⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم خوب بود راضی کننده بود
شادمهر داره کارا و فضای جدید امتحان میکنه
به خاطر همین شاید شعر تو ذوق بزنه چون اولویت با طرز تفکرو اهنگسازی خودشه
خوبه که به نظر بقیه احترام بزاریم ! حالا تاریخ عضویت و تعداد ارسال ملاک نیست . هر کی یه نظری داره
من یه بار گوش نکردم . گفتم که از ساعت 6 و 38 تا الان داره مدام پلی میشه و بعد اومدم نظر دادم
بذا مال مهران عباسی رو گوش بدم شاید نظرم عوض شه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی که انتقاد کنه دیگه طرفدار نیست؟یا مثلا اومده دعوا درست کنه؟
برو عموجون طرفداری به تعداد ارسالو تاریخ عضویت فروم نیست!حق نظر هم همینطور...
کار متوسطیه دیگه چرا الکی تعصبی نظر بدیم بگیم وای خدای منو فلان!
با حال بود ...حالا تنظیم مهران عباسی کجاس گوش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با همه ی این اوصاف ولی باز از فردا میبینیم که همه ی خواننده ها روونه میشن به سمت آرون حسینی که تنظیم کارشونو بدن به اون و باز سعی میکنن آهنگایی شبیه به این بسازن و فضایی مثه فضای این آهنگو بوجود بیارن..اتفاقی که همیشه واسه کارای شادمهر میفته طبق معمول و با معمولیترین کاراشم جریان سازی میکنه و مقلداش به صف میشن و این یعنی تاپ بودن و این یعنی شادمهر!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 34 مهمان ها)