مشکل همه ما اینه میخواییم نظر خودمونو خواننده مورد علاقه خودمونو با زور و دعوا به بقیه تحمیل کنیم این دو روز همه جا نظراتو خوندم بالای نود درصد راضی بودن اون ده درصدم بدون دلیله قانع کننده فقط خواستن بکوبن
مشکل همه ما اینه میخواییم نظر خودمونو خواننده مورد علاقه خودمونو با زور و دعوا به بقیه تحمیل کنیم این دو روز همه جا نظراتو خوندم بالای نود درصد راضی بودن اون ده درصدم بدون دلیله قانع کننده فقط خواستن بکوبن
تبریک به همه شادمهریای عزیز بابت انتشار این اثر زیبا از وارث موسیقی پاپ سرزمینمون . . .
من راضیم
به چند دلیل
بعد از مدتها تنظیمی شنیدم از خود شادمهر که در عین سادگی پیچیده است . . .
ترانه ترانه خوبیه اما به تحریر درآوردنش سخت . . .که به نحو فوق العاده ای به تحریر زیبایی بدل شده و این کار تنها از شادمهر ساخته است . . .
موسیقی دو بخش داره یکی ابتدا و انتها و دیگری وقتی که وکال داره . . .
حس بسیار قوی شادمهر که با تموم وجودش بیان کننده درسته ترانه اس . . .
موزیک ویدیو انصافا خوبه و من واقعا ازش لذت بردم . . .
فقط در یه جا دوست داشتم با هجای بالا بخونه که نخونده و اونم حتما دلیلی داشته (زمان بین 3:19 تا 3:25 فایل صوتی) (که خورشید اتفاقی نیست) . . .
تا اینجا برداشت من حقیر بود که دوست داشتم با شما به اشتراک بذارم . . .
شاد باشین و از موسیقی لذت ببرین . . .
عذرخواهم که دیر شد . . . مثل علیرضا منم چند روزی کسالت داشتم ولی تحمل
کردم و زنده موندم . . .
شادمهر واقعا" یه اسطوره س باید قدرش رو دونست
به شخصه خیلی دوسش دارم با تموم کارهاش هم خاطره دارم.
به قول معروف هر چه از دوست رسد نیکوست ...
این کار شادمهر عزیز رو هم مثل کارهای قبلی شون دوست داشتم
ایشا... شادمهر همیشه مثل همین الآنش فعال باشه و کارای بیشتری ازش بشنویم ... آلبوم جدید هم که به امید خدا همین روزها میشنویم
هیچکی نمیتونه کاری رو 100% بدون هیچ عیب و نقصی انجام بده به جزء خدا
زنده باد نابغه موسیقی پاپ ایران شادمهر عقیلی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام یک از اسطوره های موزیک ایران تا حا لا به این اقا افتخار همکاری دادند؟!
اساتید صادق نوجوکی. اردلان سرفراز. جهانبخش پازوکی . منوچهر چشم آذر. محمد حیدری. آندرانیک. فرید لاند؟!
حداقل یه اسم بگین دلمون خوش باشه.
اگه این اقا استاده پس به اینا چه باید گفت؟
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 92 مهمان ها)