صفحه 1248 از 4087 نخستنخست ... 2487481148119812381246124712481249125012581298134817482248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 12,471 به 12,480 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط no one نمایش پست ها
    اهنگ فقط با تو عشقم در حد یک خواننده ای مثل عماد طالب زاده و امثالش بود
    و نه یکی مثل شادمهر عقیلی
    کسی که 0 تا 100 البوم مهستی رو با اون قدرت میبنده
    میاد و یه چنین تراکی میده بیرون واقعا عجیب و ناراحت کنندست
    0 تا 100 آلبوم مهستی رو به اون خوبی بسته درست،آیا آهنگی که واسه اون خواننده زنه رو که اسمش آمیتیس بودو شنیدی؟اونم شادمهر بستش،خیلی فوق العادس؟!...آهنگایی که واسه جمشید هم ساخته صفر تا صدش خودش بوده غیر از"تنهاتر"و"دوستت دارم" آهنگای دیگه ای که ساخته خیلی عالیه؟؟
    واسه ابی ساخته،غیر از "نوازش" از سه تا کاری که ساخته کدوماش در حد کارای خوب ابی بودن؟!!به کارایی که همخونی کردن کار ندارم،جدا از اونا سه تا ترکی که ساخته فقط "نوازش" خوب بوده دیگه!
    واسه لیلا فروهرم آهنگ ساخته،اونا جزء بهترینای لیلا فروهر بودن آیا؟نه مسلما اصلا شنیده هم نشدن و غیر از طرفدارای شادمهر کسی اونارو نشنیده.
    شادمهر آهنگساز بزرگ و تنظیم کننده ی قهاریه همونطور که بهترین آهنگ سعید شهروزو ساخته،آهنگای خوبی به لهراسبی داده،آلبوم عالی واسه مهستی ساخته ولی نمیشه گفت آهنگایی که ساخته همه خوبن و آهنگایی که کسای دیگه واسش ساختن همه بدن...خودش لابد آهنگسازی زیاد واسه خودش نمیکنه بنا به دلایلی یکیش اینکه تکراری نشه،دوم اینکه آهنگای خوبشو واسه بقیه بسازه و با بزرگان کار کنه و تو کارنامش به عنوان آهنگساز کارای خوب با خواننده های بزرگ داشته باشه،،اون عقلش و فکرش میرسه که وگرنه همرو خودش بسازه و بخونه..دو روز باز همین کارشناسا میگن نگا شادمهر به تکرار افتاده،آهنگاش همه شبیهه همن در حالی که تا الان شادمهر هیچوقت آثارش شبیه به هم نبودن و همکاری با دیگرانم واسه همینه که به این تکرار نرسه!!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    مرسی که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی اما به نظر من موسیقی شیلا صد برابر بهتره از فقط با توئه دقت کن میگم موسیقی نه شعر
    بعد هم من اینجور نیستم هر آهنگی بیاد هی بگم شادمهر خودش همه چیزو میدونه و اینم از اون اهنگاس که تو اینده مشخص میشه چی هست و از این روشنفکر بازیا
    من با حسم موزیک گوش دادم 15 سال موزیک شادمهرو الانم میگم فقط موسیقی خودش حتی کاور حتی بیا اینجا
    آهنگ فقط با تو هم از نظر من یه کار فوق العاده معمولی و ضعیف بود
    خب پس شما با تعصب حرف میزنی و جای بحث کردن نیست،حالا بیا اینجا و شیلا رو اگه موسیقیشو بهتر از "فقط با تو عشقم" میدونی که دیگه کلا هیچ وجه اشتراکی نیست که بخوایم راجع بهش حرف بزنیم،چون من دوس دارم شادمهر صد تا آهنگ در حد فقط با تو بده ولی یدونه بیا اینجا،اونجا نه،رو که یاد آهنگای امثال شهرام کاشانی میندازه آدمو رو نده و آهنگش جوری نباشه که 20 ثانیشو گوش بدی بزنی آهنگ بعدی حتی اگه همه کارشو هم خودش انجام داده باشه!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال

شادمهر در پست جدید خودش توی اینستاگرام رسمیش
    عکس نوشته ای از ترانه ی جدید از خانم مونا برزویی خبر داد

مونا برزویی هم در پست ایسنتاگرامش این خبر رو رسوند

هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

حرفه ای
    اقا منم از فقط با تو عشقم خوشم اومد ..بحث نکنین نادان ها موزیک سلیقست ..

نیمه فعال
    لطفا راجع به اهنگ گمت کردم کمی بیشتر تامل و تفکر کنین.
    با نظرتون راجع به این اهنگ زیبا اصلا موافق نیستم
    بسیار هم متن شعر عالی داره

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها

شادمهر در پست جدید خودش توی اینستاگرام رسمیش
    عکس نوشته ای از ترانه ی جدید از خانم مونا برزویی خبر داد

مونا برزویی هم در پست ایسنتاگرامش این خبر رو رسوند
    بچه ها خودمونیم ترانه های آلبوم قوی هستند

نیمه فعال
    تو این فروم نمیدونم چرا همه با هم دعوا دارن.یکی میگه این کار خوبه یکی دیگه ی کار دیگه رو میپسنده.هیچ وقت در هیچ جایی مشاهده نشده که همه با هم اتفاق نظر داشته باشن.در موزیک خوانندگان بزرگ هم همیشه اینطور بوده.در میان نقد های شما دوستان متوجه شدم که هیچ کدومتون از موزیک لذت نمی برید و موزیک رو صرفا برای این گوش میدید که بعدش بیاید اینجا تا با هم بحث کنید.دوستای عزیزم هر موزیک شادمهر تعدادی رو راضی میکنه و تعدادی رو ن.به جای این بحث های بی فایده بهتر از موزیکی که دوس دارید لذت ببرید و موزیکی که باب طبعتون نبود که اگه باعث برهم زدن اعصابتون میشه یا جای هارد کامپیوترتون رو اشغال میکنه شیفت+دیلیت کنید.هنوز آلبوم نیومده دوستان شروع کردن که فاتحه آلبوم رو باید خوند که شادمهر توش اهنگسازی نکرده.شعرش ضعیفه.فلان شاعر هست فلان شاعر نیست....بذارید آلبوم بیاد گوش بدید دوست نداشتید پاک کنید و دیگه گوش ندید و برید از موزیکی گوش کنید که حالتون رو بهتر میکنه.شادمهرم ی انسان هستش که نمیتونه مطابق سلیقه ماها آهنگ بده بیرون.امیدوارم هیچ وقت شادمهر و اینقدر نبریم بالا و توقع هامون رو بیشتر از خود شادمهر ببریم بالا که بعد همه به جون هم بیفتیم.بیایید از موزیک لذت ببریم.همین نقد هایی که تو پیج اینستا شادمهر شده بود که اونو بی انگیزه کرده بود که تو یکی از پستاش بگه خوانندگی برای شما جون ها وقتش دیگه کار نکنم.این نشون میده که شادمهرم از این نقد ها خسته شده.شادمهر میگه نکنه این آهنگو بسازم این دوست نداشته باشه یا نکنه این آهنگو این یکی از طرفدارها دوس نداشته باشن.بیچاره خود شادمهرم دیگه کلافه شده.بیایید از موزیک لذت ببریم و ازش در جهت نقد مضحک استفاده نکنیم.
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    تو این فروم نمیدونم چرا همه با هم دعوا دارن.یکی میگه این کار خوبه یکی دیگه ی کار دیگه رو میپسنده.هیچ وقت در هیچ جایی مشاهده نشده که همه با هم اتفاق نظر داشته باشن.در موزیک خوانندگان بزرگ هم همیشه اینطور بوده.در میان نقد های شما دوستان متوجه شدم که هیچ کدومتون از موزیک لذت نمی برید و موزیک رو صرفا برای این گوش میدید که بعدش بیاید اینجا تا با هم بحث کنید.دوستای عزیزم هر موزیک شادمهر تعدادی رو راضی میکنه و تعدادی رو ن.به جای این بحث های بی فایده بهتر از موزیکی که دوس دارید لذت ببرید و موزیکی که باب طبعتون نبود که اگه باعث برهم زدن اعصابتون میشه یا جای هارد کامپیوترتون رو اشغال میکنه شیفت+دیلیت کنید.هنوز آلبوم نیومده دوستان شروع کردن که فاتحه آلبوم رو باید خوند که شادمهر توش اهنگسازی نکرده.شعرش ضعیفه.فلان شاعر هست فلان شاعر نیست....بذارید آلبوم بیاد گوش بدید دوست نداشتید پاک کنید و دیگه گوش ندید و برید از موزیکی گوش کنید که حالتون رو بهتر میکنه.شادمهرم ی انسان هستش که نمیتونه مطابق سلیقه ماها آهنگ بده بیرون.امیدوارم هیچ وقت شادمهر و اینقدر نبریم بالا و توقع هامون رو بیشتر از خود شادمهر ببریم بالا که بعد همه به جون هم بیفتیم.بیایید از موزیک لذت ببریم.همین نقد هایی که تو پیج اینستا شادمهر شده بود که اونو بی انگیزه کرده بود که تو یکی از پستاش بگه خوانندگی برای شما جون ها وقتش دیگه کار نکنم.این نشون میده که شادمهرم از این نقد ها خسته شده.شادمهر میگه نکنه این آهنگو بسازم این دوست نداشته باشه یا نکنه این آهنگو این یکی از طرفدارها دوس نداشته باشن.بیچاره خود شادمهرم دیگه کلافه شده.بیایید از موزیک لذت ببریم و ازش در جهت نقد مضحک استفاده نکنیم.
    به به چههه الکی کار ما نیست هر کی دوس داره الکی به همه آهنگ ها بگه شاهکار

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بچه ها خودمونیم ترانه های آلبوم قوی هستند
    وقتی با دمو میگی نمیشه نظر داد با یه بیت هم پس نظر نده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    خودتو سیاسی جلوه میدی واسه ما؟

صفحه 1248 از 4087 نخستنخست ... 2487481148119812381246124712481249125012581298134817482248 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 157 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 157 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع