@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کار به مخاطب ندارم نقد خودمو وارد میدونم
بخش های مربوط به خودمو جواب دادم
ویرایش توسط Farbod-7 : 09-09-2016 در ساعت 04:29 PM
کاش میشد بودنت فقط توهم باشه
کاش میشد دردای من مثل دردای مردم باشه
مونا برزویی
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
شما سعی کن واسه دیده شدن یه راه دیگه ای رو انتخاب کنی دوست عزیز،خلاف جریان آب شنا کنی غرق میشی..تو این راهم غیر از مسخره شدن چیزی نصیبت نمیشه..کلی توضیح دادم واست،شما یه نمونه آهنگ قرار بود واسه ما مثال بزنی استاد که نزدی...به شما هم فک نمیکنم ارتباطی داشته باشه که من در مورد چه خواننده ای حرف بزنم یا نزنم همونطور که در مورد شما به من ارتباطی نداره عزیز،شما یه آهنگ خوب بساز و به این آهنگسازای مقوا بگو،اگه میتونین اینطوری درست کنین..کاری که نداره،یه موج جدید بسازین..کلی گویی که کاری نداره..همه بد،شما خوب!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
من گفتم اثر فاخریه "فقط با تو عشقم"؟!!
ولی آهنگ متفاوتی بود خیلی خیلی بهتر از شیلا و بیا اینجا و بغض و بگو از کجا آوردیو از این دست آهنگای چرتی که شادمهر داده...اگه همین فقط با تو عشقم نوشته بود موزیک و تنظیم شادمهر همه میگفتین به به،چه کرده...ولی تو همین آهنگهای اخیرش آهنگ "گمت کردم" همه کارش خودش بوده،خیلی قشنگ بود اون کار؟خیلی حس و حال شادمهری داشت؟در حد تقدیر و سبب و ماندگار و عادت و انتخاب که هیچ،در حد "یکاری کن" بود؟!! شادمهر خودش با اونهمه دانش نمیدونه چیکار میکنه،لابد امثال منی که دو کلام سواد موسیقی ندارن میفهمن راهش اشتباس! خنده داره!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)