خدا خیرت بده حرف حسابو زدی.کاش میشد فکر نکنیم نظر ما درسته بقیه اشتباه فک میکنن!
یبارم گفتم باید اول این البوم رو نشست خوب گوش داد بعد رفت سراغ کاور البوم و مشخصاته اهنگسازها و تنظیم کنندها اون موقع حتما میبینیم که یه سری از اهنگهای زیبای البوم ساخته شادمهر نبوده ولی اگه از قبل بدونیم با یه دید منفی گوش میدیم این اهنگهارو
بحث بهروز صفاریان با تمام افرادی که با شادمهر کار کردن جداست با اینکه من اعتقاد دارم آهنگ های بهروز برای شادمهر شاخص نشدن!!(از دید عام مدنظر هست نه فنی)، همین الان رجوع کن یه آلبوم مسافر میری سراغ کدوم آهنگ ... احتمالا مسافر، هزار و یک شب ، روح سبز ، حدیث مهربونی ، گل یاس ، بی تابی ، آرزوها ، مشق سکوت ، پل عاطفه از لحاظ فنی پل عاطفه عالی هست ولی اندازه بقیه ترک ها پلی شد؟
حس خوبیه به هیچ عنوان شاخص نیست ولی بد هم نیست مثل همه آهنگ های این چند وقت شادمهر یه چیزی کم داره ، شادمهر با رابطه استایل جدیدی ارائه داد ولی آهنگ تو حس مشکل داشت ، با معروف ملودی بی نظیری با فواصل خاص ارائه داد که فقط از شادمهر این نت گذاری بر میومد یا اینکه میتونست شاهکار باشه تو انتخاب سبک و ارائه ملودی به مشکل خورد، گمت کردم یه برگشت به عقب بود و تنها هوادارن قدیمی شادمهر راضی شدن این آهنگ هم قابل پیش بینی بود هم در هارمونی مشکل داشت، حس خوبیه یک آهنگ هیت و پاپیولار بود که خیلی کادو پیچ شده ارائه شد که به خاطر اون مسائل که میدونیم خیلی ضربه خورد ولی حداقل هارمونی نوازندگی قشنگی در اون رعایت شده بود و همینجور تا الان که میدونیم ...
شادمهر دوران رکود هنریه خودشو طی میکنه ، و اینو خوب فهمیده برای همین به فکر تغییر هست. این آلبوم شادمهر به قول معروف Next Level هست اینو از انتخاب ترانه ها و ساختار آهنگ ها که تا الان چند ثانیه پخش شده میشه فهمید،تغییرات برای آینده که میتونه سکوی خوبی برای ارائه آهنگ های ساختاری آینده باشه یا نه بد پیش بره و ...
اینها همه صرفا نظرات من هست و هر کس حق داره هر جور که دوست داره هنرمند محبوب خودشو نقد کنه ولی باید شرایط موجود اون هنرمند هم مدنظر قرار داد. شادمهر تو حالتی نیست که خودشو نشون بده و یا حتی اثبات کنه، اون خودشو به سرحد هرآنچه در موسیقی ایران بوده رسونده ... خیلی انگیزه باید وجود داشته باشه تا به تکاپو بیفته برای ارائه کارهای نوین، مطمئنم شاید دیگه اتفاق نیفته هنرمندی با شرایط شادمهر در ایران مطرح بشه و این همه مخاطب پیگیر صرفا کار هنریش باشن.
ویرایش توسط Candle_ir : 10-31-2016 در ساعت 11:22 PM
البته به نظر من بیشترین ضربه از طرف اطرافیان هست شاید دارن آدرس غلط بهش میدن البته خودش باهوشه ولی بازم بالاخره تاثیر داره
به نظرت اکه دوتا موزیک بی کلام میزاشت تو البوم با نوازندگی گیتار ویلن یا سنتور بد میشد؟
به نظر من وقتی توی یه فضای دیگه و بیرون باشی شاید مخاطبتو درک نکنی اگه ادرس غلط بدن هم که دیگه بدتر
من شک ندارم این البوم بیشتر از البوم طرفدار شنیده میشه شاید از لحاظ فنی بدلیل کم رنگ شدن حضور شادمهر نسبت به البوم های قبلیش نزول کنه ولی اجرای شادمهر صدای شادمهر تضمین کنندست و این البوم همه گیرتر میشه
طراح کاور آلبوم زیگورات پیکچرز هستش
خیلی وقت هست که شادمهر باید تصمیم بگیره خودشو از وکال و خوانندگی دور کنه و به موسیقی بی کلام رو بیاره، سطح شادمهر از این سبک کارهای متدوال خیلی بالاتر هست. کم کم میتونه خودشو در قالب موزیسین هایی قرار بده که موسیقی بی کلام خلق کنه. مثل هنرمندانی نظیر کارن همایونفر که با موسیقی عشق بازی میکنن... امیدوارم یه روزی یک آلبوم بی کلام ارژینال از شادمهر بشنوم.
تعدادی از آدم های اطراف شادمهر که در ایران هستنُ میشناسم. نمیدونم سطح همکاریشون با شادمهر چقدر هست. ولی اینو میدونم شادمهر اطلاعاتش از داخل به روز هست.