کی اطلاع رسانی شد؟
نصفه شب
ضمنا برادر عزیز
ادعایی نیست
هر کس میاد خبر و مطلبی راجع به شادمهر میذاره
علاقه و دِینِشو نشون میده
ضمنا مگه خبر کذب گذاشته
هر چی گفته چند روز بعد تازه بیا2 و ... میذارن
من نمیدونم شما از چه تاریخی عضو این فروم بودی
قبلنا من خودم چند تا آشنا داشتم خبر میگرفتم
ولی خو هم رفته رفته درگیر کار و زندگی و مشکلات شدم
هم اونا گفتن خبر میگیم میری میگی دیگه خبر نمیدادن
اما احسان از زمانی که عضو فروم شده خبراش اکثرا میتونم بگم بیشتر از 95 درصد درست در میاد
شادمهری که هیچ چیزی براش قابل پیش بینی نیست رو تایم دقیق داده راجع بهش
قرار نیست همه یه جور باشن
شما شک داشته باش من و امثال من اعتماد کامل
ولی نه دلیلی نداره من نظرمو تعمیم بدم به کل فروم نه شما
همه نظرشون محترمه وقتی تو قالب درستش بیان بشه
اینجا همه جمع شدن دور هم
بگن بخندن
از خواننده محبوبشون خبر بگیرن
این بنده خدا هم از یه نفر پرسیده
برا اینکه ما هم در جریان باشیم به ما گفته
بعضی موقع ها یاد انگشت و عسل و گاز و آرنج میوفتم
ضمنا کسری شجاعی کارگردان ویدئو نیست تا جایی که من میدونم
یه سری ویدئو قرار بود از کنسرتای شادمهر بسازه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
بیخیال -- از روی احساس و تعصب نظر میدی -- منم گفتم که همه میتونن مخالف یا موافق اخبار باشن -- و خود احسان جان هم میدونن کوچکترین بی احترامی ای بهشون نکردم -- نمیدونم دیگه باید نظرمو در چه قالبی بیان کنم که شما بپسندی -- بگذریم -- از احسان جان هم خواهشمندم به احترام دوستان همچنان اگر خبری دارن بدن -- ما هم اگه نظری داشتیم میگیم![]()
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
فروم هم چندین ساله میام ولی هیچوقت زیاد نظر نمیدادم و الانم نمیدم زیاد -- سعی می کنم بیشتر شنونده باشم -- از شادمهری بودن هم بیشتر از شما نباشم کمتر نیستم -- الان 26 سالمه -- توی 14 سالگی یه وبلاگ زدم به اسم shadmehr007.blogfa که متاسفانه با شیطنت دوستان پاک شد..اون موقع یادمه فقط دو وبلاگ شادمهری فعال بودن و حتی وب سایت رسمی شادمهرم هنوز درست درمونی شکل نگرفته بود..فقط یه وبسایت بنام onlyshadmehr بود که خوب فعالیت میکرد..خلاصه ما هم مثل شما با شادمهر بزرگ شدیم و نظر دادن من دلیل بر ایجاد حاشیه نیست--![]()
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
جمیعا فسیل شدیم و ول کن هم نیستیم![]()
روزي كه "يغما گلرويي" رو دستگير كردن شادمهر در اينستاگرام خودش يه پست حمايتي واسه يغما گذاشت:
اين مرد ترانه سراست نه يك مجرم!
كه بعدا البته پاكش كرد(گويا قبلن هم گفته بوده تو صفحه اش فقط اخبار خوب ميزاره و يه عكس زيبا از مونا برزويي و يغما گلرويي گذاشته بود)
كسي از دوستان اسكرين شات داره از اون پست شادمهر؟
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)