کاملا درست میگی بدون هیچ تردیدی
حرفت کارشناسی هست و صحیح
کاش جای بلاک کردن بعد شنیدن انتقاد داغ میکرد قهر میکرد 2 روز میرفت و دوباره میومد این روش بهتری بود!!!
قبلا یه بار بهت گفتم اگه یادت باشه
یه پیج خیلی ساده گفت بریم بگیم خودت آهنگسازی کن آلبوم رو
تو یک ساعت بالای هزار کامنت گذاشته شد
متاسفانه اکثرا بلاک شدن
به زودی همه خواهید فهمید که زود قضاوت کردید تمام هشت ترک کار شادمهره ..تمام کارایی هم که صفاریان ساخت یا مثلا طرفدار که ناهیدی ساخت کار شادمهره فقط حال میده به اطرافیانش و به نام اونا میزنه ..منتظر بهترین البوم شادمهر از هر لحاظ باشین
اینو گفتی الان یه عده میان دعوا درست میکنن
یه خط مونده به آخر حرفمو بخون
گفتم اگه اگه واقعا این شایعات درست باشه
به زودی همه خواهید فهمید که زود قضاوت کردید تمام هشت ترک کار شادمهره ..تمام کارایی هم که صفاریان ساخت یا مثلا طرفدار که ناهیدی ساخت کار شادمهره فقط حال میده به اطرافیانش و به نام اونا میزنه ..منتظر بهترین البوم شادمهر از هر لحاظ باشین
پس این همه آهنگ هایی که صفاریان واسه بقیه ساخته از چاوشی و داریوش و اصفهانی بگیر تا فریدون و سعید شهروز و ... همه کار خودش نبوده و بهش حال دادن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
متاسفانه اکثرا بلاک شدن
آفرین به این همه حال ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
متاسفانه اکثرا بلاک شدن
خود شادمهر بلاک نمی کنه. فک کنم بهداده که بلاک می کنه
شادمهر نظرات رو می خونه. بچه خوبیه