یعنی تنها کسی که میتونه باهات این کار رو بکنه شادمهره. . .
با یه تحریر یه بیتی دهنتو سرویس میکنه. . .
پس تو کجایی . . . حالا که تنهام . . .
یعنی بدجوری رفته توو سرم . . . درم نمیاد . . .
یادمه اوایل سال 90 بود که از آهنگ "طرفدار" (ورژنی که به صورت رسمی منتشر نشد و من موقعی که آلبوم اومد شوکه شدم که کلا طرفدار رو شادمهر عوض کرده . . .) یه نسخه 30 ثانیه ای ازش لو رفته بود که تووش حتی نمیتونستی ترانه رو بفهمی (انقد که کیفیتش داغون بود) ولی تحریرش دیوونه کننده بود . . . همش داشتم اونو گوش میکردم توو خوابگاه . . .دوستم میگفت بابا این چیه گوش میکنی آخه، هیچی معلوم نیست تووش . . . ولی اون نمیفهمید . . .یادش بخیر . . .
سال 91 بود که اون ورژن اولیه طرفدار لو رفت . . .یعنی بهترین روز عمرم بود . . . یکی از معدود روزایی بود که ساعت 7.30 صبح رفته بودم دانشگاه واسه یه کلاس مهم . . . طبق معمول رفتم سایتهای شادمهری رو چک کردم و دیدم که بله بالاخره طرفدار ورژن اصلیش اومده . . .خب میدونین که چیکار کردم اون روز . . .کلاس رو نرفتم و اون روز فقط این آهنگ رو گوش میکردم. . .
این بشر اوعجوبه است . . . با یه ترانه دو تا کار فوق العاده ساخته . . .
از تن تو که میگذرم ... (خیلی با این آهنگ خاطره دارم)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همیشه به این فک میکنم که پس تو کجایی و نفس بکش و وقتی حواست نیست اینا فقط دو سه تا از اهنگهایی هست که لو رفته و قرار نیست هیچ وقت بشنویم دیگه ببین چند تا دیگه اهنگ اماده به این خوشگلی داره که قیدشونو زده و ما نشنیدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک دانلود اهنگ پس تو کجایی شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 200 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 199 مهمان ها)