همینجا یه سری از بچه ها بودن که بعضی هنوز هم هست مثل ایمان و فواد و... یه روز تصمیم گرفته شد بریزیم تو پیج اونگ هر اهنگی اونا میزاشتن ما میگفتیم البوم چی شد
همینجا یه سری از بچه ها بودن که بعضی هنوز هم هست مثل ایمان و فواد و... یه روز تصمیم گرفته شد بریزیم تو پیج اونگ هر اهنگی اونا میزاشتن ما میگفتیم البوم چی شد
شادمهر هر کاری کنه اخرش یه دمویی صدای پشت تلفنی چیزی از البوم لو میره
ممنون از خبرت احسان جان
فقط امیدوارم اون اهنگ بد عاشق میشم را بیرون نده که خیلی ضایع ست
شادمهر کجا و مهران عباسی کجا
جونم نیما خاطره بازی یعنی این
آلبوم بسیار زیبا و شنیدنی "شب سربی" با صدای زیبای نیما مسیحا
شرکت منتشر کننده : آوای نوین اصفهان
سال انتشار : 1383
1-شب سربی ترانه سرا : اکبر آزاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-سبد سبد ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-عاشقانه ترانه سرا : بابک روزبه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-باغ خاکستر ترانه سرا : ایرج جنتی عطایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5-دریغ ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6-غربت ترانه سرا : پیام پارسا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7-نوبت عاشقی ترانه سرا : اکبر آزاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8-مهتاب ترانه سرا : جهانگیر صبری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
پارسا خبری از کامنیگ سونی چیزی نیست
داره رو البوم کار میکنه
البومم از اونگ ریلیز میشه
احتمالا دی یا بهمن تک اهنگ رو میده
البوم میره واسه سال دیگه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
فکر میکنی تو تک اهنگ اسم البوم رو بزنه؟
بوی آلبوم به مشام میرسد استاد پاینده باشی
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 90 مهمان ها)