هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
عجیب این کارو دوس دارم مخصوصا اوج کارو
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خوب مینویسی تو جیگر
خیلی خوبه اهنگش.. از اون اهنگایی که هر چی بیشتر گوش میکنی بیشتر عاشقش میشی
بچه ها کسی آمار رادیو جوان و نداره چقدر وارث دانلود داشته؟؟
سلام پارسا جان. بعد از مدت ها ... خوبی؟
به نظرم اصلا در مورد نظرات نباید عکس العمل نشون داد، حتی اگر از منطق و ادب دور باشه. شادمهر سال هاست تو این موسیقی هست و تعداد قابل توجهی موسیقی با کیفیت و هیت ریلیز کرده.
بسیاری از اساتیدی که ایشون نام بردند تقاضای همکاری با شادمهر رو داشتند که با توجه به اتفاقاتی که اوایل خروج شادمهر از ایران پیش اومد هم حاشیه های پنهان که خیلی از دوستان اطلاع ندارند و هم در زمینه حرفه ای اتفاقاتی که برای آهنگ های شادمهر در آلبوم لیلا فروهر و حاشیه هایی بابت همکاری با گوگوش داشت خودشو از لس آنجلسی ها دور کرد که به نظرم بهترین کار ممکن بود، تا جایی که همکاری با سیاوش قمیشی رو هم رد کرد.
آهنگ وارث با تمام سادگیش نکات جالبی داره مثل ترکیب ساز بادی (به شکل ضرب آهنگ که تمپو سریعتری به کل آهنگ داره) با سازهای کوبه ای (پرکاشن) که در موسیقی ما این چنین ترکیب هایی موسیقایی به ندرت اتفاق میفته. دو هارمونی بودن آهنگ بخش اینترو و بخش وکال ، ادای کلمات شادمهر که شادمهر بارها در آهنگ هاش استفاده کرده بود برای نمونه درد و تعدادی از کلمات دیگر که در حال حاضر محسن چاوشی به خوبی از این تکنیک استفاده میکنه. و در گذشته فرهاد بزرگ استاد مسلم ادای کلمات بود.
قرینه سازی هارمونیک ملودی در کهنه و شبامون که با نت های کشیده رنگ آمیزی شده و حس خوبی میده...
استفاده از ارگان های فضاسازی با سینتی سایزر در بک وکال و به خصوص در اوج
و ...
این که بعد از انتشار هر آهنگ از شادمهر نقد های سراسری در فضای مجازی بین همه طیف مخاطب اتفاق میفته نشانه خوبی هست و باید به فال نیک گرفته بشه چون هنوز تاثیر این هنرمند هست که چنین اتفاقی میفته.
خیلی از اقرادی که نقد میکنند مشخصا از توانایی های شادمهر مطلع هستند چه در آهنگ سازی چه در نوازندگی و چه در خوانندگی بنابراین بالاترین کیفیت لازم و به اصطلاح انتظار شاهکار از شادمهر دارند اگر در همین آهنگ شادمهر 10 ثانیه نوازندگی ویلون قرار میداد از دید بسیاری از همین منتقدین این آهنگ تبدیل به شاهکار میشد.
با تمام این تفاسیر باز هم حرف قبلیم هست از موسیقی لذت ببرید ...
سلام عزیز دل
دلتنگتم
دقیقا همینه ریزه کاری زیاد داره
هر چی هم بیشتر میگذره بیشتر لذت میبرم
به نکات جدید تری میرسم
نه بحث خاصی نیست
فقط میگم انتقاد خوبه خیلی
ولی توهین نه همین
اگه انتقادی هست میشه به راحتی تو چهارچوب ادب و نزاکت مطرح کرد
نه اینکه عقده های درونی رو به شکل توهین بیان کنی
و با اون حرفت دقیقا موافقم
تو مارکت موسیقی ما هیچ کس چه خواننده های قبل شادمهر و چه خواننده های هم نسلش و نسل بعدیش تو این کانون توجه نیستن
که به محض انتشار آهنگش سرازیر بشه نظرات
در کل حساسیت روش بالاست
پخ رو چک میکنی
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)