ولی من تا وارد سایت میشم(uploadbaz)تا لینک دانلودش را میزنم این جواب میاد (ERROR:no_file)ولی بقیه آلبوها را نه
ولی من تا وارد سایت میشم(uploadbaz)تا لینک دانلودش را میزنم این جواب میاد (ERROR:no_file)ولی بقیه آلبوها را نه
سلام واسه اولین باره که پیام میدم سایت خیلی عالیه مخصوصن کاربراش.اگه میشه البوم مشترکایی که گفتن بچه ها رو بزارین توسایت:البوم رنگاهنگ نازنین فصل آشنایی کویر مرسی خیلی ممنون
ویرایش توسط Majiid : 05-23-2014 در ساعت 08:23 PM
من هم کامنتهای اخیر رو خوندم و با دوستان موافقم که اون آلبومهای مشترک گذاشته بشه البته نه فقط اونهایی که نام برده شد بلکه آلبومهای مشترک دیگری که شادمهر نه به عنوان خواننده بلکه به عنوان نوازنده تو اونها همکاری داشته یکی از قشنگ ترین اونها آلبوم گلایه هست که با صدای حسین زمان, امیر کریمی، قاسم افشار و محمدرضا عیوضی منتشر شد که هر کدوم 2 ترانه خونده بودن که خیلی آلبوم زیبایی از آب دراومده بود یا آلبوم گروهی رنگارنگ که فکر می کنم سال 77 بیرون اومد که بهنام صفاریان، محمد خاکپور و مهرزاد اصفهان پور از جمله خواننده هاش بودند و همینطور آلبوم ترانه و دکلمه حقیقت دارد که یه عالمه آدم مشهور توش همکاری کرده بودن از خسرو شکیبایی و پرویز پرستویی و حسین پناهی بگیر تا خشایار اعتمادی و امیر کریمی و ناصر عبداللهی.
ویرایش توسط majnoon21 : 05-23-2014 در ساعت 08:38 PM
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)