اول اهنگ بده بعد ویدیوشو بده چی میشه مگه
اول اهنگ بده بعد ویدیوشو بده چی میشه مگه
چرا نمیشه رفت تو تاپیک چاووشی نیوز @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانه هم سیاه است
من سر در نمیارم امیر همه تاپیکا باز میکنه جز چاوشی نیوز @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس نگاه کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانه هم سیاه است
شما همونی نبودی که میگفتی ویدیو آمادست و به خاطر مشکل با رادیو جوان پخش نمیکنن تا ارمین هاشمی مشکل رو حل کنه ؟ چی شد که الان براتون سوال شده کار امادست یا نه ؟
اینکه میگه یکم دیگه کار داره معنیش این نیست که هفته دیگه میاد و میتونه همون دو ماهی هم که شما میگی طول بکشه
سر کاری وجود نداره . ویدیو قرار بوده فلان روز آماده بشه به هر دلیلی اماده نشده . به همین راحتی . نه قراره کسی به ارمین هاشمی بد و بیراه بگه نه به کارگردان نه به شادمهر . یه اهنگ و ویدیوی ساده هست نیازی به جنایی کردن قضیه نیست !!
درباره وارث هم من حدس میزنم اون زمان وقتی دید ارمین هاشمی اون خبر رو داده و فقط با تو هم اماده نیست اون خبر رو داد تا یکم آروم کنه جو رو برا خودش و موفق هم بود . تا حدودی جو ارومتر شد . الانم نگفته بعد از فقط با تو . گفت بعد از این کنسرتا که چند روز دیگه هست میره سر فیلمبرداری یه جاهایی از ویدیو که مونده !!!!!
چه احمقی فرض کرده ؟ اینکه دوس داره کار بهتر بده بیرون احمق فرض کردن ماهاست ؟ کار اگه اماده باشه مرض دارن که پخش نکنن ؟ یبار بعد از البوم طرفدار رفتم پیج ناهیدی گفتم دوست دارید مردم رو منتظر بذارید اهنگو بدید دیگه . گفت باور کنید کار اماده نیست اگه باشه ما از خدامونه زودتر پخش شه . اینم همونه الان . شما خودت میایی یه جوی راه میندازی اینجا میگی کار امادست فقط مونده مشکل با رادیو جوان بعد خودتم باور میکنی بعد از یه مدت هم که اون اتفاق نمیوفته میگی فلانی مقصره . مارو خر فرض کرده و این حرفا !!!!!
درباره اینکه هوادار ویدیو خفن نمیخواد هم بهتره از طرف خودتون حرف بزنید نه همه ماها . اتفاقا ویدیو خفن میخوام من یکی حداقل . زمانش فرق نمیکنه کی باشه ، دوس دارم یه کار آبرومند بیاد بیرون . حالا نتیجه کار چی باشه رو نمیدونم خوشم بیاد یا نه ولی دوس دارم تمام تلاششون رو کنن و اونی شه که خود شادمهر میخواد . یجور میگید شادمهر خوشش نیومده از ادیت و دوباره رفتن کار کنن که انگار جرم کرده . فرض رو بر این میگیریم که این اتفاق افتاده واقعا وقتی خوشش نیومده توقع دارید بگه عب نداره بدید بره ؟ اگه این ایراد الکیه از نظر شما که ... :)))))
چاره کار اینه که ...
هیچ
یا علی
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
بلی من همون بودم که میگفتم ویدئو آمادس سیبیلو جان ! حالا حدس میزدم یا نه بماند . من نگفتم مشکل رادیو جوان !! گفتم همکاری با رادیو بعیده و شادمهر اوکی بده پخش بشه همین !! آرمین هاشمی سه بار اومد تاریخ داد که 10 روز دیگه ، کریسمس ، قبل از عید ، نگفت سیبیلو جان ؟! آرمین میاد حدس میزنه و میگه فلان تاریخ ؟! حتماً کارگردان گفته و اونم اعلام کرده ! درسته ؟! بعد شادمهر اومده گیر داده و ... آرمین نمیاد الکی یه حرفی رو بزنه منم واسه همین گفتم مقصر نیست و در این مورد شخص شادمهر مقصره ! چرا ؟ چون ایراد گرفته دو بار و ادیت طولانی شده و نمیاد راستشو بگه ! من چند بار گفتم تو این تاپیک که چرا راستشو به هوادار نمیگن ! نگفتم قربون اون سیبیلای قشنگت ؟
آخه جنایی چیه سیبیلو جان از اون حرفا بوده ! گفتم بالا
آخه چرا شادمهر باید بگه وارث با ویدئویی ساده در حال ادیته ؟! شادمهرم حدس زده ؟! شادمهر میخواسته فشار رو کم کنه ؟! کدوم فشار ؟ خوب خودش قبلش گفت داره ادیت میشه و زمان میبره بعد بیاد همچین حرفی بزنه ؟ چرا آرمین گفت وارث با فقط با تو عشقم قبل عید پخش میشه با هم ؟: اونم حدس زده ؟! یه دستی به اون سیبیلای قشنگت بکش و یکم تجزیه تحلیل کن به حدس منم کاری نداشته باش
من نگفتم خر فرض کرده گفتم احمق فرض کرده چون راستشو نمیگه به هوادار ، چند بار تو این تاپیکم گفتم چرا نمیان راستشو نمیگن همین !!
هوادار ویدئو خفن نمیخواد ! هوادار الافی نمیخواد ! هوادار میخواد راستشو بدونه نه یکم دیگه !
چه ایرادی داره که خوشش نیومده فقط بگه ادیت طول میکشه تا هوادار منتظر نباشه ! آرمین هاشمی بدبخت سه بار تاریخ داد خودشم ناراحته من شنیدم ( حدس زدم ) دو ماه در نظر شادمهر یکمه ؟
چاره کار اینه که قبل از حرف زدن فکر کنی و مسائل رو بچینی کنار هم ای قربون اون سیبیلای قشنگت
این همه صحبت چرا هیچ ؟
علی یارت پهلوون
فقط کاش شادمهر بعد از اینهمه وقت ک مصاحبه نکرده بود ب مردم عید و تبریک میگفت
خب من مگه غیر اینی که شما گفتی رو گفتم ؟ میگم ارمین تاریخ داد و تو اون تاریخ به هر دلیلی پخش نشد . اصن فرض رو بر این میگیریم که شادمهر خوشش نیومده باشه از ویدیو ، که البته حق طبیعیش هم هست ، دلیل نمیشه که بگید احمق فرض کردن !!!!! راست چیو بگن اخه ؟ یجوری حرف میزنید انگار زدن یکی رو کشتن فرار کردن الان باید یکی بیاد گردن بگیره . بابا ویدیو طبق گفته شما رسیده دست شادمهر و خوشش نیومده و دارن بیشتر روش کار میکنن . هم تو این مصاحبه هم تو اون عکسی که از مدت زمان ویدیوها گذاشت گفت که ویدیو داره ادیت میشه !!!!!!!!!!!!! خود ارمین هاشمی هم گفت که ویدیو ادیتش طول کشیده . دیگه راست چیو بگن ؟ حتما باید بگه من خوشم نیومد از ویدیو و کارگردانش رو دعوا کردم و الان گفتم برو دوباره ادیت کن تا راستش گفته شه ؟ کدوم خواننده ای اومده تا حالا گفته من از ادیت خوشم نیومد دوباره دادم ادیت کنن که شادمهر دومیش باشه ؟
شادمهر مقصره ؟ چون از ویدیو خوشش نیومده و گفته برید دوباره ادیت کنید ؟ این یکم دور از منطق هست به نظرم
درباره وارث هم شما خودت اومدی گفتی داره کارای ویدیوش انجام میشه . اگه اشتباه نکنم گفتی زیگورات هم کارگردان این ویدیوعه . این ینی کار ویدیو شروع شده . اصن این حرف شما هم هیچی ، در کل بعید به نظر میرسه کار رو بخوان تازه از اول شروع کنن . یه قسمتایی که مونده رو فک کنم میخوان فیلمبرداری کنن که بعد از فقط با تو پخش کنن . درباره فشار توضیح دادم که کدوم فشار . و اینکه چرا هاشمی هم گفت دوتا کار قبل عید میاد هم من نباید جواب بدم . شما که رفیقید بپرسید ازش چرا گفته . شما میخوایی تهش به این برسی که شادمهر از ویدیو ایراد گرفته و مقصر هاشمی نیست . منم قبول دارم و هاشمی بدبخت هم هیچ تقصیری نداشته این وسط و شادمهرم حق طبیعیش هست که ایراد بگیره چون بعد از پخش همه با شادمهر کار دارن نه کارگردان و هاشمی و بقیه !!!
منم با اجازتون شادمهر رو دوست دارم و قبول دارم و ویدیو خفن میخوام ازش . الافم نیستم چون دلیلی واسه الافی وجود نداره . دوس دارم کار رو زودتر بشنوم ولی نه حس میکنم دروغ گفته شده بهم نه اینکه حس الافی دارم !!!!!
نمیدونم چرا قضیه رو انقد پیچیده میکنید . هوادار میخواد راست چیو بدونه اخه چرا اینجوری صحبت میکنید :)))))) ته مطلب اینه که ویدیو هنوز داره ادیت میشه و شادمهر و همون هاشمی هم همین رو گفتن که ویدیو در حال ادیته . حالا یا خوششون نیومده اولش و دوباره رفته ادیت یا اینکه از اول تا الان انقد طول کشیده . به همین راحتی . اینم راستش که هوادارا میخوان بشنون
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 134 مهمان ها)