خبر جدید :
در لیست 2014 آونگ ، فعلا خبری از آلبوم جدید شادمهر نیست !! ( برخلاف خبرهایی که قبلا گفته شده بود ) و احتمال اینکه آلبوم امسال متشر بشه خیلی کمه !
آرمین هاشمی گفته که شادمهر در حال تدارک ضبط موزیک ویدئو جدیده ولی نگفته که کی منتشر میشه .
فکر کنم باید این تابستون هم بیخیال کار جدید باشیم
برای بدست آوردن این اخبار عملیات انتحاری وشهادت طلبانه صورت گرفته
اول صبح جمعه از خواب بلند شدم و پریدم ایمیلم رو چک کردم به خاطر این خبر . بازم اگه خبری بدستم رسید و اوکی شد ، حتما میزارم
این بود انشای من
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
ویرایش توسط ehsan1361 : 05-23-2014 در ساعت 08:34 AM
سلام-آلبومهای خیالی نیست-آدم فروش -طرفدارو فصل آشنایی لینک دانلودشون نیست .میشه تصحیحشون کنید
من دنبال آلبومهای مشترک به صورت کامل هستم از جمله آلبوم کویر که تو اون آلبوم علیرضا عصار, قاسم افشار, مهدی سپهر, ناصر عبداللهی, حسین زمان و شهریار کهن زاد هم ترانه هایی دارن. همینطور آلبوم رنگاهنگ که ترانه فوق العاده زیبای عکس غروب مانی رهنما با آهنگسازی بابک امینی, ترانه قدیمی لطیف و دوست داشتنی من بی تو تورج شعبانخانی و همینطور ترانه هایی از مهدی سپهر, قاسم افشار, علی تفرشی و حمید طالب نظری هم تو اون هست و صدالبته یکی از بهترین آلبومهای مشترک یعنی آلبوم نازنین که شادمهر 2 ترانه, قاسم افشار 2 ترانه و عصار و خشایار و اصفهانی و حسین زمان و علی خلج هر کدام یک ترانه تو اون اجرا کردن. خواهشا اگه اینها رو کسی داره بزاره.
سه تاشم هست که
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل اشنایی هم اوکی میکنم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 134 مهمان ها)