وقتی شادمهر میره با چهار تا بچه کار میکنه و قدر خودشو نمیدونه ، یکی مثه این تتلو میاد زر میزنه !
صد رحمت به مونا برزوئی
وقتی شادمهر میره با چهار تا بچه کار میکنه و قدر خودشو نمیدونه ، یکی مثه این تتلو میاد زر میزنه !
صد رحمت به مونا برزوئی
اگه کسی موزیک ویدئو انتخاب با کیفیت 1080 داره بزاره ؟ هرجا گشتم نبود.
دوستان کسی از پست تتلو عکس نگرفته ببینم دقیقا چه جوری راجب شادمهر نوشته ؟؟؟!
دوستان کسی از پست تتلو عکس نگرفته ببینم دقیقا چه جوری راجب شادمهر نوشته ؟؟؟!
سگ ولگرد قلادشو نبسته باز !
متاسفم واسه همچین آدم نفهمی که میخواد نظرشو هم بنویسه با حرص و حسادت مینویسه ! و متاسفم واسه اون 12 هزار نفری که پستشو لایک کردن ! من قبول دارم که شادمهر نباید اینقدر کار کاور کنه وقتی خودش آهنگساز بزرگیه ! واقعا با اینکه آهنگ حس خوبیه خیلی خیلی خوب بود ولی از اینکه بازم دیدم ویدیو اش کپی از یه ویدیئو خارجی دیگه بود و موزیک هم یک قسمتیش شبیه به آهنگ عربی بود ناراحت شدم ! که شادمهر عقیلی چرا داره با خودش اینکارو میکنه
اصلا با کاور کردن مخالف نیستم ولی به نظرم شادمهر باید دوباره قدرت خودشو به نمایش بزاره و ملودی هایی که خودش ساخته و مطمئنا از همه ملودی ها زیباتره استفاده کنه و واسه ویدیو ها هم سعی کنه با تیمی کار کنه که واقعا خلاقن و ایده خودشونو پیاده کنن نه اینکه از یه کلیپ دیگه کپی بزنن
امیر تتلو کسی نیست که راجب موسیقی حرف بزنه ! خودش اسم چند تا از بزرگای موسیقی رو بلد نبود و گفت فقط شهرام شب پره رو میشناسه !!! بعد میاد زر میزنه
وای خدا چقدر بدبخت شدیم که حرف هر الاغی که درباره شادمهر میزنه رو پیگیری میکنیم...
واقعا بی خیال آخه چرا درباره اینا حرف میزنیم ؟؟؟
تتلووووو.....!!!!!!!!
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 81 مهمان ها)