نوشته اصلی توسط ehsan1361 آرمین میخواد تف بده اینستا منتظر باشید باز اینبار میخواد چه دروغی بگه معلوم نیست زده رو دست من در این زمینه نه انشالله ک ایندفعه خبر از پخش ویدئو بده.اگه دوباره بهونه الکی گرفت خفش میکنم
نوشته اصلی توسط Hosein333
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آرمین میخواد تف بده اینستا منتظر باشید باز اینبار میخواد چه دروغی بگه معلوم نیست زده رو دست من در این زمینه امروز؟خبر فقط باتو رو میده؟
نوشته اصلی توسط entehaa امروز؟خبر فقط باتو رو میده؟ گفته میخواد اینستا یه چیزایی بگه ، حالا خبر یا وعده جدید معلوم نیست ! الان حسابی درگیر کنسرت شدن 10 روز دیگه ، کریسمس ، تا قبل از عید و اینبار حتماً : بعد از عید یا قبل از تابستان همینطور میریم جلو
کارگردان وارث چرا خبری چیزی نمیزنه عجیبه !!! حتماً بهش گفتن آرمینم مطابق معمول میگه آماده نیست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کارگردان وارث چرا خبری چیزی نمیزنه عجیبه !!! حتماً بهش گفتن آرمینم مطابق معمول میگه آماده نیست کارگردانه فقط با تو عشقم و وارث جدیدن یا قبلا با شادمهر همکاری داشتن؟
نوشته اصلی توسط entehaa کارگردانه فقط با تو عشقم و وارث جدیدن یا قبلا با شادمهر همکاری داشتن؟ آره بابا زیگورات همکاری نداشته تا الان ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره بابا زیگورات همکاری نداشته تا الان ؟ وای زیگورات؟ ؟؟؟ خیلی اشتباه کرده شادمهر کاراشو داده این..ویدئو معروف خیلی افتضاح بود. فقط سینارت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره بابا زیگورات همکاری نداشته تا الان ؟ هر دو کار اونه؟ :(
نوشته اصلی توسط entehaa هر دو کار اونه؟ :( آره. اشتباه بزرگی کرد شادمهر. من ویدئو خوبی تا حالا از زیگوارت ندیدم. برای هر خواننده ای ک ویدئو ساختند بیشتر ب فکر جلوه ویژه بودند تا محتوا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن