یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
این روزگار بد کرده با قلبم...دیوونه وار دوست دارم
دیوونه وار به نظر من اصلا کپی رابطه نیست شاید بشه گفت الهام گرفته یه جاهاییش.شادمهر خودشم اخرین اهنگش یه قسمتش اینطور بود.طرفدار عسکری نیستم و البومشم متوسط بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه پسر
"بیزاره" رو عجب تحریری میده لامصب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کاوره
ببین موقعی که خواننده شروع میکنه خودندن تو رابطه
تا حرف عشق میشه من میرم
اهنگ با گام پایین شروع میشه تا ثانیه 54
اهنگ دیوونه وار هم دقیقا همینطور
از ثانیه 54 یه ذره ملودی میره بالاتر به همراش یه سری زیر صدا به اهنگ رابطه اضافه میشه تو اهنگ دیوونه وار دقیقا ملودی میره بالاتر و تو تنظیم یه تمپو با صدای ضعیف میاد تو تنظیم
دقیقه 1:14 رابطه آهنگ به اوج خودش میرسه
دیوونه وار هم دقیقا به اوج میره به همراه کپی تک به تک فواصل ملودی
دقیقه 1:44 ملودی اصلی رابطه با ساکسیفون فکر کنم زده میشه به همراه ماندولین که شکل سوال و جواب هست
که این قسمت دیگه در توان تنظیم کننده دیوونه وار نبود
نکته جالبش زمان بندی آهنگ هست که کاملا کپی شده
شما از لحظه ای که خواننده تو اهنگ رابطه میخونه پلی کن دیوونه وار رو هم از همونجا پلی کن
همه چی دستت میاد
تازه آهنگ اصرار هم الهام گرفته از آهنگ کل کل تو آلبوم آدم فروشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][128]/08%20Esrar.mp3
و
ویرایش توسط nasernew : 04-21-2016 در ساعت 05:11 PM
ببخشید پست بالایی رو هر چقدر ویرایش کردم نشد و یه بار دیگه تکرار کردم ... چون لینک آهنگ اول اشتباه گذاشتم
در حال حاضر 122 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 122 مهمان ها)