صفحه 956 از 4087 نخستنخست ... 4568569069469549559569579589661006105614561956 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 9,551 به 9,560 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    یادتون چند وقت پیش گفتم هیچ خبری از موزیک ویدیو و آهنگ جدید نیست تا سال آینده

بیخودی خودتون را با این حرفا که کار آمادست و شادمهر راضی نمیشه با رادیو کار کنه و از این مدل حرفا سرگرم نکنید

یه خورده منطقی فکر کنید - احساسی نشید بیخودی
    چرا در مورد چیزی که نمیدونی الکی اسپم ول میدی
    منطقی و احساسی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    منطقی و احساسی
    اقا یه فاز بگیر ببینیم تا عید میاد یا نه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اقا یه فاز بگیر ببینیم تا عید میاد یا نه
    بعیده عید بیاد . مسئله اصلی شادمهره . دیگه اظهر من الشمسه نیازی به گفتن نیست

فوق حرفه ای
    دوستان یه شبه بیانیه بود مدت ها میخواستم بتایپم ول بدم وقت نمیشد ولی حالا که صبح آدینس و تنبلا هنوز نیومدن فرصت را غینمت میشمرم
    ببینین دوستان . الان حدود 5 ماه هست که گفتن موزیک ویدئو جدید شادمهر داره آماده میشه که همون فقط با تو عشقم هست و 4 ماه هم میشه که میگن داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . نه واقعاً آماده نشده ؟ مگه پارک ژوراسیک میخوان بسازن ؟؟؟ بعد موزیک ویدئو وارث حدود 3 ماه پیش گفتن با ویدئویی مثلاً ساده داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . ادیت یه ویدئوی ساده 3 ماه طول میکشه ؟؟!!!
    خوب این در مورد ویدئوها که دوست عزیزمون گفت منطقی باشید و احساسی نشین !!!!
    خوب حالا بریم سراغ بحث و کل کل و این حرفا در این تاپیک و اصن همه جا !!
    ببینین ما یه عادت بدی که داریم اینه که دنبال این هستیم یه سوژه گیر بیارم یه حرفی ببینیم و همدیگه رو بکوبیم !! ینی بکوبیما !! نت و تل و ... فرقی نداره ! اخلاق ما ایرانی هاست و کاریش نمیشه کرد .
    اما در مورد زمان پخش : آقا اصن ول کنین هر موقع که اومد خوش آمد . اینقد حساسیت الکی همه جا که کِی میاد و از این حرفا !!! اون بهداد و آرمین نشستن دارن پیک میرن به افتخار هم اونوقت هوادار اینجا هویجه !!! اون آرمین چند بار قول داد تا 10 روز دیگه ، کریسمس و تا عید !!! مشکل اصلی اینجاست نمیان حقیقت رو بگن و ملتو از الافی در بیارن . البته حق هم دارن به خاطر یه مسائلی میترسن و دروغ میگن
    در پایان بگم : این کل کل ها بحث ها گذراست . حالا اینجا یا هر جای دیگه . مهم شادمهره که البته هوادار رو درک نمیکنه و لج و لجبازی کِی میخواد تموم بشه معلوم نیست
    و باز هم در پایان بگم : همه با شادمهر خاطره دارن . خودم از سوم دبیرستان که آلبوم مسافر اومد تا الان ، بقیه هم همینطور . مهم اون خاطرات و شادمهره . تموم اینها گذراست
    با تشکر
    کوچیک همه : بابا اسی
    صبح آدینه ی بیست و یک اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با یازده مارس دو هزار و شانزده هجری میلادی و برابر با اول جمادی الثانی یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری

فعال
    دوستان یه شبه بیانیه بود مدت ها میخواستم بتایپم ول بدم وقت نمیشد ولی حالا که صبح آدینس و تنبلا هنوز نیومدن فرصت را غینمت میشمرم
    ببینین دوستان . الان حدود 5 ماه هست که گفتن موزیک ویدئو جدید شادمهر داره آماده میشه که همون فقط با تو عشقم هست و 4 ماه هم میشه که میگن داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . نه واقعاً آماده نشده ؟ مگه پارک ژوراسیک میخوان بسازن ؟؟؟ بعد موزیک ویدئو وارث حدود 3 ماه پیش گفتن با ویدئویی مثلاً ساده داره ادیت میشه !!! اصن حدس و تخیلات بنده پوچ و هیچ . ادیت یه ویدئوی ساده 3 ماه طول میکشه ؟؟!!!
    خوب این در مورد ویدئوها که دوست عزیزمون گفت منطقی باشید و احساسی نشین !!!!
    خوب حالا بریم سراغ بحث و کل کل و این حرفا در این تاپیک و اصن همه جا !!
    ببینین ما یه عادت بدی که داریم اینه که دنبال این هستیم یه سوژه گیر بیارم یه حرفی ببینیم و همدیگه رو بکوبیم !! ینی بکوبیما !! نت و تل و ... فرقی نداره ! اخلاق ما ایرانی هاست و کاریش نمیشه کرد .
    اما در مورد زمان پخش : آقا اصن ول کنین هر موقع که اومد خوش آمد . اینقد حساسیت الکی همه جا که کِی میاد و از این حرفا !!! اون بهداد و آرمین نشستن دارن پیک میرن به افتخار هم اونوقت هوادار اینجا هویجه !!! اون آرمین چند بار قول داد تا 10 روز دیگه ، کریسمس و تا عید !!! مشکل اصلی اینجاست نمیان حقیقت رو بگن و ملتو از الافی در بیارن . البته حق هم دارن به خاطر یه مسائلی میترسن و دروغ میگن
    در پایان بگم : این کل کل ها بحث ها گذراست . حالا اینجا یا هر جای دیگه . مهم شادمهره که البته هوادار رو درک نمیکنه و لج و لجبازی کِی میخواد تموم بشه معلوم نیست
    و باز هم در پایان بگم : همه با شادمهر خاطره دارن . خودم از سوم دبیرستان که آلبوم مسافر اومد تا الان ، بقیه هم همینطور . مهم اون خاطرات و شادمهره . تموم اینها گذراست
    با تشکر
    کوچیک همه : بابا اسی
    صبح آدینه ی بیست و یک اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار هجری خورشیدی برابر با یازده مارس دو هزار و شانزده هجری میلادی و برابر با اول جمادی الثانی یکهزار و چهارصد و سی و هفت هجری قمری
    این حرفا را وللش.اگه است داری بذار اگه نداری مردونه بگو ندارم و الکی ناز نکن...هی میگی میذارم بعد ب یه بهونه الکی میگی نمیذارین.بیخود با احساسات طرفدارا بازی نکن.من خودم اگه کوچکترین اطلاعی از ویدئو داشتم ب همه میگفتم نه اینکه بیام بچه ها را اذیت کنم و هی ناز کنم.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    این حرفا را وللش.اگه است داری بذار اگه نداری مردونه بگو ندارم و الکی ناز نکن...هی میگی میذارم بعد ب یه بهونه الکی میگی نمیذارین.بیخود با احساسات طرفدارا بازی نکن.من خودم اگه کوچکترین اطلاعی از ویدئو داشتم ب همه میگفتم نه اینکه بیام بچه ها را اذیت کنم و هی ناز کنم.
    وللش نداریم اینجا
    مردونه میگم : ندارمممممممممم
    من یه بار گفتم میذارم ، بعد اعتراف کردم تخیل زدم
    کدوم احساسات ؟ دور هم جمع شدیم اسپم ول میدیم منتظریم ویدئو بیاد . همه الاف و منتظرن
    کدوم اذیت ؟ داریم حال میکنیم دور هم
    کدوم ناز ؟
    و در پایان استاد جلال الدین محمد بلخی می فرماید :
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مُهر کردند و دهانش دوختند

فوق حرفه ای
    منطقی و احساسی
    ببخشید نمیدونستم شما اینجا همه چی رو میدونید - هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر میدی که آخرش هم میگی نشده یا نبوده یا نخواسته
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

8. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    ببخشید نمیدونستم شما اینجا همه چی رو میدونید - هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر میدی که آخرش هم میگی نشده یا نبوده یا نخواسته
    من چیزی نمیدونم
    دست خودم نیست تخیل میزنم شدید ، ارواح ظاهر میشن اذیتم میکنن

فعال
    من چیزی نمیدونم
    دست خودم نیست تخیل میزنم شدید ، ارواح ظاهر میشن اذیتم میکنن
    دیگه لطفا تخیل نزن.ما شات نمیخوایم .فکر کرده ما مسخره ایم

11. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mona 4z نمایش پست ها
    سلام پارسا جان. ممنون بابت این پست که گذاشتی. آلبوم فریبا از شادمهر رو ناقص گذاشتی. 8 تا تراک داره که شما فقط 3 تا رو گذاشتید/ ممنون میشم اگر امکانش هست کاملش رو بزارید. آخه کیفیتشون خوب بود , حیف که ناقص بود تراک های البوم فریبا : Shadmehr Aghili - Asemooni V2 Shadmehr Aghili - Asemooni Shadmehr Aghili - Bazam Begam Ya Base Shadmehr Aghili - Dooset Daram Shadmehr Aghili - Fariba Shadmehr Aghili - Shirin Shirin Shadmehr Aghili - Zendegi Shadmehr Aghili - Avalin Ghese Bi Ketab
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دوست عزیز متاسفانه من با اون کیفیتی که شنیدین فقط اون سه ترک رو داشتم اگه کاملشو میخواید سایت گذاشته ولی از لحاظ کیفیتی من تضمینی نمیکینم
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

صفحه 956 از 4087 نخستنخست ... 4568569069469549559569579589661006105614561956 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 134 مهمان ها)

1. masoud741،
  2. mohammadyad

کلمات کلیدی این موضوع