صفحه 1161 از 4087 نخستنخست ... 1616611061111111511159116011611162116311711211126116612161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11,601 به 11,610 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ee9900 نمایش پست ها
    (لطفا به اندازه ی ارزشی که برای شما گذاشتم , شما هم بذارید و خوب بخونید. ممنون.)

تعجب می کنم چرا بخاطر کار اخیر زیگورات شروع کردیم به کوبیدن معروف و میگیم اون هم هیچی نداشت ; اینکه داستان معروف عمیقا زیر بار استعارات (که البته همگی امروز در دنیای ادبیات تصویری دارن استفاده میشن و نمیشه گفت جدیدن) مدفون شده دلیل نمیشه اون رو از گمت کردم یا رابطه ی سینارت کمتر بدونیم. (فقط داستان مد نظرمه)

-- داستان رابطه هیچی جز ناراحتی پسر از رفتن معشوقه ش و جمع کردن تکه هایی از زندگیش که به نوعی با معشوقه ش مرتبط بودن و بازسازی معشوقه از خاطرات و وسایل باقی مونده نیست. با چنتا تصویر از خواننده لابه لاش که به سبک کوجی و امثالهم توی یه فضای باز گرفته شده تا تایم رو پر کنه. تنها حرکت قابل توجه سینارت هم از لحاظ استعاری هم از لحاظ تکنیکی برعکس نشون دادن وسایل بود که اشاره به ذهنی بودن این اتفاقا داره تا جایی که در انتها تصویر بر میگرده و یعنی حالا با اون ساخته ی ذهنش داره توی واقعیت هم زندگی میکنه.
    نمیگم بده اما اصلا این دو قابل مقایسه نیستن باهم.

-- داستان معروف: مرد داستان تصمیمشو میگیره ; می خواد ایندفعه واقعا فراموش کنه ; شروع به فکر کردن میکنه (مردی وارد فضای ذهن خودش میشه ; دقت کنین چینش فضایی که مرد واردش میشه دایره ایه مث داخل سر) ; جایی که پر از خاطرات سرپوش گذاشته ی یه دختره ; خاطراتی که عاشقانه دوسشون داره اما انگار مسمومن ; دیگه نمی خواد توشون نفس بکشه.
    شروع به مرور کردنش میکنه (پارچه هارو برمیداره از رو تابلوها) تا به آخری میرسه که عزیز ترین خاطراتشه.
    همزمان با این پارچه برداشتنا (به یاد آوردنا) دختر از نیت مرد باخبر میشه که می خواد اونو فراموش کنه ; شروع به حرکت میکنه و در این حرکت همه ی اون خاطرات و قابها ساخته میشن و مرد بهشون رنگ سفید میزنه و پاکشون میکنه. (مثل نوار سبز لودینگ ویندوز که یچیزیو پاک میکنیم.)
    تا به آخرین و همون اصل کاریه ; همون خاطرهه که خیلی دوسش داره ; همونجا که مبارزه ی قلب (نماینده ش تصویر ذهنی مرد از دختره) و مغز به اوج میرسه و تقلای مرد و ناامیدی و ناتوانی (زانو زدن) از فراموش کردن و کار شدیدتر (سوزوندن) و...
    شاید سوال پیش بیاد این تابلوها اگه استعاره ای از خاطراته چرا خود مرد توش نیست؟ پاسخ اینه که این تابلوها یا باید استعاره از نوعی کشوف و اصطلاحا ویژن باشن که الان دخترو نشون میدن یا خاطره ای ازش ; که چون کشوف در حال اتفاق می افته و چیزی که در دنیای سه بعدی در لحظه اتفاق می افته یکتاست پس "چنتا تابلو" و "با پارچه پوشوندن" برای چیزی که "مماس بر زمانه" و "یکتاست" بی معنیه. ثانیا اصولا توی ذهن انسان خاطرات از دید سوم شخص و دوربینی جا نمیمونه ; همونطوری میمونه که ما میبینیم ; فقط طرف مقابلمون توشه. ثالثا این داستان از جهتی دیگه داره تلاش دختر توی خاطره رو نشون میده که نمی خواد از ذهن اون پسر پاک بشه ; به فرد توی خاطره یه حالت اینتراکتیو داده که بجنگه با پسره در صورتیکه اون دختر چیزی جز دل خود پسر نیست که داره با ذهنش برای فراموش کردن یا نکردن این قضیه مبارزه میکنه. یعنی توی اون جنگل ممکنه این دو جوجه خورده باشن! اما حقیقت اون دختر در ذهنش حاصل مجموع تفکراتش در قبل و بعد جداییه که حالا تصویر دختر رو با یه لباس سیاه (فکر میکنه دختره بعد جدا شدنش در عذابه) با کلی پارچه ی معلق که دورش رو احاطه کردن (که دقت کنید قبل سوختن می خوابن) و یه دنباله ی سنگین که داره روی زمین کشیده میشه (در لحظه ی سوختن معلق میشن) کرده. (اینا هرکدوم نشانه ی چیزیه ولی طولانی میشه)
    شبیه مالهند درایو لینچ تقریبا.

-- ویدئوی رابطه کاملا متناقضه با متن آهنگ:

جاهایی از ترانه که تحرک داره توی فیلم سکون رو میبینیم
    (تا حرف عشق میشه من میرم) در مقابل (خوابیدن روی تخت و..)

محیط ترانه بیرونیه (تکرار واژه ی شهر و خیابون و..) اما محیط ویدئو داخلیه

اما ویدئوی معروف خیلی هماهنگه هم از نظر بکار بردن کلمات ترانه توی دکوپاژ کار هم از تدوین و صد البته از تصویر شادمهر برای جذاب تر کردن کار استفاده نکرده و گذاشته سورپرایز بشیم که یادمه بعضیا گیر داده بودن چرا شادمهر توش کمه! امان از عوام.
    نظراتت خیلی خوب بوداین عده هم که میگن شادمهر نشون نمیده احساسی میگن چه بسا اصن حرفاتم نفهمیده باشن
    همه چیز تصویر خواننده نیست کلا ویدیو هایی که داره میده بیرون بیشتر سعی داره متفاوت باشه کاملا مشخصه و اولویتشم چهره خودش نیست

2. کاربر مقابل از .MASOUD. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خسته شدم از این جو خراب که همه میخوان لذت همو کور کنن

کاش به هم کمک کنیم تا همه بیشتر لذت ببریم

دیروز بخاطر خوندن شعرای سنتی محسن مجبور شد به طرفداراش بگه آنفالو کنین و گوش ندین

طرفدارها خودشونو مافوق هنرمند فرض میکنن و هر کدوه یه اعلی حضرت شدن برا خودشون که باید فقط به ساز اونا برقصه دنیا

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ببخشین تاپیک شما شد محل درد دل من
    شرمنده

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Allaxa نمایش پست ها
    خسته شدم از این جو خراب که همه میخوان لذت همو کور کنن

کاش به هم کمک کنیم تا همه بیشتر لذت ببریم

دیروز بخاطر خوندن شعرای سنتی محسن مجبور شد به طرفداراش بگه آنفالو کنین و گوش ندین

طرفدارها خودشونو مافوق هنرمند فرض میکنن و هر کدوه یه اعلی حضرت شدن برا خودشون که باید فقط به ساز اونا برقصه دنیا
    کدوم محسن؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط .MASOUD. نمایش پست ها
    نظراتت خیلی خوب بوداین عده هم که میگن شادمهر نشون نمیده احساسی میگن چه بسا اصن حرفاتم نفهمیده باشن
    همه چیز تصویر خواننده نیست کلا ویدیو هایی که داره میده بیرون بیشتر سعی داره متفاوت باشه کاملا مشخصه و اولویتشم چهره خودش نیست
    همه چیز رقصیدن ماکت یه مدل تو ویدئو هست

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فکر کنم حداقل تو یک نفر با حرفام موافق باشی

10. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Allaxa نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فکر کنم حداقل تو یک نفر با حرفام موافق باشی
    یوزرت که آشناس
    البته درسته چند سال نبودم ولی شما رو یادمه
    اگه اشتباه کرده باشم پیشاپیش عذر میخوام
    علیرضا خودتی؟

فعال
    فربد جان
    اول سلام رفیق
    چند وقت پیش نظر خواسته بودی درباره آلبوم امیر بی گزند
    اون موقع نمیتونستم جواب بدم
    چون خوب گوش نکرده بودم آلبوم رو
    چندین بار آلبوم رو گوش کردم
    آلبوم آلبوم بسیار خوبیه
    یعنی من باهاش خیلی حال کردم
    مخصوصا تنظیمهایی که بهروز انجام داده که محشره
    علی الخصوص چنگیز شاهکاره
    شاد باشی عزیز

فعال
    اهنگ فقط باتو عشقم تو ماشین یه چیز دیگست

14. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SHAH ROKH نمایش پست ها
    یوزرت که آشناس
    البته درسته چند سال نبودم ولی شما رو یادمه
    اگه اشتباه کرده باشم پیشاپیش عذر میخوام
    علیرضا خودتی؟
    یوزر تو هم آشناس
    آره خودمم

16. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1161 از 4087 نخستنخست ... 1616611061111111511159116011611162116311711211126116612161 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع