ادم دلش به حال حميد عسكري ميسوزه
طرفداراي شادمهر فيسبوكش رو صاف كردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم دلش به حال حميد عسكري ميسوزه
طرفداراي شادمهر فيسبوكش رو صاف كردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو کسی میتونه لینک مستقیم بده
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
کجایی تو؟ کاش میدیدی من خسته شدم ...
3 گیگ ترافیک که فقط عکس های پست سایت رو بالا بیاره جوابگوی چند بازدیده
فقط عکسای پست ها یعنی ترافیک خود سایت و قالب و اینا نیست فقط بارگزاری تصویر پست
بعضی انتقادا واقعا دیگه انتقاد نیست و از روی سوزشه...خدایی این آهنگ اگه بخوای در سطح خود شادمهر بسنجی یه کار معمولی واسه شادمهر حساب میشه ولی همین کار متوسطش از خیلی کارای خیلیا از خواننده هامون چه داخلیا چه خارجیا یه سرو گردن بالاتر و بهتره...حداقل تا چندوقت میشه بزاریش رو تکرار و پلی کنی و این خودش یعنی یه آهنگ خیلی خوب بودن ولی اگه میگیم معمولیه واسه اینه که شادمهر خیلی کار بهتر از این داشته و خیلی کار ازین بهترم خواهد داشت...
بعضی انتقادا یادمه که موقع "آینده" بود و همه میگفتن شادمهر چیه این خونده اما حالا میگن جزه بهترین کارای شادمهره..پس زیاد به این نظرا که میگن ضعیفترین اثر شادمهر بود و باز بعضیا میان میگن چیزی به شادمهر اضافه نشد و من میتونم فلان تحریرو بهتر از شادمهر بزنمو که توجه نکنین چون اگه کسی میتونس اولین نفراش مقلداش بودن که نمتونن تحریراشو بزنن...این عده هم فقط میان که موج سواری کنن!! بعد از هر آهنگ شادمهر یادم میاد میومدن و واسش ابراز تاسف میکردن و خنده دار بود..حتی یادمه بعد از "حالم عوض میشه" که اومده بود همه میگفتن اون چه تنظیمیه و اون چه آهنگیه و فلان ولی دیدیم که حالا نظراتشون برگشته و میگن اثر انقلابی بود و فلان...خوبه همیشه تعادلو حفظ کنیم که نه از اونور بوم بیفتیم نه از اینور...حالم عوض میشه یادمه مرداد 90 اومد..دانلودش که کردم یعنی مو به تنم سیخ شد با اون اوجایی که داشت ولی یه سری میگفتن این چیه خونده شادمهر و تنظیمش افتضاست با اینکه خیلی ام تنظیمش خوب و بجا بود....معروفم یه سر و گردن از خیلی کارای بعضیا بهتره ولی اگه مقایسه میکنیم با کارای خوده شادمهره که مقایسه میشه نه با کارای دیگر دوستان!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 145 مهمان ها)