بابا من میگم این احسان کذابِ.. شما گوش نمیدین
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بابا من میگم این احسان کذابِ.. شما گوش نمیدین تو معلومه مختار نگا کردی این چند وقت نبودی ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو معلومه مختار نگا کردی این چند وقت نبودی ها همون موقع که پخش زنده بود نگاه نکردم چه برسه به الان برو اینقدر امار غلط به ملت نده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همون موقع که پخش زنده بود نگاه نکردم چه برسه به الان برو اینقدر امار غلط به ملت نده تو نگران خبرای من نباش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو نگران خبرای من نباش ریدی دیگه .. امیر اون بالا تاریخو زد نامعلوم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ریدی دیگه .. امیر اون بالا تاریخو زد نامعلوم خوب من چیکا کنم انگار کارو من پخش میکنم هر چی خبر به دستم میرسه میزنم درست و غلطش به من ربطی نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب من چیکا کنم انگار کارو من پخش میکنم هر چی خبر به دستم میرسه میزنم درست و غلطش به من ربطی نداره مردک چرا میای اکاذیب پخش میکنی اخه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مردک چرا میای اکاذیب پخش میکنی اخه به تو چه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به تو چه برو بمیر ولی خدایی به کارات ادامه بده در جواب اون دوستان که میگن احسان حداقل دلخوشی میده باید بگم این اخبارهای کذب اگرچه شادی لحظه ای ایجاد میکنه اما چون به حقیقت تبدیل نمیشه (حداقل در زمان خودش) در دراز مدت باعث دلمردگی و سرخوردگی میشه
تمام سایتا اومدن تیتر تاپیک و کپی کردن و پست کامینگ سون گذاشتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 146 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن