یعنی اهنگ امشب میاد شب زنده داری کنیم منتظر بمونیم یا نه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 مسعود دست خودتم درد نکنه بابت این کامینگ سون های اخیرت من رو حرف احسان حساب کرده بودم ولی نمیدونستم الکی گفته
نوشته اصلی توسط entehaa یعنی اهنگ امشب میاد شب زنده داری کنیم منتظر بمونیم یا نه ساعت 10:30 بخواست تا حالا میومد حالا یه ساعت دیگه هم منتظر میمونیم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 ساعت 10:30 بخواست تا حالا میومد حالا یه ساعت دیگه هم منتظر میمونیم ن بابا احسان سرکارمون گذاشته
اونگ مگه نگفته بود شب کریسمس میاد یعنی چه اتفاقی افتاده
نوشته اصلی توسط masoud741 من رو حرف احسان حساب کرده بودم ولی نمیدونستم الکی گفته ربطی به احسان نداره ، خود آونگ تو پست آرمین هاشمی اومد کامنت گذاشت که کار تا کریسمس منتشر میشه . احتمالا برنامه عوض شده
نوشته اصلی توسط Meh23 ربطی به احسان نداره ، خود آونگ تو پست آرمین هاشمی اومد کامنت گذاشت که کار تا کریسمس منتشر میشه . احتمالا برنامه عوض شده خب احسانم قویا اومد گفت دهم ساعت10 شب
نوشته اصلی توسط 963 دوستان سلام یکی امروز اینو واسه من ارسال کرد گوش کنید یه لحظه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محمد یاوریه / ی ترک قبلا داده بود رو کاورش نوشته بود با تشکر از شادمهر عقیلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 136 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن