مسعود از ترست منم ترسیدم خخخ
از البوم طرفدار به این ور دیگه زیاد ریسک نمیکنه اهنگهایی میده که اکثریتو راضی نگه داره
آهنگ چاوشی خوب بود
الکی از صفاریان ایراد میگرن
مرسي پارسا جان
دعوا که هميشه بوده . اگه يادت باشه از چهار پنج سال پيش که تاپيک کامينگ سون رو زدي تا الان دعوا ادامه داشته ...
منم اهميت نميدم ولي دايورت نميکنم و به هر نقلي پاسخ ميدم اخلاقم اينه ! البته زود عصباني ميشم و زودم فراموش ميکنم. خودت که ديدي تو اين چند سال چه حرفا که زدن از آلبوم طرفدار تا الان و منم اهميت ندادم
اما در مورد شادمهر ! اولين کاست شادمهر که اومد سوم دبيرستان بودم . زنگ اخر که خورد سريع رفتم کاستشو خريدم با 500 تومن !! ( البته روايت داريم 600 تومن ولي سال 77 ، 500 بود و به غزلک سعيد شهروز رسيد 600 تومن شد ) خلاصه از همون موقع تا الان با آهنگاي شادمهر زندگي کردم . پرچم شادمهر بالاست حالا ميخواد کاور کنه يا هر چيز ديگه براي من اسطورس
البته چند تا سينگل جديدش خوب نبود به نظرم و نبايد با آفت داخلي کار کنه و قدر خودشو بدونه
شادمهري بودن دهه شصت و هفتاد نميشناسه . هر آلبوم شادمهر که اومد شهر بهم ميريخت و با اين همه هجمه که راه افتاد بازم مردم شادمهرو دوست دارن
پرچم بالاست خيلي هم بالاست
من کوچيکتم
شما لطف داري رئيس مايي
شاد و شادمهري باشيد تا هميشه
اقا احسان دهم قطعیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 152 مهمان ها)