموم اینها گذراست
با تشکر
کوچیک همه : بابا اسی
صبح آدینه ی بیست و یک اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با یازده مارس دو هزار و شانزده هجری میلادی و برابر با اول جمادی الثانی یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری
وللش نداریم اینجا
مردونه میگم : ندارمممممممممم
من یه بار گفتم میذارم ، بعد اعتراف کردم تخیل زدم
کدوم احساسات ؟ دور هم جمع شدیم اسپم ول میدیم منتظریم ویدئو بیاد . همه الاف و منتظرن
کدوم اذیت ؟ داریم حال میکنیم دور هم
کدوم ناز ؟
و در پایان استاد جلال الدین محمد بلخی می فرماید :
هرکه را اسرار حق آموختند
مُهر کردند و دهانش دوختند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دوست عزیز متاسفانه من با اون کیفیتی که شنیدین فقط اون سه ترک رو داشتم اگه کاملشو میخواید سایت گذاشته ولی از لحاظ کیفیتی من تضمینی نمیکینم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)