منتظر هستیم
آهنگ شادمهر هنوز نیومده تیزرش بیشترین تعداد بازدید تو فیس بوک بیا تو داشته....
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
چرا آخه شادمهر با احساسات ما بازی میکنه فرید
آرون حسینی را دیگه از کجا پیدا کرده
بر منکرش لعنت
تمام این حرفها درست ولی حرف اصلی من اینه که درسته کسی که بین 5 تا تنظیم کننده برتر ایران بیاد آهنگش رو بده به یکی دیگه واسش تنظیم بزنه ,این کار منطقیه؟ ..کجای دنیا این کار رو میکنند؟
از طرف دیگه این چهارمین آهنگ پی در پی شادمهره که تنظیم و سبکش الکترونیکه .. رویای ما , یه دختر , رابطه و حالا هم معروف
با توجه به اخلاقای خاص شادمهر یه کم بعیده بخواد اینطوری تو یه چارچوب یکنواخت آهنگ بده بیرون
ایول هاردن اینو گفته اما خب اون بسکتباله احسان این مساله فرق داره :دی
راستش هرگز تو این چند ساله نسبت به کارهای شادمهر بدبین نبودم اما این دفعه چون خودش تنظیم نکرده زیاد اطمینان ندارم آهنگ قوی باشه یعنی از لحاظ تنظیم بیشتر ..شعر هم که از مونا برزوییه ... تنها امیدم به ملودیه
فقط خدا رحم کنه آرون Electro House تنظیم نکرده نباشه که از مزخرفترین زیرشاخه های الکترونیکه سبکش ..
باز یک سری شروع کردن فاز دادنهمیشه هر اهنگی داده بیرون بهترین بوده ، بدون اگر اما، 10 سالم از موسیقی زمان خودش جلوتر بوده اینو وقتی میفهمم که اتود بیا رو گوش میکنم ، پس خواهشا فاز ندین بزارین اهنگ بیاد بلکه موسیقی فارس شارژ بشه ، بقیه چه داخلی و خارجی بفهمن سطح اهنگ هایی که تا سال دیگه میدن در چه حد باشه بلاخره باید یک الگویی داشته باشن یا نه ؟
حیف مثل قدیما حوصله ندارم برم تو حاشیهاگه نه تاپیک پاک سازی می شد
فک نکنم پنجشنبه بیاد !!! ینی این پنجشنبه بعیده ، شاید پنجشنبه هفته بعد منظورش بوده که نبوده
شنیده ها حاکی از آن است که پنجم یا ششم ژانویه که میشه دوشنبه و سه شنبه هفته بعد میاد
بعیده 4 روز بعد انتشار تیزر بیان منتشر کنن !! بیا تو هم زده first days january 2015 !!!!
ویرایش توسط ehsan1361 : 12-30-2014 در ساعت 09:43 AM
آقا پرونده ی پنجشنبه بسته شد
پنجشنبه ساعت 21:30 آهنگ عارف میاد از آونگ
منم یادم رفته بود که با واکنش تندی هم مواجه شدم
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 155 مهمان ها)