صفحه 807 از 4119 نخستنخست ... 30770775779780580680780880981785790713071807 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 8,061 به 8,070 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    به همه گفته ؟! طرف از من نقل گرفته که خبرات قابل پيش بينيه يا اينکه کلي گويي ميکني و الکي تاريخ ميدي ! منم بايد جوابشو بدم
    من براي دلخوشي کسي اينجا خبر نميزارم ! خبرايي که من گذاشتم تو اين چند سال مشخصه و هيچ ادعايي ندارم اما يکي مياد کل خبر رو زير سوال ميبره ناراحت ميشم که چرا نديده و نشناخته اينکارو ميکنه
    کدوم حرص خوردن ؟! مگه نفعي براي من داره اينکار ؟ بچه نيستم که بيام اينجا واسه خود نمايي و اينکه بگم خبراي من درسته الکي شلوغش کنم .
    بله يادمه قهر کردم از تاپيک کامينگ سون !! دليل داشت و فک نميکنم دليلش به شما ربطي داشته باشه ! يه دعوايي بود که تموم شد و رفت و مربوط به خبراي کامينگ سون نبود !
    اصن بحث سر خبر گذاشتن بقيه نبود !!!!
    بله من قبل از آهنگ حالم عوض ميشه ، تاريخ آلبوم طرفدار رو براي اولين بار تو نت در اين تاپيک گفتم ، اگه نميدونستي حالا ...
    من براي چي حرص و جوش بخورم ؟ مگه براي من نفعي داره ؟ اصلاً اهميتي نداره و اينکه ميايم اينجا فقط به خاطر گذشتن وقته همين ! يه نوع عادت شده برام . ميگم شما نديده و نشناخته حرف ميزني ، مطمئنم اگه منو ببيني باورت نميشه که من اين خبرا رو ميزدم ! اين آهنگم اينجوري شد به خاطر اينکه طرفداراي شادمهر صبر نداشتن
    منم شما رو دوست دارم و دو طرفس ! بله عزيز وقت طلاس و منم ديگه آردا رو ريختم و الک آويختم تو اين سن و سال و خدا رو شکر همه چي دارم تو زندگي
    لطف کردي ولي مگه من گفتم احتياج به کمک شما دارم ؟!؟!؟! همه چي هست خوشبختانه ! ميخواي وقت بدم منشي ، بياي شرکت از نزديک همديگه رو ببينيم بريم يه قهوه تلخ بزنيم آشنا بشيم تا به قول خودت فاز عوض بشه !!!
    منم ديگه خبر نميزنم و رسماً اعلام بازنشتگي کردم ولي دوستام مدام گير ميدن و اصرار دارن به حرفاي گذشته
    مرسي انشالله سالم به دنيا مياد . دعا کنيد
    منم ممنونم وقت گذاشتي
    باور کن خیلی سعی کردم که خیلی بسته بهت بگم دوست عزیز فازت مشکل داده...
    تو tv plus گلزار میگفت طرف یه چیپسو پنیر درست میکنه کلی ادعا ورش میداره... من چندتا ساز بلدم و... اون لحظه با خودم گفتم چقدر چرت میگه این آقا ولی الان یه چیزی واسم ثابت شده اینکه... بیخیال فکر کنم مطلبم رو رسونده باشم...

حاجی یه خبر میذاری از دوستت بهنود میگیری یا هر کس دیگه مهم نیست مهم اینه که خبر رواطلاع رسانی میکنی واسه اینکه ملت بفهمن عشقشون شادمهر یا هر خواننده دیگه ای کی کار میده بذار بره دیگه و تموم... حالا ملت ینی روی تو فکس کردن که ببینن احسان 1361 چند سالشه یا بیکاره که خبر میذاره یا اینکه کلی کار داره !!!! یا اینکه اسم دوستش بهنود هست و با آرمین صحبت میکنه ؟!!!!!!!!!!!
    خدایی بیخیال. یه خبر بذار تموم... اصلا نذار مگه چی میشه؟!!! که به ملت میگی بازنشسته شدم... حالا تو اولین نفر باشی که توی نت خبر میذاری یا دومین نفر خدایی فرقی نداره چون اول باشی چیزی بهت نمیدن و دوم هم باشی چیزی بهت نمیدن... البته شاید چیپس پنیر درست کردن و امثالهم افتخار و ادعا داره که ما نمیدونیم...

گفتی به منشیت میگی واسم وقت تعیین کنه و پز منشی داشتنت رو رفتی :)!!!! خیلی ساده و راحت میگفتی همدیگه رو ببینیم و تمام... عزیزم این ادبیات درست نیست... میخوای عکسایی از کاری که میکنم و فعالیتم رو واست پ.خ کنم که بدونی داری چی میگی؟! و حتی خداشاهده اگر مایل باشی بیای از نزدیک ببینی خیلی به رشته شما که شیمی هستین نزدیکه ؛)!!!! این دنیای مجازی متاسفانه خیلی بی در و پیکره که هر کسی هر ادعایی بخواد و هر پست و مقامی که بخواد واسه خودش ردیف میکنه و همه منشی دار میشن و وقت واسه دیگران تعیین میکنن!!!!!!

والا پست اون بنده خدا رو رفتم و دیدم که اصلا نقل قول نگرفته بود از شما. منم بیکار شم خیلی از پیام های تاپیک رو میخونم ولی پست نمیذارم مثل گذشته و قبل از اینکه سایت بترکه... در هر صورت خوش باشی و ایشالا اون اتفاق مثبت زندگیت مبارک و خیر هست واست...
    ویرایش توسط Hamed_gh : 12-22-2015 در ساعت 03:14 PM

2. کاربر مقابل از Hamed_gh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_gh نمایش پست ها
    تو tv plus گلزار میگفت طرف یه چیپسو پنیر درست میکنه کلی ادعا ورش میداره... من چندتا ساز بلدم و... اون لحظه با خودم گفتم چقدر چرت میگه این آقا ولی الان یه چیزی واسم ثابت شده اینکه... بیخیال فکر کنم مطلبم رو رسونده باشم...

حاجی یه خبر میذاری از دوستت بهنود میگیری یا هر کس دیگه مهم نیست مهم اینه که خبر رواطلاع رسانی میکنی واسه اینکه ملت بفهمن عشقشون شادمهر یا هر خواننده دیگه ای کی کار میده بذار بره دیگه و تموم... حالا ملت ینی روی تو فکس کردن که ببینن احسان 1361 چند سالشه یا بیکاره که خبر میذاره یا اینکه کلی کار داره !!!! یا اینکه اسم دوستش بهنود هست و با آرمین صحبت میکنه ؟!!!!!!!!!!!
    خدایی بیخیال. یه خبر بذار تموم... اصلا نذار مگه چی میشه؟!!! که به ملت میگی بازنشسته شدم... حالا تو اولین نفر باشی که توی نت خبر میذاری یا دومین نفر خدایی فرقی نداره چون اول باشی چیزی بهت نمیدن و دوم هم باشی چیزی بهت نمیدن... البته شاید چیپس پنیر درست کردن و امثالهم افتخار و ادعا داره که ما نمیدونیم...

گفتی به منشیت میگی واسم وقت تعیین کنه و پز منشی داشتنت رو رفتی :)!!!! خیلی ساده و راحت میگفتی همدیگه رو ببینیم و تمام... عزیزم این ادبیات درست نیست... میخوای عکسایی از کاری که میکنم و فعالیتم رو واست پ.خ کنم که بدونی داری چی میگی؟! و حتی خداشاهده اگر مایل باشی بیای از نزدیک ببینی خیلی به رشته شما که شیمی هستین نزدیکه ؛)!!!! این دنیای مجازی متاسفانه خیلی بی در و پیکره که هر کسی هر ادعایی بخواد و هر پست و مقامی که بخواد واسه خودش ردیف میکنه و همه منشی دار میشن و وقت واسه دیگران تعیین میکنن!!!!!!

والا پست اون بنده خدا رو رفتم و دیدم که اصلا نقل قول نگرفته بود از شما. منم بیکار شم خیلی از پیام های تاپیک رو میخونم ولی پست نمیذارم مثل گذشته و قبل از اینکه سایت بترکه... در هر صورت خوش باشی و ایشالا اون اتفاق مثبت زندگیت مبارک و خیر هست واست...
    ای بابا تو دیگه کجا بودی..بابا این بحثو تمومش کنید حالمون بد شد

حرفه ای
    ایول

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran777 نمایش پست ها
    شما همه چیو به خود میگیری !
    مگه شما کلی گویی میکنی ؟!
    بیخیال حاجی حرص نخور.
    ممنون بابت حدسای قشنگت/
    و مهمتر اینکه طرفدار شادمهری و قابل احترام
    شما مشکل داری

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    ای بابا تو دیگه کجا بودی..بابا این بحثو تمومش کنید حالمون بد شد
    عزیز من بودم و هستم از اولین ادرس موزیک باران هستم و یوزرم همینه ولی اکانت شما یادم نمیاد...
    فقط بعد از ترکیدن سایت دیگه پست ندادم...
    فقط این تاپیک و کامینگ سون ها رو میخونم ... ولی اینبار صحبتای این آقا احسان حال منو خراب کرد گفتم بش بگم که دیدم فقط تو کار بیانیه هس و بحث کش دار شد...
    باور کن منم صحبتها و تخیلات الکی رو میخونم حالم بد میشه و واسه همین صحبتها و ادعاهای الکی پست دادم حالا ممکنه حال تو هم بد شه ؛)

7. کاربر مقابل از Hamed_gh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

شما میتونی به این حرفا ادامه بدی و تو دنیای خودت باشی . آدمایی مثه تو رو خیلی خوب میشناسم
    بچه تر از این حرفا هستی که جوابت رو بدم
    خیالت راحت خدا رو شکر خوشیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    ایول
    ینی از تو بعید بود

فوق حرفه ای
    عزیز من بودم و هستم از اولین ادرس موزیک باران هستم و یوزرم همینه ولی اکانت شما یادم نمیاد...
    فقط بعد از ترکیدن سایت دیگه پست ندادم...
    فقط این تاپیک و کامینگ سون ها رو میخونم ... ولی اینبار صحبتای این آقا احسان حال منو خراب کرد گفتم بش بگم که دیدم فقط تو کار بیانیه هس و بحث کش دار شد...
    باور کن منم صحبتها و تخیلات الکی رو میخونم حالم بد میشه و واسه همین صحبتها و ادعاهای الکی پست دادم حالا ممکنه حال تو هم بد شه ؛)
    این یه نوع سادیسمه و یه نوع حسادت و بغض
    تو هم خوب میشی مطمئن باش البته مطمئن نیستم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ینی از تو بعید بود
    بمیر.. من موندم تو چرا خودتو توضیح میدی واسه اینا

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    بمیر.. من موندم تو چرا خودتو توضیح میدی واسه اینا
    خدا خیرت بده که حرف درست رو زدی دقیقا صحبت منم همینه

13. کاربر مقابل از Hamed_gh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 807 از 4119 نخستنخست ... 30770775779780580680780880981785790713071807 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 129 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع