این دیگه کیه
حتما یه عده هم دارن اهنگارو میسازن که این براشون گیتار میزنه
میخام برم
پا ندارم
میخام نرم
جا ندارم
گریه کنم دل ندارم
داد بزنم نااااا ندارم...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
امشب حتما میاد اگه نیاد صددرصد تا عید میاد😂😂😂😂😂
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
تا عید هم نیاد 100% واسه عید سال 96 میاد، عجله ای که نداریم
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا می خونه
شده حال و هوای تایپک ما
حالا هی دری وری بگین
احسان سالاره / اخباراش هم یکه
دوستان خدا وکیل اصلا مهم نیست این مسائل
هر کسی از یه جایی یه خبر میذاره حالا یکی با دوستش که اونور ابه... و یکی از پیج شادمهر خبر بر میداره و میذاره و یکی از پیج تنظیم کننده... که دست همه بچه ها درد نکنه یکی مثل من فقط از این پیج خبر و بحثای شادمهر رو پیگیری میکنم و وقت ندارم 24 ساعت بگردم تو پیج های مختلف...
خیلی حساس شدین روی این قضیه که کی درست میگه کی غلط واقعا موضوع مهمی نیست که خودمونو گم کردیم تو این مسائل پیش پا افتاده
آقا احسان شما هم هر چند بهم توهین کردی برادر ولی من فقط خواستم جمله بالا رو بهت بگم که اصلا توجه نکردی
برادر تو خبرت رو بده اونی که بخواد قبول میکنه و اگر نیومد هم که اتفاق خاصی نمیفته دقیقا مث این دفعه که گفتی فلان روز اهنگ میاد و نیمد... منم در دفاع ازت گفتم که مگه احسان خواننده هست یا...
یه چیزی هم تو این تاپیک جا افتاده به اسم حسادت؟!!!!! اخه حسادت به چی؟!!!!!! خود شادمهر بابت آهنگ های فوقالعادش بهش میگن کاور میکنه تو کنسرتش که دیدین نه توهین کرد نه صحبتی در مورد حسادت کرد(که این مورد واسه شادمهر واقعا حکایت درخت پربار هست و افتادگی و پر بودنش رو میرسونه)، اونوقت واسه یه خبر گذاشتن تو تاپیک کی به کی حسادت میکنههه؟!!!! عزیز خیلی مسئله پیش پا افتاده ای هست یه خبر دادنه... نه پولی به احسان میدن نه درجه میدن نه پست و نه مقام حالا چه فرقی میکنه که من به کی کانکتم که خبر میذارم یا اولین نفرم که این خبر رو میذارم یا دومین نفر...
خدایی تموم کنید این بحث ها رو که وقتی میخونیم حس و حالمون خراب میشه... تو دنیای واقعی کم حال همدیگه رو میگیریم که اینجا هم بایستی ادامش بدیم...
عذر میخوام از همه بابت این صحبت.
ویرایش توسط Hamed_gh : 01-08-2016 در ساعت 05:22 AM