باور کن خیلی سعی کردم که خیلی بسته بهت بگم دوست عزیز فازت مشکل داده...
تو tv plus گلزار میگفت طرف یه چیپسو پنیر درست میکنه کلی ادعا ورش میداره... من چندتا ساز بلدم و... اون لحظه با خودم گفتم چقدر چرت میگه این آقا ولی الان یه چیزی واسم ثابت شده اینکه... بیخیال فکر کنم مطلبم رو رسونده باشم...
حاجی یه خبر میذاری از دوستت بهنود میگیری یا هر کس دیگه مهم نیست مهم اینه که خبر رواطلاع رسانی میکنی واسه اینکه ملت بفهمن عشقشون شادمهر یا هر خواننده دیگه ای کی کار میده بذار بره دیگه و تموم... حالا ملت ینی روی تو فکس کردن که ببینن احسان 1361 چند سالشه یا بیکاره که خبر میذاره یا اینکه کلی کار داره !!!! یا اینکه اسم دوستش بهنود هست و با آرمین صحبت میکنه ؟!!!!!!!!!!!
خدایی بیخیال. یه خبر بذار تموم... اصلا نذار مگه چی میشه؟!!! که به ملت میگی بازنشسته شدم... حالا تو اولین نفر باشی که توی نت خبر میذاری یا دومین نفر خدایی فرقی نداره چون اول باشی چیزی بهت نمیدن و دوم هم باشی چیزی بهت نمیدن... البته شاید چیپس پنیر درست کردن و امثالهم افتخار و ادعا داره که ما نمیدونیم...
گفتی به منشیت میگی واسم وقت تعیین کنه و پز منشی داشتنت رو رفتی :)!!!! خیلی ساده و راحت میگفتی همدیگه رو ببینیم و تمام... عزیزم این ادبیات درست نیست... میخوای عکسایی از کاری که میکنم و فعالیتم رو واست پ.خ کنم که بدونی داری چی میگی؟! و حتی خداشاهده اگر مایل باشی بیای از نزدیک ببینی خیلی به رشته شما که شیمی هستین نزدیکه ؛)!!!! این دنیای مجازی متاسفانه خیلی بی در و پیکره که هر کسی هر ادعایی بخواد و هر پست و مقامی که بخواد واسه خودش ردیف میکنه و همه منشی دار میشن و وقت واسه دیگران تعیین میکنن!!!!!!
والا پست اون بنده خدا رو رفتم و دیدم که اصلا نقل قول نگرفته بود از شما. منم بیکار شم خیلی از پیام های تاپیک رو میخونم ولی پست نمیذارم مثل گذشته و قبل از اینکه سایت بترکه... در هر صورت خوش باشی و ایشالا اون اتفاق مثبت زندگیت مبارک و خیر هست واست...