استودیوش باحاله
کجا رکورد میگیره ؟
استودیوش باحاله
کجا رکورد میگیره ؟
همینجا خودش رکورد میگیره تازه مثل این داخلیا نیست هزار نفرو برای یه اهنگ جمع کنه
آهنگ داخلی
آهنگساز فلانی
تنظیم این یارو
میکس اون یارو
مسترینگ اون یکی
روشن کردن کامپیوتر اون یکی
چک کردن میکرفن و یک دو سه گفتن فلانی
اینجا از قدیم و ندیم از رو کاست تا سی دی و پست های سایت ها از سال های دور تا حالا این بود
آهنگساز تنظیم کننده و خواننده: استاد شادمهر عقیلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- *** دهاتی
خواننده: شادمهر عقیلی
ترانهسرا: محمدعلی بهمنی
آهنگساز: شادمهر عقیلی
تنظیمکننده: شادمهر عقیلی
آلبوم: دهاتی
تهیهکننده: فارس نوا
سال انتشار: اردیبهشت 1378
بخشهایی از ترانه: ساده بگم ساده بگم/ ساده بگم داهاتیام/ اهل همین نزدیکیا/ همسایه روشنیا و/ همخونه تاریکیا/ ساده بگم ساده بگم/ بوی علف میده تنم/ هنوز همون داهاتیام/ با همه شهری شدنم...
«دهاتی» به گواه بسیاری از آنها که دستی بر تهیه و تولید موسیقی در ایران دارند، پرفروشترین یا یکی از 3 آلبوم پرفروش تاریخ موسیقی پاپ ایران است. اگرچه صفحه رسمی فیسبوک شادمهر مدتی پیش میزان فروش آن را 10میلیون نسخه عنوان کرده، اما رقم فروش واقعی آن چیزی در حدود 2میلیون نسخه است.
شادمهر در سالهای نخست مهاجرتاش در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرده بود که سود کلان از فروش این اثر را شرکت تهیهکننده برد و نه او. به گفته شادمهر رقم دریافتی او بابت خوانندگی، آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی در آلبوم «دهاتی» از شرکت «فارسنوا» ۴۰ میلیون تومان بوده که برای سال 78 رقم بسیار زیادی است. هرچند تهیهکننده ادعا میکند که بابت دستمزد این اثر، منزل مسکونی شادمهر واقع در زعفرانیه را برای او خریدهاند.
«دهاتی» را شرکت پرکار و معروف آن سالها «دارینوش» تهیه کرد که پیش از آن آثار پرفروشی را راهی بازار موسیقی کرده بود. اما از آنجا که این آلبوم با تولیدات پیشین این شرکت تفاوت محتوایی داشت، آن را با لیبل شرکت «فارسنوا» منتشر کرد.
قطعه «دهاتی» و بسیاری دیگر از قطعات این آلبوم در همان سال به محبوبیتی همهگیر در بین نسل جدید دست پیدا کرد و «شادمهر عقیلی» به چهره اول موسیقی آن سالها در کشور تبدیل شد. شادمهر در کنار دیگر خوانندگان مطرح آن سالها و با آثاری چون «دهاتی» توانستند در سالهای پایانی دهه 70 موسیقی لسآنجلسی را به انزوا بکشانند. قطعه «دهاتی» از آن دست قطعاتی بود که با ترانه بدیع و البته ملودی رواناش تقریباً در دورافتادهترین شهرهای کشور هم شنیده شد تا تبدیل به یکی از مگاهیتهای تمام سالهای پس از انقلاب شود.
سالها پس از انتشار این آلبوم صفحه رسمی فیسبوک شادمهر اعلام کرد که «سیاوش قمیشی» آهنگساز قطعه دوم این آلبوم به نام «پائیز» بوده. همچنین بهروز صفاریان نیز از تنظیمکنندههای این آلبوم بوده که در جلد آن نام این موزیسین تنها به عنوان نوازنده کیبورد درج شده بود.
بازنشر جنجالی آلبوم دهاتی در ایران در دیماه سال 92 از سوی شرکت «ایرانگام» بازتابهای زیادی در پی داشت. همچنین طرفداران شادمهر عقیلی درباره تغییر طرح جلد این آلبوم در چاپ مجددش اعتراض داشتند. طرح جلدی که شادمهر برای گرفتن مجوز آن در سال 78 بیش از 13 بار مجبور شده بود قرار عکاسی بگذارد تا بتواند تأییدیه طرحاش را از وزارت ارشاد بگیرد!
سایت موسیقی ما
ویرایش توسط Farbod-7 : 04-16-2015 در ساعت 01:23 AM
اینجا فک کنم همونجاس که شادمهر ملینا رو گذاشته بود زمین بوسش میکرد
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 154 مهمان ها)