صفحه 804 از 4087 نخستنخست ... 30470475479480280380480580681485490413041804 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 8,031 به 8,040 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    وقتی آهنگ همون موقع ک تو گفتی اومد خودشون شرمنده میشند

فوق حرفه ای
    من شرمندگی کسی رو نمیخوام

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    من شرمندگی کسی رو نمیخوام
    بیخیال احسان. .. بعضی حرفا را نشنیده بگیر..ما دلخوشیمون تو تاپیک تویی

نیمه فعال
    دوست عزیز من رسماً بگم غلط کردم راضی میشی ؟!
    آره من از هیچی خبر ندارم و کلی گویی میکنم
    تمومش کن بزار این چند روز که ما اینجا هستیم بگذره
    شما چرا به خودت میگیری ؟!
    شما یه نمونشی.
    منظورم کلی بود
    کلی گو شدم : ))

ممنون بابت خبرات/

فوق حرفه ای
    الان که به اينجا رسيد بزارين يه سري حرفا رو بزنم ( البته تکراريه ولي تکرار بعضي مواقع لازمه )
    يه سري از دوستان ميگن که الکي تاريخ ميدي و کلي گويي ميکني و از اين حرفا ...
    خوب دوستان خيلياشون ميدونن که من 33 سالمه و بچه نيستم که به خاطر خود نمايي و کمبود و ... بيام اينجا الکي خبر بزارم !! خدا رو شکر تا الان مشکلي تو زندگيم نداشتم و اينجا هم ميام از محل کارمه همينطور که خيلي هاتون ميدونين ...
    بحث بعدي اينه که من اين خبرها رو از کجا ميارم ( اينم خيليا ميدونن ) رفيقم بهنود که 5 سالي هست رفته اونور و رفيق فاب آرمينه و همکاري هم داره اين خبرا رو برام ميفرستاد تو اين چند سال و منم ميزدم
    همينطور که قديمي هاي اينجا ديدن تو اين چند سال خبر ميزدم اينجا و به قول دوستمون کلي گويي ميکردم و خبرها رو هم فرمودند قابل پيش بيني بود !!! به خاطر رفيقم و اعتمادش به من بود وگرنه ميتونستم عوامل رو رو بگم چون رفيقم ويدئو ها رو ميديد اونجا و حتي روز قبل ريليز واسم ميفرستاد . حتی من تلفنی چند بار با خود آرمین صحبت کردم و ...
    تعجب من بابت يه سري حرفاست که اين چند سال گفته شد و متاسفانه حسادت و بخل و بغض در اين حرفا کاملاً ديده ميشد !!! چه اشکال داره یه نفر بیاد به قول خودتون کلی گویی کنه و خبر های قابل پیش بینی بزاره ؟! خوب خبر میزاشتی و تاریخ میدادی !! از ما که گذشت ولی گلایه من اینه که ندیده و نشناخته هر حرفی رو نزنیم و مثبت نگاه کنیم به مسائل ! همین !!! بنده هیچ ادعایی ندارم ولی تو این چند سال خیلی ها اومدن این تاپیک و خبر های کلی گویی و قابل پیش بینی رو دیدن !! فقط در مورد شادمهرم نبود ...

به هرحال تمام اين حرفا تکراريه و نوشتن بيانيه هم بي فايدس ولي بايد تکرار بشه متاسفانه
    اين مسائل هميشه بوده هست و خواهد بود ... فقط خواهشی که دارم چون این روزا درگیرم و سرم شلوغه دوستان لطف کنن دیگه در مورد کلی گویی و قابل پیش بینی و تاریخ الکی چیزی نگن تا کدورتی پیش نیاد و این چند روز بگذره و منم خوب در جریان هستین که این روزا قراره اتفاق خوبی تو زندگیم بیافته ... بعدشم دیگه خبر نمیزنم یعنی شاید وقت نشه خیال آقایون راحت

يلداتون مبارک
    شاد و شادمهري باشيد

ا

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عزیزان مگه اینجا نوشته تاپیک اخبار موثق؟؟؟
    اینجا گفتگو میکنن همه
    همه هم خبر میزارن چه راست چه الکی چه کشکی
    نیازی به بحث کردن نیست

نیمه فعال
    اقا احسان شما نیمه ی پر لیوانو ببین تو توی این تاپیک ثابت شده ای خودت ناراحت نکن

نیمه فعال
    الان که به اينجا رسيد بزارين يه سري حرفا رو بزنم ( البته تکراريه ولي تکرار بعضي مواقع لازمه )
    يه سري از دوستان ميگن که الکي تاريخ ميدي و کلي گويي ميکني و از اين حرفا ...
    خوب دوستان خيلياشون ميدونن که من 33 سالمه و بچه نيستم که به خاطر خود نمايي و کمبود و ... بيام اينجا الکي خبر بزارم !! خدا رو شکر تا الان مشکلي تو زندگيم نداشتم و اينجا هم ميام از محل کارمه همينطور که خيلي هاتون ميدونين ...
    بحث بعدي اينه که من اين خبرها رو از کجا ميارم ( اينم خيليا ميدونن ) رفيقم بهنود که 5 سالي هست رفته اونور و رفيق فاب آرمينه و همکاري هم داره اين خبرا رو برام ميفرستاد تو اين چند سال و منم ميزدم
    همينطور که قديمي هاي اينجا ديدن تو اين چند سال خبر ميزدم اينجا و به قول دوستمون کلي گويي ميکردم و خبرها رو هم فرمودند قابل پيش بيني بود !!! به خاطر رفيقم و اعتمادش به من بود وگرنه ميتونستم عوامل رو رو بگم چون رفيقم ويدئو ها رو ميديد اونجا و حتي روز قبل ريليز واسم ميفرستاد . حتی من تلفنی چند بار با خود آرمین صحبت کردم و ...
    تعجب من بابت يه سري حرفاست که اين چند سال گفته شد و متاسفانه حسادت و بخل و بغض در اين حرفا کاملاً ديده ميشد !!! چه اشکال داره یه نفر بیاد به قول خودتون کلی گویی کنه و خبر های قابل پیش بینی بزاره ؟! خوب خبر میزاشتی و تاریخ میدادی !! از ما که گذشت ولی گلایه من اینه که ندیده و نشناخته هر حرفی رو نزنیم و مثبت نگاه کنیم به مسائل ! همین !!! بنده هیچ ادعایی ندارم ولی تو این چند سال خیلی ها اومدن این تاپیک و خبر های کلی گویی و قابل پیش بینی رو دیدن !! فقط در مورد شادمهرم نبود ...

به هرحال تمام اين حرفا تکراريه و نوشتن بيانيه هم بي فايدس ولي بايد تکرار بشه متاسفانه
    اين مسائل هميشه بوده هست و خواهد بود ... فقط خواهشی که دارم چون این روزا درگیرم و سرم شلوغه دوستان لطف کنن دیگه در مورد کلی گویی و قابل پیش بینی و تاریخ الکی چیزی نگن تا کدورتی پیش نیاد و این چند روز بگذره و منم خوب در جریان هستین که این روزا قراره اتفاق خوبی تو زندگیم بیافته ... بعدشم دیگه خبر نمیزنم یعنی شاید وقت نشه خیال آقایون راحت

يلداتون مبارک
    شاد و شادمهري باشيد

ا
    شد حکایت فحشو بنداز زمین
    آقا اول و آخرش ممنون که خبرایی که از دوستت بهنود میشنوی رو میذاری اینجا
    ولی خدایی من یکی درکت نمیکنم
    خان طرف اومده چندتا صحبتا رو خونده دیده هر کی یه چیزی میگه حالا یه چیزی به همه گفته نه فقط به شما چرا فقط به شما برخورده؟!!!!!!
    آقا شما خبرات رو بذار اونی که میفهمه درسته خب حال میکنه اونی که درک نمیکنه یه چیزی میگه ( نه فقط به شما)
    من تا یادم میاد سر هر آهنگ که میخواد بیاد فقط شما حرص میخوری که من درست میگم و...
    حاجی یادته قهر کردی از تاپیک کامینگ سون؟!!! اون تاپیک بازم بچه ها خبر ها رو میزاشتن نه کسی با آرمین صحبت کرده بود نه دوستش بهنود بود... این آهنگ هم میاد و تموم میشه این ماجرا. انگار همین دیروز بود که آهنگ حالم عوض میشه اومده بود و تاپیک داشتیم که کل آلبوم خاص بهتره یا حالم عوض میشه که با اختلاف حالم عوض میشه جلو بود و تاپیک رو قفلش کردن... اینو گفتم که بدونی اینم میاد و میگذره ولی حرص و جوش شما که خبرت درسته تمومی نداره... عزیزم طرف روی نانو ذرات و هسته کار میکنه اینقدر حرص نمیخوره... در کل من دوست دارم و میگم خیلی راحت خبرت رو بذار و اونی که باید بفهمه میفهمه بقیه رو بیخیال
    حاجی وقت طلاس کلا پست نمیذارم ولی اینبار خواستم کمکی بهت کرده باشم و نوشتم واست شاید کمی فاز رو عوض کنه صحبتم اون موضوع مهم هم که اشاره کردی تو زندگیت پیش میاد ایشالا واست خیره برادر...

بازم بابت خبرات ممنون

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_gh نمایش پست ها
    شد حکایت فحشو بنداز زمین
    آقا اول و آخرش ممنون که خبرایی که از دوستت بهنود میشنوی رو میذاری اینجا
    ولی خدایی من یکی درکت نمیکنم
    خان طرف اومده چندتا صحبتا رو خونده دیده هر کی یه چیزی میگه حالا یه چیزی به همه گفته نه فقط به شما چرا فقط به شما برخورده؟!!!!!!
    آقا شما خبرات رو بذار اونی که میفهمه درسته خب حال میکنه اونی که درک نمیکنه یه چیزی میگه ( نه فقط به شما)
    من تا یادم میاد سر هر آهنگ که میخواد بیاد فقط شما حرص میخوری که من درست میگم و...
    حاجی یادته قهر کردی از تاپیک کامینگ سون؟!!! اون تاپیک بازم بچه ها خبر ها رو میزاشتن نه کسی با آرمین صحبت کرده بود نه دوستش بهنود بود... این آهنگ هم میاد و تموم میشه این ماجرا. انگار همین دیروز بود که آهنگ حالم عوض میشه اومده بود و تاپیک داشتیم که کل آلبوم خاص بهتره یا حالم عوض میشه که با اختلاف حالم عوض میشه جلو بود و تاپیک رو قفلش کردن... اینو گفتم که بدونی اینم میاد و میگذره ولی حرص و جوش شما که خبرت درسته تمومی نداره... عزیزم طرف روی نانو ذرات و هسته کار میکنه اینقدر حرص نمیخوره... در کل من دوست دارم و میگم خیلی راحت خبرت رو بذار و اونی که باید بفهمه میفهمه بقیه رو بیخیال
    حاجی وقت طلاس کلا پست نمیذارم ولی اینبار خواستم کمکی بهت کرده باشم و نوشتم واست شاید کمی فاز رو عوض کنه صحبتم اون موضوع مهم هم که اشاره کردی تو زندگیت پیش میاد ایشالا واست خیره برادر...

بازم بابت خبرات ممنون
    به همه گفته ؟! طرف از من نقل گرفته که خبرات قابل پيش بينيه يا اينکه کلي گويي ميکني و الکي تاريخ ميدي ! منم بايد جوابشو بدم
    من براي دلخوشي کسي اينجا خبر نميزارم ! خبرايي که من گذاشتم تو اين چند سال مشخصه و هيچ ادعايي ندارم اما يکي مياد کل خبر رو زير سوال ميبره ناراحت ميشم که چرا نديده و نشناخته اينکارو ميکنه
    کدوم حرص خوردن ؟! مگه نفعي براي من داره اينکار ؟ بچه نيستم که بيام اينجا واسه خود نمايي و اينکه بگم خبراي من درسته الکي شلوغش کنم .
    بله يادمه قهر کردم از تاپيک کامينگ سون !! دليل داشت و فک نميکنم دليلش به شما ربطي داشته باشه ! يه دعوايي بود که تموم شد و رفت و مربوط به خبراي کامينگ سون نبود !
    اصن بحث سر خبر گذاشتن بقيه نبود !!!!
    بله من قبل از آهنگ حالم عوض ميشه ، تاريخ آلبوم طرفدار رو براي اولين بار تو نت در اين تاپيک گفتم ، اگه نميدونستي حالا ...
    من براي چي حرص و جوش بخورم ؟ مگه براي من نفعي داره ؟ اصلاً اهميتي نداره و اينکه ميايم اينجا فقط به خاطر گذشتن وقته همين ! يه نوع عادت شده برام . ميگم شما نديده و نشناخته حرف ميزني ، مطمئنم اگه منو ببيني باورت نميشه که من اين خبرا رو ميزدم ! اين آهنگم اينجوري شد به خاطر اينکه طرفداراي شادمهر صبر نداشتن
    منم شما رو دوست دارم و دو طرفس ! بله عزيز وقت طلاس و منم ديگه آردا رو ريختم و الک آويختم تو اين سن و سال و خدا رو شکر همه چي دارم تو زندگي
    لطف کردي ولي مگه من گفتم احتياج به کمک شما دارم ؟!؟!؟! همه چي هست خوشبختانه ! ميخواي وقت بدم منشي ، بياي شرکت از نزديک همديگه رو ببينيم بريم يه قهوه تلخ بزنيم آشنا بشيم تا به قول خودت فاز عوض بشه !!!
    منم ديگه خبر نميزنم و رسماً اعلام بازنشتگي کردم ولي دوستام مدام گير ميدن و اصرار دارن به حرفاي گذشته
    مرسي انشالله سالم به دنيا مياد . دعا کنيد
    منم ممنونم وقت گذاشتي

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran777 نمایش پست ها
    شما چرا به خودت میگیری ؟!
    شما یه نمونشی.
    منظورم کلی بود
    کلی گو شدم : ))
    ممنون بابت خبرات/
    شما نمیتونی یه حرفی رو بزنی و بری
    شما اشتباه میکنی منظورت من بودم
    بامزه هم شدی
    منم ممنونم
    ویرایش توسط ehsan1361 : 12-22-2015 در ساعت 09:58 AM

صفحه 804 از 4087 نخستنخست ... 30470475479480280380480580681485490413041804 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع