امشب یا فردا شب نوشته اصلی توسط masoud741 حسین جان خبر نداری کی پخش میشه؟
آهنگش بترکون هست یا نه؟؟؟
فقط با تو عشقم
نوشته اصلی توسط masoud741 آهنگش بترکون هست یا نه؟؟؟ دیگه اون سلیقه ایه ... به نظر من که حال کار خیلی خوبه و عالی . و هدف اصلی کار به نظر من جذب مخاطب جدید هستش .
peyman.2012
نوشته اصلی توسط hossein s.a دیگه اون سلیقه ایه ... به نظر من که حال کار خیلی خوبه و عالی . و هدف اصلی کار به نظر من جذب مخاطب جدید هستش . از حس خوبیه بهتره؟
نوشته اصلی توسط hossein s.a دیگه اون سلیقه ایه ... به نظر من که حال کار خیلی خوبه و عالی . و هدف اصلی کار به نظر من جذب مخاطب جدید هستش . یعنی میشه بهش امیدوار بود که اهنگش تاپ و همه گیر بشه؟ ویدیوش چطوره؟؟
نوشته اصلی توسط masoud741 از حس خوبیه بهتره؟ فضاهاشون و صدای شادمهر کلا فرق میکنه ... هر کدوم فضای خاص خودشو داره
نوشته اصلی توسط masoud741 یعنی میشه بهش امیدوار بود که اهنگش تاپ و همه گیر بشه؟ ویدیوش چطوره؟؟ عالیه ... ارزش داره این همه صبر ...
این آخرین سواله حسین جان..به نظر تو آهنگ خوبی هست یا نه؟؟ احسان ک زیاد خوشش نیومده بود نظر تو چیه؟؟
نوشته اصلی توسط masoud741 این آخرین سواله حسین جان..به نظر تو آهنگ خوبی هست یا نه؟؟ احسان ک زیاد خوشش نیومده بود نظر تو چیه؟؟ گفتم سلیقه ایه ... آهنگ که عالیه . قطعا تا 6-7 ماه همه بوتیکا ماشینا مهمونیا میشنویم . اهنگ خیلی خوبیه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 198 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 198 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن