خوب بود اما از شادمهز از این بیشتر انتظار میره
خوب بود اما از شادمهز از این بیشتر انتظار میره
پارسا نسخه کارگردان موخوام
ویرایش توسط daniyal : 03-23-2015 در ساعت 04:25 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسوندش mov هست تغییرش دادن به mp4 دانلود کردی تغییر بده به همون mov
ویرایش توسط Parsa8 : 03-23-2015 در ساعت 09:44 PM
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
اول من ی انتقاد بکنم چرا آهنگو بالای صفحه اصلی نمیذارید..دوم باید بگم وقتی نظرات آهنگ گمت کردم با معروفو مقایسه کردم فهمیدم ک استقبال از گمت کردم خیلی عالی تر بود..واقعا هم شادمهر هیچ حرفی باقی نذاشت با این آهنگش..سوما خوشحالم ک شادمهر ی ترانه سرای دیگه هم معروف کرد مثل مونا..سروش..و حالا اینم از آقای ایوبی..اینم خاصیت شادمهره ک ب جوونا میدون میده.. راستی احسان جان اون سه تا کار ک گفتی آمادست احتمال ویدیو شدن یکیش هست یا همه را گذاشته واسه آلبوم ؟
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)