پشت صحنه موزیک ویدئو بعدی از شادمهر
# سینارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت صحنه موزیک ویدئو بعدی از شادمهر
# سینارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که طرفدار خیلی قشنگ بود در حد تقدیر از انتخابم بهتر بود خواهشا نظر شخصی قاطی نظر کارشناسی نکنین
انتخاب هیت تر شد ولی طرفدار بهترین ترانه ی البوم رو داشت
یه جا تسلیم عشق بودن
همه دیوونگیت میشه
کسی که فکر نمیکردی
تموم زندگیت میشه
(تنظیم:سعید زمانی)
عه سعید زمانی !!
از رفقا و دار و دسته ی افکاری و بمانی و مقدم !!!
الان که بیشتر دقت میکنم میبینم این ترانه بی شباهت هم به ترانه های روزبه نیست ! قبول دارید ؟ تسلیم ، دیوونگی ، زندگی ...
من چند وقت پیش خونده بودم که افشین مقدم و روزبه دست شادمهر هم ترانه دارن ( راست و دروغش رو نمیدونم )
ولی خیلی دلم میخواد تو اون فضاها هم یه کاری بده بیرون ببینیم چجوری میشه . البته فقط در حد همون یه کار :)))
مخصوصا حالا که از شریف پور ترانه ای نداره تو البوم ( به گفته فن پیج ها ) بد نیست از روزبه یا مقدم هم ترانه داشته باشه
یکار هم که برزویی هست . کساییان هم که هست . شاید بازم ایوبی باشه تو البوم و البته ترانه روز سرد هم یه آدم جدید گفته فکر کنم و زیاد اسم و رسم دار نیست !!
تنظیم زمانی ، هاشمی ، خود شادمهر و شاید پیام شمس !!
طرفدار رو با برزویی و دادخواه و ناهیدی بست ولی این البوم ، بیشتر با بقیه همکاری داشته
به نظر البوم جالبی تو راه باشه ... :))
اینجور که معلومه کارای البوم تموم شده و از اونجایی که ویدیو رو بعد از البوم نمیده ( احتمالا ) باید منتظر اماده شدن ویدیوها باشیم برای پخش آلبوم
امیدوارم حداقل هفت هشتا آهنگ جدید تو البوم باشه فقط
ویرایش توسط sibiloo : 10-09-2016 در ساعت 01:47 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اول باید این البوم رو گوش کرد بعد رفت سراغ کاور و اسامی موجود تو البوم اینجوری بدونه تعصب میشه از البوم لذت برد!
دموی البوم پاپکرن یادش بخیر
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)