صفحه 321 از 4087 نخستنخست ... 2212713113193203213223233313714218211321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,201 به 3,210 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    تو عصر یخبندان رابطرو تقریبا کلشو پخش کردن نمیودنم چطور مجوز دادناونم نه توی پس زمینه با صدای بلند!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    New Pics

3. 5 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مصاحبه شادمهر نيوز با مهران جمالي راد:
    - البوم بي كلام رگ خواب براي شادمهر نيست !

- قرار به همكاري شادمهر به عنوان تنظيم كننده با سياوش قميشي در چند سال پيش بود كه كنسل شد.
    و...

1- جريان اون آلبوم بي كلام رگ خواب كه اون اوايل رفتن شادمهر تو ايران پخش شد چيه؟ این آلبوم کار شادمهر بوده ؟
    -نه شادمهر بعد از اینکه رفتش آلبومی به عنوان اینکه بی کلام کار کرده باشه یا قرار باشه بیاد بیرون کار نکرد

2-قضيه همكاري شادمهر به عنوان تنظيم كننده با سياوش قميشي چي بوده براي كدوم آلبوم قميشي بوده و چرا اين همكاري صورت تگرفت.?

-کار نکرده یه پیشنهادی بود که یکی از دوستان برقرار کرده بود بین سیاوش و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فکر میکنم کار الکی بود که قرار بود شادمهر تنظیم کنه یه تنظیم بسیار متفاوت با این تنظیمی که الان گوش دادید ولی خب کار نکرد

3-سال 80-81 بعد از مجوز نگرفتن آدم و حوا اين خبر پيچيد كه شادمهر يك آلبوم ديگه رو تقريبا آماده كرده تو فضاي مسافر-دهاتي و اون رو به ارشاد ارائه داده تا مجوزش رو بگيره ، گويا هنوز بعد از اين همه سال هيچ كدوم از تراك هاي اون آلبوم پخش نشده.?
    -بعد آلبوم آدم و حوا و یه سری آهنگ هایی که بعد اون بیرون اومد میگفتن این آهنگ ها همون هایی بود که قراره بیاد بیرون اما نه آلبومی نبوده فقط آدم و حوا بوده

4شادمهر قصد باز خوني يك سري از كارهاي ناب قديميش رو داره يا نه. اونايي كه لو رفته و ماكت بوده و از قضا كمتر هم شنيده شده

-نه / شادمهر اگه علاقه داشت یا کاری رو دوست داشت بابه میلش بود انجام میداد چون با هم کار میکردیم و تنظیم ها هم کامل بود و قشنگی های خودش رو داشت

5-چرا بعد از جدا شدن مازيار خادمي از گروه ميكس وكال شادمهر اين قدر تغيير كرد. كلا طرفداراي شادمهر صداي شادمهر رو به دو دوران دسته بندي ميكنن قبل از آلبوم تقدير و بعد از آلبوم تقدير و اكثرا دوست دارن شادمهر جنس وكالش همون جنس قبل از تقدير باشه. اصلا دليل اين تغيير چي بود؟
    -آلبوم تقدیر رو شادمهر با من کار کرد البته مازیار هم از دوستای بنده هست و کارهای قبلی رو انجام میداده ولی اون جنسیت صدایی که میگی بخاطر میکس و مستر نیست اون سلیقه شخصی خود شادمهر هست نظر خود من هم با هوادارن یکی هست من اون شادمهری که ماندگار – تقدیر اون شادمهر رو من خودم دوست دارم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

منبع:

5. 2 کاربر مقابل از new عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    مدیران

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    تو عصر یخبندان رابطرو تقریبا کلشو پخش کردن نمیودنم چطور مجوز دادناونم نه توی پس زمینه با صدای بلند!!!
    وای وای خدایا توبَه
    چه بر سر ِ این مملکت آوردند
    به کجا داریم می رویم
    ای وای بر ما
    اُف بر تو
    ویرایش توسط ehsan1361 : 02-18-2015 در ساعت 03:20 PM

ehsan1361
    Guest
    فسیل ولی یادش به خیر ( البته من اون زمان تازه یه پراید قراضه خریده بودم زیاد سوار تاکسی نمیشدم )

11. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    وای وای خدایا توبَه
    چه بر سر ِ این مملکت آوردند
    به کجا داریم می رویم
    ای وای بر ما
    اُف بر تو
    به من چه ربطی داره
    تازه اینم گفته من نیست یکی از رفیقام رفته گفت مگه میتونن مجوز بدن ؟منم نقل قول کردم چه ربطی به من داره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    به من چه ربطی داره
    تازه اینم گفته من نیست یکی از رفیقام رفته گفت مگه میتونن مجوز بدن ؟منم نقل قول کردم چه ربطی به من داره؟
    چه ربطی به تو داره ؟!
    ترکیدن نیروگاه چرنوبیل
    اشتباه کمک داور در جام جهانی 1966
    باخت تیم ملی اردشیر مافیا در ضربات پنالتی به کره جنوبی در جام ملتهای 2004
    بازم بگم ؟
    خجالت بکش

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest

مُدل موزیک ویدئوی سَبب ( بابز وسطی ) در موزیک ویدئو جدید پویا ( ندیدنت سخته که به زودی میاد )

عاشق این موزیک ویدئو سبب هستم یادش به خیر

سبب

ویرایش توسط ehsan1361 : 02-20-2015 در ساعت 12:57 PM

16. 4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 321 از 4087 نخستنخست ... 2212713113193203213223233313714218211321 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 36 مهمان ها)

1. abbasinfos

کلمات کلیدی این موضوع